Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokud jsem si nepřečetl příspěvky, myslel jsem si, že to autor s tou výslovností myslí vážně. Nepřišlo mi to jako vtip, páč je spoustu lidí co tohle dělají. Plus to krutopřísná v názvu článku tomu dodala na vážnosti, no nic.
  • Přiznám se, že tupé, i když možná v módě mi přijdou akorát výrazy "hra si na nic nehraje", nebo tvrzení, že ten produkt je béčkový. Hra si naopak hraje na adrenalinový akční 1sth persoh shooter a jde ji to poměrně více než dobře. Painkillera jsem nemusel, tohle naopak ano. A proč? Není to jen stereotypní hraní, je to světe div se příběh! - nebo-li popis nějakého děje. Ty dialogy, které tam mají, jsou naprosto perfektně a zábavně zpracovány včetně některých dějových zvratů - ten moment, kdy kopne jedna postava tu druhou (nechci nějak spoilerovat) ze střechy během vteřiny,jako by se nic nedělo, to je naprosto efektní zvrat a dlouho jsem se tak nad nějakou ingame animací nezasmál. Děj mají dost dobře naopsán, než aby se to označilo za béčko a humor v akčních hrách je dnes nedostatkovým zbožím.. Scifi prostředí a grafiku mají také na výbornou a herní priincipy také. Takže v čem je to béčko? :P Čekat od střílečky intelektuální zábavu může asi jen člověk, který nemá soudnost (např. Vávra). Asi bych si stáhl radši nějaké puzzle, nebo čekal na Portal2... Mimochodem, dohrál jsem ne předposlední obtížnost a mohu říct, že občas člověk musí zapřemýšlet, jak se přes některý úsek dostat, protože jej už po třetí opakuje.
    Sám bych tomu dal 9/10, na metacritics je průměr něco kolem 8 (uživatelé) až 8.5 (recenze).
    Mimochodem, podle některých kritérií neměl film Telefonní budka také žádnej "příběh", protože se to odehrávalo celé v telefonní budce a intelektuálně zajímavé to také ničím nebylo... Asi by bylo lepší slézt ze stromu a vrátit se do reality :P
    • Ale no tak. Já jsem od toho nečekal žádnou intelektuální zábavu a navíc mě to docela bavilo a ten kdo nemá tendenci kvůli svému fanbojství překrucovat cizí názory, to pravděpodobně velice snadno pochopil. Není to špatné, ale není to ani žádný velký trhák a v každém případě to není pro každého, což tenhle web je, takže ta recenze je napsaná tak, aby si z ní pokud možno každý udělal co nejlepší obrázek co ho čeká. Fanouška zběsilých FPS čekají orgie, fanouška čekajícího Gears Of War to může trochu zklamat, humor který se tobě líbí někomu může přijít trapně pubertální (já se třeba moc nenasmál) a chybek se tam rozhodně najde taky dost. To všechno jde z obou recenzí poměrně snadno vydedukovat a každý tak má možnost rozhodnout se jestli je to jeho šálek kafe a nebo ne. A o to by v recenzi snad mělo jít.
      • Ja myslim, ze hry nejsou jen o tom, jak se omezene divat na svet zapomoci vedomosti sveta kolem sebe, ale i o fantazii. Lze udelat prostredi na zaklade realii a snazit se tak uveritelnym zpusobem nastinit nejakou vizi, nebo umet zpracovat sve vlastni fantazie tak, aby se hrac u toho bavil a zaroven se mu to libilo. Ta hra ma atmosferu. Ne ze ne. A cekat napriklad od Pana prstenu logiku opravdu nejde. Stejne tak od od scifi, ktere se odehrava ve vzdalenem vesmiru. Logika je zalozena na tvem vlastnim vnimani sveta kolem.
        Ja nevim jak ty, ale ja se smal, stejne jako vetsina ostatnich recenzentu ve svete. Sarkasmus a cynismus je skryta agrese a k tomu typu charakteru se naprosto hodi.
        Take mas v recenzi pojem "bezni hraci" - podle ohlasu ve svete asi lze jen soudit, ze bezni hraci si radi hraji. Opravdu jen malokdo tupe chodi a jen strili stale jednou puskou. Tak to nakonech chodi, ze ten bezny hrac se snazi si hrat s vecmi, ktere ve hre jsou a rad objevuje nove veci a to ho take bavi.
        Technicky nedotazene napady jsem tam nenasel. Aspon na dnesni standart hry, ktere se snazi autori vydat. Zabugovane to nicmene je. Ale to je spis zalezitost jejich zakodovanych configu.
        Nemam nejak potrebu prekrucovat neci nazory. Nicmene tve recenze se mi uz dlouhodobe spatne ctou, stejne tak tvuj "koutek hanby" v levelu, filistynsky pojmenovany "jama pekel"
        Priznam se, ze jsem herni vyvojar, ale hry mam rad a vim co je dnesni standart. Bulletstorm je sakra nadstandart a nevim o tom, ze by nekde trpel beckovym provedenim. Myslim si, ze to je ackova adrenalinova 1st person strilecka. Nic vic, ale take nic min. A priznam se, ze kdybych se mel ridt tvou recenzi, tak si to nekoupim... Nastesti se tak nestalo. :P
    • Mimochodem, je docela zvláštní, recenzovat scifi komedii a říkat, že člověk by od toho neměl čekat intelektuální drama :P
      A už nebudu rýpat. ;) Díky za recenzi.
  • jezismajra, kolik variaci na vyslovnost bullestorm nam na tomhle serveru este bude poskozovat sluch? proc kdyz potrebujou rict nazev hry to proste nevypipnou a nedaj tam titulek? kdyz to neumim vyslovit, tak se o to nepokousim!

"bléstorm" bylo doufam mineno jako recese.
    • jezismarja, kolik lidi bez smyslu pro humor sem jeste napise ... to si fakt myslis ze by to tak prehnane vyslovovali naschval *7* *8*
      • vzdyt sem taky napsal ze doufam ze to byla recese. to ale nemeni nic na faktu ze mi to malem urvalo usi kdyz sem to nejmin cekal.
        • Sice to tam sám říkal, ale ty jsi zřejmě přes nulový smysl pro humor a zacpávání uší kvůli té vyslovnosti neslyšel.. *7*
          • no dobre, tak sem se trochu unahlil a pred napsanim prispevku sem si tu recenzi mel pustit celou, nicmene trvam na tom ze varovani/vysvetleni melo prijit pred a ne po vysloveni toho strasnyho slova. cloveka co zrovna prisel z prace a este nepreladil na relax to muze opravdu neprijemne zaskocit. narceni z nulovyho smyslu pro humor ale odmitam, tak drasticka diagnoza snad neni nutna. nakonec sem svyho casu napsal nejednu recenzi u ktery lidi prinejmensim pousmali. a hele, abych ti dokazal ze smysl pro humor mam, hodim vtip jo? "jdou dva a prostredni upadne" hahahahahahahahaha. bloodystorm :D
            • ucho, uz se to snad vysvetlilo, uznal jsem unahlenost sveho prispevku a uvedl to na pravou miru. tim se tema uzavrelo a snad neni potreba me dal kamenovat.
            • ucho
              tak to jsi z té recenze patrně slyšel pouze ono slovo, protože již při jeho vyslovení tam kolem padla vcelku pochopitelná omáčka, tedy hned bylo jasné, že to je naschvál. přeci nebudou dávat k videorecenzím ještě manuály, šlo jen o chápání mluveného slova a to bylo v pohodě (navíc nechápu proč se k tomu vyjadřuješ, když jsi ani těch 10 minut neviděl...)
            • ja to vidim tak ze redaktori reaguji na komentare ohledne jisteho komentatora jisteho televizniho programu o videohrach jehoz komentar je typicky urcitym zpusobem vyslovovani anglickych nazvu, hlavne slov obsahujicich R :D
            • posila
              Musis to brat tak, ze redaktori trolluji trolly :)
            • No on to řekl hned po tom, co to řekl ujetě poprvé. No dobře, máš smysl pro humor...a problém s drogama...ne, neber si to zle :D *3*
  • Recenze parádní a její pojmutí ještě o kousek parádnější =0) Určitě velká pochvala a držení palců, ať se takhle daří dál =0) A ke hře...Jak už tu bylo několikrát omíláno...Hra má prostě svůj osobitý styl...Který ne každému padne...A celkově si myslím, že spíše, než širokému spektru hráčů, je určena šílencům, zlodějům, vrahům a vyděračům...=0D S trochou nadsázky samozřejmě...Bulletkrutopřísnejstorm je prostě hra, která si vás buď podmaní, nebo jí zahodíte...Je to jako s některými typy motorek například, musíte se s nimi prostě sžít ... =0) Já jsem se nechal omámit a se hrou se sžil a odměnila mě hodinami neutuchající zábavy, krve, komb a pokusů o ještě šílenější kousky...Do paměti se mi vryly i některé dialogy a ne zapomenu, jak jsem se snažil dosáhnout na "rear entry"...=0D A následná radost, když se mi to povedlo...Nejsem šílenec, aby si tu někteří nemysleli, jen prostě patřím do skupiny lidí, kterým v žilách kolují kulky a bouře...=0)
  • MoravaGeorge
    dík, zakoueno a hned o víkendu se do toho pustím, tohle si chci dát v kuse, jen ta videorecnze mě navnadila zse o něco víc
  • ako som uz raz pisal, keby si nerobili srandu z CoD tak v pohode. Ja to chapem tak ze ked si z niekoho utahovali, tak by mali prist s totalnou peckou. Inak to je trapas...
  • Bender ma pravdu ten chalan mozno pise dobre recenzie ale prednes a tie jeho kecy su naozaj trapne, aj Klaus by bol lepsi.
    • Co kdybys radši řešil tu špínu co máte tam u vás na vesnici? Klaus je dvacetkrát lepší, než kterýkoliv politik na slovensku. To musí uznat i každý rozumný slovák...
      • Lepsi mozno ale ja tu riesim prednes dilinko,a ten vas prezident nema 2x atraktivní to musi uznat kazdy rozumny Cech.
      • To s tým Klausom máte pravdu. Ibaže ma smolu. Vidí príliš dopredu. A to sa sa korporatívno
        byrokratickým živlom z Bruselu nepáči. A hlavne sa vyhnite euru. Ale späť k hre: Bulletstorm
        je hra, ktorá nie je ničím výnimočná. Má síce nejaké vychytávky, ale ako sa hovorí:
        Zíde z očí, zíde z mysľe. Veľmi rýchlo sa na ňu zabudne, ako na množstvo iných.
        Určite nebude patriť k tým, na ktoré keď si spomeniete, utriete si slzu dojatia.
    • Kamaráde, navážej se do vlastního prezidenta. Toho svýho máme výsostný právo kritizovat pouze my s českým občanstvím.
      • Nekritizujem prezidenta ale toho NOUMU co nakecal a doje.... videorecenziu.Urcite mate u vas lepsich ludi ktory nemaju bramboru v papuli ako recenzent, a dali by veci ducha a smrnc.
  • mno podle toho ze "BENDER" ma -5 tak bych nerekl ze ma pravdu, ma spis svuj nazor, kterej je podle me a dalsich 5 lidi spatnej :)
    • FUCK THAT... melo bejt reagovani na prispevek podemnou :(
  • kámo ak to myslíš važne tak si práve vymyslel nové slovo ktoré má od originálu velmi daleko ,ak to myslíš ako vtip tak to je very very lame and awkward *9*
    • nato ma dostalo ze vyslovavat niečo "bulletstorm je sice správne" ale ani náhodou to nieje správne ,ked už tak je to "bullitstorm"
      • zalezi na tom od kad jsi :) amik muze rict "bullit" a brit klidne "bullet" :)
        • skôr opačne ,brit povie bullit a amík možno bullet(o čom maximálne pochybujem) neviem tam som ešte nebol , ale čo som videl všetky developer diary a predstavenia tejto hry ( Cliff Bleszinski) alebo on spike tv tak to aj amíci vyslovovali ako bullit,výslovnostˇ bullet som počul iba u takých povrchných angličinárov .
          • janchor
            Cliffy B - http://www.youtube.com/watch?v=1iiiJ9iFvX8&t=0m15s
            • z počutia su my dvaja nedohodneme ,tak si to prečítaj zo znakov ,bo ja som znova počul i a ty e *3*
          • y voe dyť to dělali poláci ne? Výslovnot je jasně takhle http://translate.google.cz/#en|pl|Bulletstorm *1*
      • janchor
        O'RLY? http://en.wiktionary.org/wiki/bullet
        • http://www.macmillandictionary.com/pronunciation/american/bullet
          • janchor
            joey, naše uši nejsou kompatibilní. Slyším E, ne I.
            • mojom odkaze to máš nad audiom znakovo rozpísané
          • Pořád je to akceptovatelnější ( To je slovo ! ) než ten "Baletstorm" v Replay :]
            • tak to súhlas *3*
        • UK) IPA: /bʊl.ɪt/, SAMPA: /bUl.It/ really
          • janchor
            Audio (US)
            • já tam slyšim hlavně "balet", což už samo o sobě je špatně, ale "ozbrojený kameraman" si z toho dělá legraci, protože to vyslovuje pokaždé ještě krutopřísněji...popravdě jsem ten vtip s výslovností nepochopil a nerozumím tomu, že když někdo vysloví Kwayzis a Kwaytek, tak to zní lépe...
            • TAktiež bullit
            • ja tam slysim "bullet" napriklad... ono bullet a bullit se docela hodne podoba :)
          • opravdu temahle slovnkiovejma blbostma a znakama u kterejch nikdo nevico znamenaj to tady nedokazes :D
    • me prisel dobrej :) udelat si prdel z toho jak kazdej v dnesni dobe chce mit co nejlepsi vyslovnost a pak z toho ankonec vzejde jen sracka k smichu :P
      • lenže on to nepovedal správne aj kedˇ si myslel že hej
        • je videz zes to nepochopil.... on to schvalne rekl blbe :)..
  • reakce na cr8g:
    Stane se. já automaticky když spustím poprvé hru (i na xboxu), tak si otevřu nastavení a upravím si ho, kouknu na ovládání, zapnu titulky, vypnu nápovědu, apod. Bulletstorm třeba hraju s vyplou muzikou a poustím si vlastní metal(Axxis, Sabaton, Therion, Kamelot, Nightwish, Avantasia..) *3* To je pak zážitek ze hry úplně jinde *4*
    • Amylee.Anderson
      Vskutku pěkný výčet kapel :)
      • Počkej až uslyšíš jak to dělám.. *1* jelikož Xbox je "hloupá krabice", tak písničky přehrávám tím stylem, že v PC mám povoleno sdílení a udělány playlisty určitých žánrů. V xboxu mám wifinu, kde díky kompatibilitě microsoft media player library a xboxu pouštím nasdílený playlist *1*
        Někdo může namítat, že kvůli tomu musím zapínat PC, ale ten by byl stejně zaplý i tak.
    • ja taky koukam vzdy na nastaveni... zapinam titulky a upravuju nektery nastaveni...ale tohle me nenapadlo, ze to PC verze bude mit autotargeting :D.... ja s muzikou hraju jen MP hry, BC2 se zapnutou diskografii od Sabatonu ... to je pak narez kdyz bezis okoo tebe pada delestrelecka palba a do sluchatek ti jedou "SCREAMING EAGLES" :D
      • Nebo hrát nějaký vylodění ve stylu Omaha beach a poslouchat Primo victoria *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit