Přejít na výpis diskuzí
Burácející moře a děla v ukázce z Assassin's Creed IV: Black Flag
27.8.2013 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
já se ale nedokážu moc bavit "pirátskou" hrou, kde jezdí motorové čluny a používají se satelitem naváděné střely. Holt mě tahle casual srajda mine, stejně jako mě minulo poslední AC a a to předposledním jsem vydržel jen do půlky.. pak jsem si zapnul Zaklínače 2ku (kterého jsem ještě nehrál) a po pár minutách jsem zapoměl, že nějaké AC existuje ...
-
pořád bych se držel tématu že je to hra *3* a ještě k tomu arkádová *15* někde sem tu čet výrok že kdo chce realistický ovládání lodí ať si koupí letenku do Karibiku a může tradá na moře *2* lidí jako ty kteří chtějí od her realističnost podle výrobců her není dost aby se tímhle voláním zaobírali. Zase mě neber špatně chtít realističnost po hře není blbost já se nad tim taky vždycky štval .. ted už jsem to prostě vzdal protože mainstream a prachy válcují všechny požadavky těch ,,rozumějších,, hráčů. Takže kašlat na toto vypnout mozek a jdem se bavit *15*
-
Raději se podívám znovu na Master and Commander.. abych si spravil chuť po tomto ohavném videu. Beze srandy.
-
Pro blbé ještě opakuji, nikdo od toho nechce simulátor, pouze trochu rozumu, který ve výsledku udělá mnohem lepší hru a atmosféru, než tento paskvil. Vážně, zapomeňte na své trolování nebo že nevíte, kterého jebáka dřív zničit a věnujte maximální množství své mozkové kapacity k zamyšlení nad tímto ... třeba vám pár věcí dojde. Pokud ne, pište dál své kraviny a mínuskujte, to vám jde dobře.
-
Ta hra je určena pro lidi typu ggg nebo hehe, to je bez debat, zdejší příspěvky to jen potvrzují. Holt omezenější krátkozrací jedinci se nezapřou.
A ano, klidně bych čekal třeba 20 vteřin na nabití děl, bavil bych se mnohem víc, měl bych lepší atmosféru a napětí, než teď, kdy jen klikám a děla střílí prakticky hned.. a zdejší tupci tomu ještě říkají zábava a mají předobjednáno. -
ty si běž hrát simulátor vysokozdvižných vozíků dravene, to by mohlo uspokojit tvojí touhu po nudě
-
Koho?
-
to he/he: ok gamepade, bez zi zahrat CoD at jsi ve svem zivlu a vem si sebou biebera
-
Také jsem spokojený, kup si simulátor plachetnice a o*anuj 20 minut čekáním na vítr, já si AC BF koupím a budu se mezitím skvěle bavit.
-
Minutu se rozjíždějící loď? Tss seš hlupák, nechtěl bys tam třeba nutnost také jíst pít a chodit na záchod? Vy Páni hráči kterým nepříjde nic dost dobré mate schopnost udělat z každé dobré hry realistickou nudnou břečku. Pak by se i děla mohla nabíjet pětkrát dýl atd. Hru by si sice nikdo nekoupil, ale pár remcalů by možná zavřelo pusu
-
No co ty nebo druzí, na to sere pes. Já spokojený jsem.
-
tak to ti he/he zavidim, protože s timto urcite spokojeny nejsem
-
Uz nebrec.
-
he/he se má fajn a spokojeností přímo číší, jinak by to nebyl he/he.
-
Já si vpomínám, jak ze mě dělala blbce Contra. Naprosto žádná simulace trajektorie, tématicky naprosto nesmyslný scénář a popiratelný scénář válečných zkušeností, kdy jeden (případně dva) nerealisticky nabuchaní lampasáci a lampasačky z nepodložené organizace skákali z vrtulníků na beton, aby se v následujícím scénáři topili v jakýchsi mokřinách bez neoprenu a potápěčskýho vybavení, náhle se propadli do podzemí a odletět odtamtuď vrtulníkama, a stihli za tu dobu zmrzačit, postřílet, nakopat, přeskočit jinak stovky mírumilovně ozbrojených obyvatel těchto úseků. A mimoděk si to rozdat s obříma pračkama, robotoma, broukama a emzákama. Jako, tak vytočenej jsem již nikdy nebyl, jakou absurdnout má herní kariéra zažila. No, ale potom jsem si spustil kachny na starým NES a očekával jsem neblbcový realismus v honu, ovšem opět přišlo zklamání, páč kdo to kdy viděl, aby se mi smál vlastní čokl a kradl mi mý s potem sestřelený kachny. Vykašlal jsem se na to a o desítky a desítky let později jsem si spustil C&C, ale to co jsem viděl mi vůbec nevyhovovalo - ta hra ze mě dělala blbce, páč já na to všechno čuměl z ptačí perspektivy a tanky se pohybovaly tak, jako kdyby za něma seděl Schumacher a nabíjel si k tomu ještě neuvěřitelnou rychlostí. Můj pocit z válečné autenticity byl v trapu a hodlal jsem Westwoodu poslat ostrej dopis o tom, co si myslím o jejich znalostí vojenské techniky. Od té doby jsem byl za blbce nespočetně, zábavit se mě ani nenapadlo, páč být za blbce u hry, to je teprve vrchol. Ale dneska sleduju veliký nárůst realističnosti ve hrách a snahy o nedělání z hráčů blbce, páč co s hovadinama, který si umí hrát na hry. Ona poptávka si užít takovou hru, která mě naučí si odlít vlastní dělo je přece je výjimečný zážitek hodný potlesku, abych konečně pochopil, že to střílení bude asi v reálu trochu jiná a nebyl za blbce.
-
gamepad máš v hlavě! Nevím, co je nepochopitelného na tom, že ta akcelerace lodí je zkrátka k smíchu. Podle mého názoru už to překračuje hranici uvěřitelnosti a kazí to celkovou atmosféru hry. Ještě to řeknu takto. To, že se ta loď pohybuje hodně "nereálně" uvidí i hráč, kterému je nějaký realismus ukradený. Když někdo dělá z lodí, které byly závislé na větru a proudech, motorové čluny, tak to už je hodně uhozené. Ale hlavně, že he/he je spokojený
-
Naprostá pravda nikdo nechce realistickou hru, ale to aby s hráčů nedělali blbce.
-
Jo, tak to bylo od srdce.
-
Nikdo neříká, abys čekal na vítr 3 dny, ale na to jaká je to firma, jaká ta hra má rozpočet, kolik stovek lidí na tom dělá, tak výsledek je nic moc.. mají engine, několikrát vyzkoušený, mají spousty šablon a stejně nejsou schopni udělat normálně ani tak zásadní věci..
A nechápu kam jako spěcháš, buď si tu hru chci užít, vychutnat a nebo jak pako proletět ve stylu CoD ... ty motorové čluny s granátomety jsou vážně hnus.
To je takový problém to udělat tak, abych třeba minutu rozjížděl loď? Abych měl opravdový pocit z vyplutí plachetnice ?
Co jako z toho že zmáčknu tlačítko a loď udělá vz vz a jede ...
To se ti vážně líbí? Taková atmosféra u hraní tě baví ? -
jj a ten dabér se jmenuje Matt ryan *4*