Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Setřel jsi mě jako dítě ze školy. Bravo *3*
  • Chtěl bych se zeptat, co by jste doporučovali chlapovi k letnímu hraní, dovolená a chci si něco zahrát, jen nevím vůbec co.
    Nejlépe příběhové hry (prosím nepište hry od BioWare *3* ), nebo rpg + diablovky
  • Jsem jedinej, komu by nevadilo, kdyby "remasterovaly" třetí díl?
    Pouze by přidaly novější prvky a grafiku, nic víc a budu šťastnej kurv/-\
  • fallanga
    Vidím, že se bavím s dítětem školou povinným.
  • Pětka i šestka jsou zabugované i v současnosti. Jednotky jsou absoulutně nevybalancované. Pětka navíc má humusnou grafiku, která se ke hře vůbec nehodí, té grafiky se sice šestka zbavila, ale základ neměl panebože ani města a řešili to patchem, že tám foukli obrázek. Hlavně, že šestka obsahuje propojení na facebook apod. Tohle se může líbít jenom ocasovi, ikdyž když se dívám na tu tvoji duchaplnou recenzi, tak to o tobě hodně vysvětluje, ale samozřejmě respektuji, že si to může líbít xD...
  • Zpátky do Erathie, tohle ať si nechají.
  • fallanga
    Včera měli elfové 70%. Ale také si myslím, že to vyhrají, protože elfové jsou celkově nejoblíbenější rasa.
  • fallanga
    To je tvůj názor. Mě se nové díly (kromě Online) líbí více než čtyřka.
  • BoB.2
    Mno vypadá to libově ale to šestky za začátku taky.
    http://www.heroes-centrum.com/img/screen/h7/07.jpg
  • To se říkalo, než to do pracek vzal Ubisoft. Čtverka s novými díly doslova vytíra podlahu...
  • Já jsem dneska ráno hlasoval pro elfy a měli 67% hlasu, neveřím tomu že to trpaslíci vyhrajou, budou prostě až v DLC
  • Mrtvá série, Ubisoft tuhle sérii nikdy nepochopil a ani nikdy nepochopí. Škoda, že ta značka připadla zrovna téhle firmě...
  • fallanga
    Trojku nic nepřekoná. Čtyřku skoro vše. Hned po H Online je to nejhorší díl.
  • To bych uplne nerekl, jen to proste byl misty koridor jak prase *1* . U nekolika misi jsem jenom pretacel dny, abych nabral armadu, protoze jsem na to sel ze spatne strany a nasel protivnika moc brzo.
  • Po sestkach jsem doufal, ze uz dalsi dil radeji delat nebudou. Ale snad horsi nez sestky to byt nemuze ne? prosim? A mohli se vykaslat na ten podivnej pribeh z sestek.
    Teda, hra by to nebyla spatna, kdyby ji vydali rovnou celou a ne jen jakousi betaverzi, se sado maso uPlay included.
  • fallanga
    Jak napsal RangerCZ. Všechno se dělá na minuty (stavba a verbování jednotek), máš omezený počet jednotek (na 1 lvl. máš pouze 2 sloty a na každém máš místo pouze na 15 jednotek), soubojová mapa je malá (asi o 2x2 pole menší než v H1), navíc RPG prvek se omezil prakticky jenom na souboje. Můžeš to zkusit, přeci jenom to má být F2P, ale opravdu nedoporučuji. Hrál jsem to asi 3 hodiny a byly to hrozné 3 hodiny.
  • trojku a ctyrku stejne nikdy neprekonaj,petka byla bidna a sestku byla skoda i zpiratit...
  • tomocz
    nemrtvý byli docela pohoda... tam stačilo dycky postavit ten křísící barák a pak když ti náhodou někdo vymlátil armádu, tak sis jí hned zase oživil... což on nemohl :D
  • BoB.2
    Mrkněte na http://www.heroes-centrum.com/
    jsou tam první libový screenshoty za hry a pár dalších novinek.
  • fallanga
    Nehratelná bych neřekl. Byla dost těžká, ale nehratelná ne. H5 byl občas dost těžký. například kampaň za peklo, kde měli elfové 4x větší armádu než já. Nehratelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit