Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare - recenze
16.11.2014 | Daniel Kremser
144 příspěvků
-
Úprava hodnocení - je to 4/10. Tohle si samozřejmě velké weby nikdy nedovolí udělat (ze strachu, peněz, exluzivity), proto je nutné opravdové hodnocení najít až v komentářích. Díky za pozornost.
-
-
Proč 4/10? Né že bych to někdy hrál, ale ve své kategorii to splňuje to, co od toho hráči čekají. Plus mínus. Zběsilej singl na pár hodin a bum-bum-ratatata mulťák. Technicky hra funguje, grafika taky neurazí.
-
exluzivity - dyk jinde to bylo recenzovaný už víc jak před týdnem tady si to snad kupovali za vlastní. Si to zahraj než začneš hodnotit.
-
a hlavne od lidí co to ani nehráli
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=oOuUXyLgIww *1*
-
Proč jsou tady ty recenze vždycky tak pozdě? Všude jinde jsou už venku takže tady to asi moc lidí už nezajímá...
-
Jsem zvědavý, jestli někdy dostane COD spravedlivou recenzi a hodnocení. Ta hra, to je takový mamánek , kterému se prostě neubližuje , co ? :)
-
Já doufám, že tahle hra zase vydělá majlant a zdejší inteligenti si zase budou trhat vlasy. *1*
-
zlatej Wolfenstein *14*
-
-
myslím že wolfenstein je žanrove ponekud jinde
-
-
samozrejme, Wolfenstein je stratégia s prvkami plošinovky obohatená o simulátor randenia....proste absolútne iný žáner než Call of Duty
-
-
codko je neco jako dark souls mezi rpg. je to sice rpg ale ne tak docela.
-
-
nejakej čur4k mi furt dava minuska, už mne to sere
-
-
Tak zkus napsat něco... něco... nebo víš co nepiš nic *3*
-
-
-
-
-
-
Mě baví jak lidi čekají od CoD nějakou oduševnělou zábavu a pak to hrozně řešej, že je to lineární "tupá" střílečka, je to 5h popcornovka už kolik let a jinak už to asi nebude. Když k tomu člověk přistupuje takhle tak je to prostě dobře udělaný, 5h sešup a za týden ani nevíte že jste to hráli.
-
-
Ta a ja patrím k veľkým fanúšikom COD už od vzniku. Proste každý rok si to kúpim lebo COD mi dá to čo iná strieľačka nie. Výbornú zábavu plnú skvelých skriptov a momentov, ktoré v inej FPS hráč neuvidí. Samozrejme hra má svoje chyby a Treyarch vždy priniesol to slabé COD, ale od IW a teraz aj od SG budeme vždy to lepšie COD a keď v hre veci fungujú tak ako majú tak je hráč spokojný, A to vravím len o singleplayer zážitku. Multiplayer nehrávam vôbec, ani BF nie to ešte CODKO.
-
Já nechápu, proč by opakování stejných chyb a nedostatků nemělo být kritizováno. Ano, je to další extrémně lineární střílečka, která hráče považuje za idiota a je herním ekvivalentem tvorby Michaela Baye, ale copak to máme přehlížet jen proto, že předchozí díly byly stejné?
-
-
Když půjdeš na Babovřesky Trošky co čekáš? Oduševnělou věc o utlačování Tibeťanů Čínou? Chceš od té hry něco jiného než je. Já ji neobhajuji, ale když už je taková tak chtít aby byla jiná tak to si raději najdu jinou hru.
-
-
Jenze recenzet by mel mit kule a hodnotit v kontextu. Kdyz je neco tupa polonefunkcni strilecka, kde AI je sprosty slovo, tak by to asi melo dostat adekvatni hodnoceni.
Mimochodem, ty mozne nepamatujes doby tzv interaktivnicg filmu. Kupodivu v ty dobe kazdej napsal, ze je to s.acka, a to presto, ze "do bys asi tak cekal od neceho, kde si muzes vybrat jestli nadelas ho hajzliku nebo do umyvadla". -
Já nepředpokládám, že se CoD najednou změní, ale hodnotit tu sérii kladně proto, že patří k tomu nejlepšímu z naprosto trapného žánru lineárních válečných FPS, je podle mně špatné. Pokud od hry očekáváš blbost, tak to neznamená, že by při splnění tvých předpokladů měla být chválena.
-
-
-
Lajk za Aphexe v profilovce *5*
-
-
Jsi asi první kdo na to poukázal *3* spíš řeší "CZ" nebo "69"v nicku.
-
-
-
Po dost dlouhý době fakticky skvělý díl, který mě bavil od začátku do konce. Vývojáři se opravdu předvedli, takže za mě spokojenost.
-
áááa´Daniel Kremser je fanoušek téhle hry... U mě první dojem 8/10 a po podrobném prozkoumání hry 4/10... Je to naprosto lineární, tupá a nesmyslná volovina. Herně nudné, AI děsné, graficky při podrobném zkoumání naprosto primitivní. Více se dívám než podílím na hraní. Při ceně 500kč skvělé při této ceně rozhodně nepřípustné
-
Ja myslim ze model gameplay kde postupujete v linearnej forme po jednotlivych malych sekciach mapy, cistite AI dokial bud: a, - postupne za sebou(nie naraz) respawnujuci AI neskonci respawnovanie, alebo b, - v pripade nekonecneho respawnu postupite dopredu(aby ste spustili "trigger"), je uz dnes opravdu vcerajsi. Aj klasicke "linearne" FPS sa daju robit inak, ako napr. ukazal skvely FarCry1 a samozrejme skoro vsetky ostatne FPS ktore do jeho vydania vysli(okrem CoD samotneho).