Přejít na výpis diskuzí
Byl oznámen sedmý díl Might & Magic Heroes
14.8.2014 | Ladislav Loukota
104 příspěvků
-
Pro mě zatím nejlepší byl dál č. 5. Šestku jsem si párkrát zahrál, ale hrozně rychle mě přestala bavit. Je moc zjednodušená (i když se mi líbil strom schopností hrdinů) a moc rychlá.
-
jak jsem napsal již předtím, mám zkrátka jiný názor
-
Z té grafiky se mi udělalo zle a musel jsem být hospitalizován, takže bych to doporučil snad jen Veskoslavovi....
-
Myslíš příběh na úrovni : "Musím najít magickou observatoř ". Nenech se vysmát. Typický casualní hráč co kritizuje EA a hraje stejné srance od Ubisoftu.
-
vzdyt jsem mu poradil torchlight 2
-
Tak mu poraď, může si vzít mustr i od tebe, takové kecy nikomu nepomůžou, chovat se jako idioot dokáže každý
-
Já mezi temi společnostmi rozdíl vidim, zrovna assasin je podle mě jen o rozdílu místa a tim pádem mi to tak nevadi, hlavně když vybírají naprosto rozdílné místa, nemluvě o tom že tam hraje velkou roli příběh, a Far cry nevycházi každý rok tak proč si po čase nezahrát dobrou střelbu ale v jiném prostředí s rpg prvky, oabávám se že mám jiný názor než ty mr. haha
-
samy kraviny
-
Hratelnost je taková, že to co dělalo Heroes Heroes, už tam prostě není. Ta hra je typický produkt současného Ubisoftu..
-
torchlight 2
-
Facebook? Nikdy jsem se nemusel připojit přes Facebook. Zmenšení počtu měst je sice dost špatné, ale pokud si vzpomínám, tak nejvíce měst měla trojka. A čtyřku pořád dělalo NWC. Hratelnost není osekaná, jen rapidně přeměněná.
-
Ubisoft= EA. V těch firmám není žádný rozdil. Pro mě je v současnosti Ubisoft odrazem úpadku her o něco více než EA. Ta firma tvoři hry jako fabrikanty, každý rok to samé, bez novinek v hratelnosti, jen změna klimatu viz Far Cry, Assassin.
-
podle mě je nejlepší čtyřka a to jsem hral všechny od trojky nahoru
-
Dovolím si nesouhlasit že se jedná o mrtvou serii, a to že je to v rukou Ubisoftu je lepší než kdyby to bylo v rukou EA, a podle mě jde na to Ubisoft chytře, hru vydává v době kdy se nejvíce se*re na PC hráče
-
Co je dobrého na tom, že osekají hratelnost, odstraní města a přidají propojení s Facebookem? Tyhle "novinky" může kvitovat jenom ocasisko...
-
Přesně na tohle jsem reagoval. To, že se tobě ty novinky nelíbí, neznamená, že jsou špatné. A to, že se ty novinky někomu líbí, neznamená, že je to ocas. Jako bych mluvil do zdi.
-
Z Diablovek bych spíše doporučil Path of Exile nebo Adventure of Van Helsing.
-
Neumíš číst dítě? Psal jsem, že sociální vymoženosti, které přinesla šestka jako hlavní novinky a vše ostatní bylo osekané se může líbít jenom ocasovi. Takže jsi ocas pokud tyhle novinky kvituješ.
-
PS3, Xbox= Dragon Dogma nebo Final Fantasy X | X-2 HD Remaster, MGS IV(PS3), Last of Us(PS3), Demon Souls(PS3)
PC- Castlevania: Lords of Shadow 1,2, Dark Souls 1,2, Remember Me, Resident Evil - Revalations, Metal Gear Rising - Revengeance a z "diablovek" je to všechno v současnosti nudné, takže jednooký král mezi slepými je Diablo 3. -
Sorry, ale člověk, který napíše, že když se někomu líbí něco jinému než jemu, tak je ocas je buď na prvním stupni nebo přemýšlí jako dítě na prvním stupni.