Přejít na výpis diskuzí
Byl oznámen sedmý díl Might & Magic Heroes
14.8.2014 | Ladislav Loukota
104 příspěvků
-
podle mě 5 díl forever best
-
Naprostý souhlas!!! *11*
-
Na tuhle skladbu už jsem alergickej, byla použita už tolikrát, že to přestává být vtipné. A TSFH? Myslíš jak na jedno album připadá tak 5 parádních skladeb a zbytek carbage?
-
Tohle je hnus. Je vidět že to kravaťáci vzali do svých rukou. Trailer, resp. Intro z předchozí hry má vše, tohle nemá nic. A použít toliko profláklou skladbu, oh really?
-
Když přišel nový X-Com s datadiskem, koupil jsem to, odehrál první ostrou misi a raději znova nainstaloval Terror from the Deep. *3*
-
Proč ne Bioware? Knights of the Old Republic nebo Jade Empire jsou ok. Jinak kvalitní příběhový hry bych ti poradil, ale to jsou většinou starý hry, který asi nehraješ...
-
Nezasekl nedávno vyšel update. Early access je na steamu za 23 euro.
-
mne se šestka docela líbila ale byl to muj první díl takže nemám s čím srovnávat, jinak kdo má rád tenhle typ her doporučuju age of wonders 3 i když to ma krapet odlišny herní mechaniky
-
No ať trailer vypadá sebehrozněji tak hudba od two steps from hell to proste zachrani :)
-
tři hodiny kam si proboha došel? Na čem si to hrál? Neříkej. že na K+M(tvůj selský rozum selhal), pokud ano, tak ani neodpovídej, nebudu s tebou dále ztrácet čas.
-
Pokud hraješ na nejlehčí úroveň a bez postihů (starší díly), tak se nemáš čemu divit.
-
Na X360 som chcel vzdy nejaku cool turn based RPG vec. Prisiel X-Com s datadiskom ktory som obohral do nemoty. Bohuzial nic ine velmi nieje. Ak chcem dobre Turn Rpg musim ist na 3DS alebo PSP. X360 by sa naozaj nieco take zasluzilo. Problem s heroes je, ze strategia a taktika od serie IC prakticky neexistuje.... Naber milion unitov... ako napriklad rolnici, bez mena bez customizacie a proste na cisla vyhraj.. Umru? to nevadi... naberes dalsi milion... hoc aj griffinov a mozes ist dalej... to nieje strategia, rpg a ani zabava...
-
Nic nepapouškuji. Hrál jsem jedničku první cca 3hodiny a nechytlo mě to. Ovládání mi přišlo proti logice a selskému rozumu
O dvojce to říci nemůžu, ale po prvním zážitku s předchůdcem se mi jej hrát nechce.
Stejné jako Van Helsing, kdy jednička mě omrzela po nějaké době, tak nemám chuť hrát druhý díl. -
Na PC třeba Viking Battle for Asgard
-
Grim Dawn vypadá velice dobře, jen se zasekl vývoj. Zkus tady alphu http://thepiratebay.se/torrent/9727972/Grim_Dawn_0.2.3.4b17_-_3DM_Crack_(RG.REBOOT_REPACK)
-
O tom jsem nic neslyšel. A co Helsinga dvojku?
-
ale prd, dvojka je naprosto perfektní port, takže nepapouškuj a na jedničku ti stačí program, který nemá ani mega. Takže se nevymlouvej
-
Díky, jediné co mě zaujalo byla Castlevania, neboť jsem hrál předešlé díly na video-konzolích.
Dark Souls nehodlám hrát na PC, protože oba porty jsou zbytečné, a nekvalitní. -
Děkuji, obě hry jsem už hrál PoE vícekrát dohráno, Helsing mě bohužel přestal bavit.
Jestli se můžu zeptat, nevíte někdo něco o Grim Dawn? Těšil jsem se nato a nikde o tom není ani slechu. -
Máš pravdu, ale když bych si měl vybrat mezi těmito 2 zly, tak mám radši Ubisoft. Neříkám, že hry co vydávají jsou špatné (některé jsou hodně kvalitní kousky), ale jejich marketing je fakt hrozný.