Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak, tak, mám gamepad na hlavě, kupuju CoD a PC hráče mám za p*če.
  • Typický zdegenerovaný casual hráč, který je spokojený s kdejakým nesmyslem a chtít něco víc nebo lépe je pro něj utopie.
  • Mě překvapuje, že i po 6 letech se najde vtipná realisticky laděná guma, která očekává od AC hlubokou reflexi autenticity. V rámci hratelnosti i tempu je snad pochopitelný, že simulovat chytání větru natahováním plachet a trčet tři dny za kormidlem při výletu z jednoho ostrovu na druhý, v téhle sérii asi nehrozí. Každýmu pitomci, který nemá v hlavě nakydáno, musí být jasný, že ve skutečnosti se tak asi nemanévrovalo, ale že tohle podání je jen logickým herním kompromisem, navíc nevybočující z mezí toho, s jakými ptákovinami jsme se napříč sérii mohli už setkat. Jo, taky dělám s historií, a taky fandím většímu důrazu důkladnějšího uchopení téhle problematiky pro hry, ale protože nejsem navševztekající se ocas, tak rozeznávám, kde je ta aplikace vhodná, a kde je třeba pochopit tu nuanci udržení linie zábava-hratelnost-historická a autentická fasáda na oko. Do té doby tu bude neustále nablito od jistých šašků kolem kapuce a nebo kolem hyperaktivností lodí. Což jsou věci v tomhle případě naprosto bezpředměntný a vypovídá to akorát o tom, jak by tvůrci podobných kydů z kulovýho rádi postavli sněhuláka.
  • Ta rychlost a ovladatelnost lodí je ale strašně k smíchu. Válečné motorové čluny s fasádou plachetnic *7*
  • Ty motorový lodě, granáty apod. hovadiny, to je vážně hrůza. Tahle hra má do pirátské hry daleko asi jako Octavia RS do sportovního auta. Jen se to tak jmenuje, rádoby to tak vypadá, ale to je tak vše.
  • Piráti samozřejmě zabíjeli. Bez rozpaků. To co ty popisuješ jsou korzáři, tj. trochu slušnější piráti, kteří na povolení vlády jedné země přepadávali lodě patřící ostatním.
  • Ale existoval. Původním názvem "hašašíni" podle užívání hašiše kvůli zbavení strachu a posunutí práhu bolesti. Byli to ovšem "jen" nájemní zabijáci, kteří pracovali pro kohokoli a nebojovali konkrétně proti nikomu.
  • Jednou ti musím dát za pravdu *3* . Nikdo ho tu nemá rád jen protože to není takovej Troll jako Ezio a protože se občas chová (a to upřímně) z našeho pohledu jako blbec. Ať mě prosím někdo opraví protože mluvím jen z mýho názoru né z historickejch fakt ale já měl vždycky indiány za (v politický oblasti) nevyslpělej národ *15* možná je to blbost. Takže mi nepřišlo divný že jediný co chtěl bylo nakopat všem zadky když mu zabrali trávník a logický že nic neokecával a šel do toho po hlavě *5*
  • TheGGG
    hlavně že jsi mi to opravil *6*
  • Lawliet
    zlí *7*
  • Kozy
    Alpa řeší všechno *1*
  • Generalmagor
    http://replygif.net/i/147.gif
  • TheGGG
    Nevím co má kdo proti conorovy, byl to IMO dost zajímavý charakter. Prostě ten typ který chce být zlí i hodný a chce se na potkání rvát, ale zároveň mudruje moudrosti o svobodě. Lepší než ten italský gay. *7*
  • MidnighT91
    Těším se, vypadá to krásně, ale ten mortar je neuvěřitelně stupidní...
    Btw... Kenway má parádního dabéra, skvělej hlas...
  • TheGGG
    zapomněl, trvám na opravě.
  • TheGGG
    ano existovali, a řád se rozpadl poté co z měst templáři vyvezli poslední kupu sena *3*
  • Jak říkala moje babička, placáky do vody řeší ALPA.
  • Žeralt mistruje černochovi, a to se mi líbí. No zaklínač z něj nebude, to zase ne. Ale ten seskok z děla byl wow, škoda že ho nevystřelili.
  • Lawliet
    asasíni opravdu ale existovali. Omylem jsem na to narazil a bylo to docela dlouhý a zajímavý počtení. Leckdy to mělo docela dost společného s AC1, ale ty jsi určitě myslel, že neexistovali vůbec. Proč by jsi vůbec psal něco tak evidentního, jako, že řád tisíc let starý co zabíjí lidi neexistuje. Jeden řád aniž by se rozpadl určitě nebo zreformoval určitě né.
  • Lawliet
    Zhodnotím li to, co mě na hře s*alo ve III nejvíc a to hlavní charakter, tak jsem spokojen (z toho co jsem viděl ted ve videoukázce) tak na 8/10. Nebudu tu jak tupá hlava nadávat, proč ta hra není taková či maková, ale spíš hodnotit to jaký je, to co udělali.. a to se mi zatím líbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit