Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm - recenze pestrobarevné sci-fi řežby
28.2.2011 | Dan Vávra
141 příspěvků
-
Super video. Dotaz, drill v druhém modu můžeš ovládat směr rakety ?
-
*oprava, neříkám, že je špatný ...
-
Neříkám že není špatný, já jeho muziku miluju, ale kvůli němu bych neskákal do nebe, kdyby to byla naprostá pípovina :-)
-
Pěkné video, co to je za hudební skupinu? *2*
-
1920x1080 je formát 16:9.... tak bych se tím zase tak netrápil....
http://en.wikipedia.org/wiki/1080p -
Hele chlape jaký máš Gamertag ,že bych si tě přidal do přátel:-)Hraju sice na PC ,ale GfW je stejná banda a achievementy mě taky baví:-)Můj je Shammanic.
-
Grenate gag...tak to mě pobavilo.
-
Grenate gag...tak tomě pobavilo.
-
Je to hra o chlapíkovy ktorí umrie a potom musí v mene boha zabíjať démonov s rotačnými gulometmi pomocov zbrane vystrelujúcej kolíky... ...neviem ale mne k tomu označenie " béčkové " celkom sadne *4*
-
To snad nemysli tvurci vaznem ze na monitoru s fullHD (1920x1080) budu mit cerne prouzky. Sem nekolik let u her nezazil. Asi nejdriv radsi zkusim "Skidrow" verzi.. S tim AA asi zalezi i na karte a na tom, ze se bude muset pockat na nove ovladace (mama ATi 5870, tak uvidime co to udela se staryma ovladacema). Na jake grafice to hrajes?
-
hedosek, toto ma presne napadlo ked som Bulletstorm dohral za nedelne poobedie. Oni nemaju ziadne pravo utahovat si z Call of Duty! Tak hlupe postavy a tak primitivny pribeh som nevidel uz davno. Keby som mal 16 rokov tak sa mozno kralovsky bavim, ale takto?
Toto su velmi zle casy, same kratke, prehypovane picoviny vychadzaju. akurat ze v jednej je laserovy bic, v druhej nejaky lietajuci disk a blbe achievmenty z ktorych mam akoze spadnut na zadok.
Spolieham na teba, ó velky Deus Ex 3. Dufam ze rozbijes tento nekonecny marazmus! -
je to Unreal Engine 3.5... ono by se dalo říct, že se ten engine pořád vylepšuje a jde to vidět a s náročností to není zase tak přehnaný
-
Ok.. no ako prvé mi príde blbé, že pri 16:10 rozlíšeniach je dole a hore na monitore čierny prúžok, čiže obraz hry nie je na celej ploche a po druhé antialiasing na týchto rozlíšeniach je veľmi náročný..bez AA ide hra úplne parádne, človek zapne 2x a už sa hra trhá.. cez zahraničné fóra som sa dostal k tomu, že v registroch som si vytvoril rozlíšenie 1600x1024 a vtedy ide hra úplne plynulo aj pri 8x AA
-
Hele to využívá vylepšenej Unreal Engine 3 jak ho známe?? Nebo je to něco novýho, nato že grafika nebyl vůbec její prioritou je to pěkný.. *6*
-
S recenzí celkem souhlasím (jsem asi v pulce a hlaska "im gonna kill your dick" me mrte dostala.... :-))lol a ty odpovedi na to mozna jeste vice... jinak vice nez GOW zde vidim podobiznu bioshocku je to takovy bioshock nad vodou (obcas me vsechny ty bary neony a tabule prijdou fakt stejne) s jinym stylem zabijeni...ale celkem zabavnym na jedno zahrani...
-
Já bych tomu klidne dal i 8
-
Misho o jakych problemech pri 16:10 mluvis? Hru si hodlam poridit a nerad bych hned resil nejakej problem.. Muzes to rozvest?
-
:D s tím Zimmerem to je přesné (v Thin Red Line a Rainmanovi ale exceloval)
-
recenze recenze recenze: 2,875 / 3,1415926
-
myslím, že to nejde:(