Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle je jasny x)))
    http://images.roosterteeth.com/assets/media/9_4d693b99ad0a8.jpg
  • Je to od Vávry s klidem si přičti bod nebo 2 a máš výslednou známku.
  • Tak co treba Crysis? Ten se taky za 10 hodin (aspon teda v mem pripade :) ) nedohral. A rozdil mezi 10 a 20 hodinami singlu je pro me ekvivalentem nespokojeny a relativne ok. Co me ale prekvapuje, ze zrejme tato herni doba (cca 10) soude podle diskuze vetsine nevadi.?
  • Z článku vyloženě cítím, že recenzentovi hra nesedla *1*
  • a mozno aj preto ze KZ3 ako aj cela seria KZ je striktne konzolova hra. U PC hracov si vela respektu neziska, nikto nebude kvoli jednej dobrej hre kupovat konzolu. To mozem povedat z vlastnej skusenosti aj ked som ten tik ze prave kvoli KZ kupim PS3 mal. Nespravim to. Pokial Guerilla Games neprejdu aj na PC platformu nebudem ich tituly porovnavat s PC titulmi lebo to je neadekvatne, nech je hra sebalepsia :)
  • ale v ME2 podstatnu cast prekecas a prebehas, a porovnavat dve uplne odlisne hry nema zmysel, tych 10hodin je pohoda, ked to cloveka bavi tak sa mu zda ze to je kratke lebo nevnima cas ale pri hluposti ktora ho nebavi tak si mysli ze ake to je dlhe *1*, a CoD nema ani cenu spominat, nove casti som presiel len kvoli tomu ze kvalitnych FPS je malo *9*
  • Suhlasim, este by som dodal, ze konecne nejaka FPS optimalizovana na ovladanie mys+klavesnica (najma defaultna podpora 5-tlacidlovej mysi velmi potesila).
  • No jasne, je trochu zvlastni kdyz to nejlepsi na strilecce jsou vztahy mezi postavami :), ale jde o to, ze porad za stejne penize nabizi delsi (a relativne kvalitni) zabavu. Bez ohledu na kvalitu teto hry, kterou nezpochybnuji, bych po 10 hodinach singlu byl pekne nastvanej, a cim by byl lepsi tim vic by me to stvalo :). Samozrejme pokud bych si to pujcil zadarmo, nebo za cenu budgetu, tak me delka netrapi :).
  • pre mna strasna recenzia...vase hodnotenia stracaju logiku..
  • *10h
    o ME bych opravdu neřek že to je jednoduchá akční střílečka
  • no dneska už je bohužel i těch h nadprůměr a ME2 je tak trochu jiná kategorie
  • misho8723
    No už teraz môžem povedať, že Bulletstorm nie je vôbec hra na ktorú zabudnem. Už fakt dlho sa mi nestalo aby ma FPS hra tak chytila ako táto. Prejdené za dva dni a stále ma ešte neprestala baviť, čo sa o iných FPS za posledné roky nedá povedať. Prirovnanie ku filmom M. Baya nie je podľa mňa to presné. CoD to hej, ale Bulletstorm nie. Keby boli filmy Baya, takom prevedení ako táto FPS, tak možno by ma začali aj jeho filmy baviť. Inakšie hra výborná, skvelé nápady, skvelá grafika, ovládateľnosť, hrateľnosť, postavy, všetko zvládnuté na jednotku. Poliaci proste vedia a ich Painkiller je stále jedna z mojich najobľúbenejších FPS hier všetkých čias. Škoda len, že hra má par technických chýb (problémy s rozlíšeniami 16:10, blikajúce tiene) ale inakšie je hra oveľa lepšia na PC ako na konzoliach. Čiže pre mňa je táto hra asi min. za 9/10.
  • Tak jde to to že ME2 má i příběh a není to tak bezduché zabj šecko co leze.
  • Mne se 10 hodin zda malo, nemuzu si pomoct . Kdyz jina jednoducha akcni strilecka napr. ME2 vydrzi cca 35 hodin a nuda to neni...
  • Souhlasim s tim, že hodnocení je úplně jinde než bývalo dřív. S čim už ale nesouhlasim je uvedení rozdílu v hodnocení mezi Bulletstorm a Killzone 3, jelikož to jsou odlišné hry a každá se snaží zaujmout něčím jiným. Obě dvě jsou sice nascriptované tunely, ale tam kde se BS snaží hráče odreagovat a nechat ho vyblbnout, tam se KZ3 snaží upoutat vizuálem a hlavně příběhem. Proto bych to nesrovnával jako rovnocené hry. *3*
  • Tak to naozaj vidno ze si to nehral
  • Tak o CAD se snad nema vubec smysl bavit, jelikoz to neni hra, ale spotrebni na zisk oreintovany produkt (krabice, ve ktere samotna hra chybi, ale diky hyp a reklame si toho vetsina lidi nevsimnula). A nejake vyssi hodnoceni tomu zadny soudny clovek snad ani dat nemuze.
  • zaphod
    Nejsou dva vecery jako dva vecery. Pokud zacal v sedm a skoncil o pulnoci, tak to mame dohromady deset hodin a to uz je si myslim, docela slusne. Me singl trval zhruba tech 10 hodin a napriklad ve srovnani se zminenym CoD (Modern Warfare 2), je to vice nez dvojnasobek. Uprimne jsem byl prekvapen, jak dlouhy Bulletstorm je, a myslim si, ze ta investice do nej se vyplati, protoze minimalne cas od casu si to urcite zapnu jen tak na odreagovani (abych par mutantum rozmrdal hlavu vrtakem a prispendlil je do rotoru vrtulniku... ehm).
  • Parádní recenze na parádní hru. Bulletstorm jsem dohrál a musim říct že to umí pořádně pročistit hlavu. Za mě 75/100 !
  • no to radšej nech sa na ňu zabudne, ako by sa z nej mal stať ďaľší GAY-oriented titul typu COD *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit