Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě zatím nejlepší byl dál č. 5. Šestku jsem si párkrát zahrál, ale hrozně rychle mě přestala bavit. Je moc zjednodušená (i když se mi líbil strom schopností hrdinů) a moc rychlá.
  • jak jsem napsal již předtím, mám zkrátka jiný názor
  • Z té grafiky se mi udělalo zle a musel jsem být hospitalizován, takže bych to doporučil snad jen Veskoslavovi....
  • Myslíš příběh na úrovni : "Musím najít magickou observatoř ". Nenech se vysmát. Typický casualní hráč co kritizuje EA a hraje stejné srance od Ubisoftu.
  • vzdyt jsem mu poradil torchlight 2
  • Tak mu poraď, může si vzít mustr i od tebe, takové kecy nikomu nepomůžou, chovat se jako idioot dokáže každý
  • Já mezi temi společnostmi rozdíl vidim, zrovna assasin je podle mě jen o rozdílu místa a tim pádem mi to tak nevadi, hlavně když vybírají naprosto rozdílné místa, nemluvě o tom že tam hraje velkou roli příběh, a Far cry nevycházi každý rok tak proč si po čase nezahrát dobrou střelbu ale v jiném prostředí s rpg prvky, oabávám se že mám jiný názor než ty mr. haha
  • samy kraviny
  • Hratelnost je taková, že to co dělalo Heroes Heroes, už tam prostě není. Ta hra je typický produkt současného Ubisoftu..
  • torchlight 2
  • fallanga
    Facebook? Nikdy jsem se nemusel připojit přes Facebook. Zmenšení počtu měst je sice dost špatné, ale pokud si vzpomínám, tak nejvíce měst měla trojka. A čtyřku pořád dělalo NWC. Hratelnost není osekaná, jen rapidně přeměněná.
  • Ubisoft= EA. V těch firmám není žádný rozdil. Pro mě je v současnosti Ubisoft odrazem úpadku her o něco více než EA. Ta firma tvoři hry jako fabrikanty, každý rok to samé, bez novinek v hratelnosti, jen změna klimatu viz Far Cry, Assassin.
  • podle mě je nejlepší čtyřka a to jsem hral všechny od trojky nahoru
  • Dovolím si nesouhlasit že se jedná o mrtvou serii, a to že je to v rukou Ubisoftu je lepší než kdyby to bylo v rukou EA, a podle mě jde na to Ubisoft chytře, hru vydává v době kdy se nejvíce se*re na PC hráče
  • Co je dobrého na tom, že osekají hratelnost, odstraní města a přidají propojení s Facebookem? Tyhle "novinky" může kvitovat jenom ocasisko...
  • fallanga
    Přesně na tohle jsem reagoval. To, že se tobě ty novinky nelíbí, neznamená, že jsou špatné. A to, že se ty novinky někomu líbí, neznamená, že je to ocas. Jako bych mluvil do zdi.
  • fallanga
    Z Diablovek bych spíše doporučil Path of Exile nebo Adventure of Van Helsing.
  • Neumíš číst dítě? Psal jsem, že sociální vymoženosti, které přinesla šestka jako hlavní novinky a vše ostatní bylo osekané se může líbít jenom ocasovi. Takže jsi ocas pokud tyhle novinky kvituješ.
  • PS3, Xbox= Dragon Dogma nebo Final Fantasy X | X-2 HD Remaster, MGS IV(PS3), Last of Us(PS3), Demon Souls(PS3)
    PC- Castlevania: Lords of Shadow 1,2, Dark Souls 1,2, Remember Me, Resident Evil - Revalations, Metal Gear Rising - Revengeance a z "diablovek" je to všechno v současnosti nudné, takže jednooký král mezi slepými je Diablo 3.
  • fallanga
    Sorry, ale člověk, který napíše, že když se někomu líbí něco jinému než jemu, tak je ocas je buď na prvním stupni nebo přemýšlí jako dítě na prvním stupni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit