Přejít na výpis diskuzí
Burácející moře a děla v ukázce z Assassin's Creed IV: Black Flag
27.8.2013 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Nezapomnel takze palce dolu, kalhoty nahoru *15*
-
Strašné... už jen jak řekl granáty .. pak jakýsi kobercový nálet seshora, plus ty motorové lodě ... to je paskvil šílený.
-
Pokud souboje na blízko budou stejné jak v minulých AC hrách, tak nemám zájem si to koupit ( dokonce ani stáhnout )...i když hra jako celek vypadá dobře.
-
Uvádíš mě do rozpaků....
-
Pán je asi velký historik co?
-
tak ja neresim tu hru vubec, tyhlety "znacky" jsou vsechny o jedinym, jak pritahnout, co nejvic joudu, co to koupi... takze tentokrat jeste ne, ale priste, priste mozna budou i zombie *6*
-
Co že to říkali (a redakce Games opakovaně papouškovala)? Žádné romantické vyobrazení pirátů?
Asi vidím trailer na jinou hru... -
*15*
-
Spíš mi nejde do hlavy. Co by assassin dělal u pirátů?
Ale to je asi už jen otázka příběhu. Chybí mi ty časy kdy hl. hrdina měl někde své zázemí s assassíny a nestal se assassínem jen proto že ho to naučil nějaký dědek. -
tak ja asi cetl o piratech samy nesmysly... v karibsky oblasti se dokonce spojovali a utocili na sous, to si kanonama jenom svitili na cestu? je jasny, ze asi civilisty nezabijeli hlava nehlava, ale pokud na ne nekdo vytah zbran... i kdyz pirat, bukanyr, korzar, pro me vsechno temer jedno jest *5*
-
Ano, i zde se dá najít důvod proč Bobovi poslat odkaz na video: http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/pravopisne-chyby
-
1. Řád Assasínů byl ale zničili ho mongolové.
2. Rekord v zabití v přepadovce piratů v jednom roce činí jen 11 životů. -
pardon, pisu s prsty na WSAD tak to lita semtam.
-
Lode ma spoustu vylepseni, v bouri muze byt poskozena, ztratit posadku pro velke vlne nebo poryvu vetru. Skin Cerne Perly je v nejakem bonusovem preorderu.
-
Dobrej placák do té vody *15*
-
Chybí ti " na konci věty.
-
A teď pozor, největší šok. Žádný tisíce let starý řád assassínu neexistuje.
Samozřejmě že když piráti přepadli loď tak během toho umírali lidé, nebo si myslíš že si dali s posádkou kámen x nůžky x papír? *6* -
Nebylo to špatný. Doufám že ACIV bude možnost nějak upravovat lodě, dávat ji novou barvu, kupovat k nim děla atd.
-
Ono lítat v AC II na Leonardově rogalu nebo snad v AC:BH na rogalu s automatickym dělem to taky není zrovna něco co bych slyšel v hodinách dějepisu *15* podle mě do AC takovéhle přikrášlovačky patří protože bez nich by to byla nuda (aspoň pro mě... *5* ) AC je teda vlastně od začátku kořeněné ironií *15* a mě se zdá že čím dál víc lidí na to přichází teprve teď když se jim série začíná zajídat
-
to by me zajimalo, kolikrat v historii se stalo, ze je nekdo pozval na svou lod jako do samoobsluhy... *5*