Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm...tento člověk tuto hru vůbec neměl recenzovat,jelikož mu tento styl nesedí.pro mě hra měsíce.doporučuji si přečíst recenzi od Lennyho na xlive.Ten je daleko objektivnější.za mě jasná 9.
  • Holt, tak to je ked hry recenzuje "dokonaly" herny vyvojar.
  • JJ, hlavní hrdina tam působí vedle svých kolegů, jako ten největší buran na světě, který má obě ruce levé, krom na zabíjení.

Kluci, když si přečtete recenze od Dana Vávry, pochopíte, že on ty recenze tak píše všechny, takže žádné řpekvapení ani v této ;-) (Já sem snad ještě nečetl recenzi an hru, která by mu sedla. Jestli se mýlím, tak měm prosím opravte.)
  • Tak to vysvětluje, jak jdou duělat ty dva poslední achívy na charge u toho drillu :-)
  • krunoslav
    někomu to prostě nesedí..sám sem si říkal nedávno podobné věci jako autor recenze, dokud nepřišla ta část hry, kdy se má procházet to nebezpečné území kolem vysokých budov..a ta slečna prohodí něco jako hlavně tiše..to co hráč způsobí potom je opravdu nejzábavnější věc za poslední roky ve hrách:D dovedený do absurdnosti a za takový vtípek by se nemusel stydět žádný film:)
  • A co teprve na LCD 4:3. Tam je obraz jako letterbox, čili vykresluje tak na půlku dostupné plochy. Nahoře i dole černý ráfek. Takovou pakárnu jsem u hry fakt nezažil...
  • K recenzi: Trochu mě mrzí ta zatrpklost. Jakože dobrý, hru jsi pochválil, ale nedá ti to prostě mezi každým druhým řádkem dopsat, že je to vlastně hrozně béčkový a trapný a že ses tomu vůbec nezasmál. Hra určitě má takovej "cheezy" nádech, ale ten je snad úmyslný, tak nám nemusíš tolik dokazovat, že jsi úplně nad věcí. Tim chci jen říct, že trošku takovýho toho (klidně nadnesenýho) entuziasmu by vůbec neuškodilo. Přeci jen, o tom ta hra vlastně je. Když tě dokáže zabavit střílení světlic do zadku bossům, tak nemusíš tolik ohrnovat nos nad rádoby-backandforth-sarkastickejma poznámkama hlavních hrdinů. My víme, že by dialogy, charaktery atd mohly být dospělejší, ale takhle to prostě pěkně sedí se zbytkem hry.

A jinak ke hře samotné: Víceméně (kromě toho co jsem popsal vješ) souhlasim s recenzí, ale dal bych jí možná o 1 až 2 bodíky víc. Je to taková hra, který se musí trochu pomoci nějakým dobrým pitím či kuřivem a dobrou náladou. A i přes veškerej hype, kde hra byla prezentovaná jako vypatlaná střílečka mi přijde několikanásobně hlubší (nevim, jestli přímo hlubší, ale nějaký takový podobný slovo) než třeba jiné FPS Série, kde se střílí do Němců.
  • Máš pravdu, právě jsem se naučil novou věc :D Jsem myslel že to nejde, a to už mám odehraných přes skoro 20 hodin.
  • To je úplne zcestné prirovnanie, Keď sa hra odohráva v prostredí ako z béčkového filmu , s béčkovým príbehom a béčkovyými postavami tak je asi jasne že samotným vývojárom ide hlavne o to aby hra ovplývala učitou " béčkovou estetikou " ( čo je u Painkillera aj Bulletstormu len to najlepšie čo môže byť ) .
    A mimochodom , čo by malo udávať " béčkový " produkt ak nie hodnoty ako príbeh a scénar ? Technické spracovanie a velkolepá produkcia ? To by sme mohli považovať transformerov za oscarový snímok a COD za hru tisícročia... ...Sims stojí na niečom úplne inom ako epické strielačky takže sa to na ňu uplatniť rozhodne nedá... *7*
  • Ano,ano stokrát ano :-)
    Díky.
  • Painkiller hlavne je hra geniálna (grafika, hudba, fyzika, hrateľnosť...) To, či ju niekto označí ako "áčková" alebo "béčková" je mi ukradnuté.
  • Kdyby někdo chtěl kouknout moje hudebně rytmusově sladěné video z Bulletstormu, nebránim mu :)
    http://www.youtube.com/watch?v=9nYbMP_4F8s
  • jaj lebo v hre ide najme o scenar a pribeh ze?

tak potom the sims je co, eckove?
  • Lenochu líná, projdi si příspěvky tady. Okolo +/- 10 hodin.
  • Kolik hodin to zabere ?
  • Jasne, diky, ja to vim, jen sem si nejakym zahadnym zpusobem popletl rozliseni 16:9 a 16:10. Mam 16:9 tak snad to bude OK :-)
  • http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Video_Standards.svg
    jednoduše zobrazená rozlišení a jejich formáty, aby se Ti lépe příště nastavovalo
  • a jak je možné, že v tom videu vysí ten nepřítel probodnutý a pohne se doprava ve stejné chvíli, jako hráč ?
  • Taktéž souhlasím - nejedná se o žádnou revoluci, ani o nic "kulervoucího", je to jednoduchá a zábavná hra s pár muškami na kráse a 7 je pořád více než nadprůměr.
  • Nemůžeš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit