Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm - recenze pestrobarevné sci-fi řežby
28.2.2011 | Dan Vávra
141 příspěvků
-
Musím povedať, že si túto hru nekúpim práve kvôli chýbajúcemu multiplayeru v podobe TDM, tj. hráč proti hráčovi. A nie je pravda že by bullet time nešiel preniesť do týchto môdov, vezmite si napr. F.E.A.R., kde bullettime bol zavedený veľmi dobre.
-
zajímavý je že CoD je ještě kratší a v jeho hodnocení se to neprojeví
-
recenze:recenze 10/10 *3*
-
Nebo se dá projet znova xD ale vem si Call of Duty za 5 hodin, tak tohle hraju docela dlouho oproti Callovi
-
Dojet singl za dva vecery je proste bida a na hodnoceni se to nutne musi projevit. Me napriklad desi, ze bych si koupil hru (za 500 a vic) a za dva vecery mi zustal jen MP..
-
To sa da kludne povedat o vacsine hier. Mozno, keby sa robilo kazdy rok nove pokracovanie, napriklad Bulletstorm: Black Ops a Bulletstorm: Modern Warfare, tak by sa na nu nezabudlo.
-
Hra, tekrá mě chytla a nepustila. Dohrál jsem kampaň za dva večery (což uznávám neni nic heroického :D) a pak jsem se potopil do Coopu s kámošema + nahánění skore v Echu solo :D Dostal jsem od Bulletstormu to co čekám od DNF :-) . Bezhlavou řežbu u který vypnu a užívám si. Mnohem víc mě baví jak cvičená opička si pilovat co nejlépe hodnocenej styl jatek než se snažit prokousa přes rádoby hlubokomyslenj příběh, tkerej je u většiny her jenom fraška :D ME2 nebo DA mám taky rád, ale když chce člověk vypnout a blbnout, tak Bulletstorm je klenot.
-
A o co lepsie je to KZ? Lebo ja som to nehral, ale z videa to vyzera ako ciste Call of Duty, akurat v blizkej buducnosti.
-
Bulletstorm je skvělá řežba,nemohl jsem se od toho odtrhnout.Pěkná recenze,za mě 8/10.
-
Bohuzel, tohle je ten novodoby system hlasovani, kde spatne hry dostavaji 5/10, prumerne 6-7/10 a dobra 8-10/10.
-
Spánembohem.
-
+1, pěkně napsaný
-
pre mna zatial hra roka, slusny pribeh, perfektna atmosfera, super hlasky, skvely dabing, dlzka taka akurat aby som to po veceroch dorazil za cca 5 dni a aby to nezacalo nudit
-
Hra me nezajima, ale tu recenzi jsem nemohl nedocist *4* . Skvele...
-
Hlavně že si hoši dělali s ostatních her legraci a dělali parodie, možná místo blbostí se měli soustředit na samotnou hru která si podle mě ani těch 7/10 rozhodně nezaslouží.Nevím jak poslední dobou probíhá hodnocení her všeobecně na herních webech ale aby KZ3 které je fakt o několik tříd lepší nez Bulletstorm, dostalo jen o jednu známku lepší hodnocení ? Sakra lidi kde to žijem! *9*
-
Bulletstorm hra která přijde ,odejde a nic po ní nezůstane.
-
Zdravim, nemozem si pomoct ale toto je snad najhorsia recenzia aku som tento rok, ak nie aj aj ten minuly, cital (bez urazky). Bulletstorm je po dlhej dobe (strasne dlhej) konecne nieco co perfektne vyzera a aj sa perfektne hra. Chapem, ze autorovi recenzie sa hra nemusela pacit, co dal aj patricne najavo ale trosku nadhladu by nezaskodilo. A k tomu pribehu, nevidel som na nom nic slabe alebo obycajne (ale uz asi chapem preco je Mass Effect 2 povazovany za modlu). Bulletstorm mozem kazdemu milovnikovi poriadnej akcie a zabavy vrelo odporucit.
PS: Neviem ako to autor myslel s tym "jsem měl totiž už v polovině hry téměř všechno na maximu", kedze v polke hry som nemal ani polovicu zakladneho arzenalu, kedze mi ho hra nespristupnila. -
Nebude tě škoda. *3*
-
Vcelku trefna recenze. Co jsem mel moznost videt tak to na me pusobilo presne jak autor uvadi. Nicmene mam v planu si to poridit. Abych se drzel tradice pockam az hra spadne na 299,- a pak do ni pujdu, za stejne penize jsem totiz onehda poridil i GoW. *5*
-
Není nad ranní upřímnost.