Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare - recenze
16.11.2014 | Daniel Kremser
144 příspěvků
-
musím si vzpomenout na recenzi na Lords of Shadow 2 od tohoto člověka, to byl v podstatě hate recenze na podařenou hru
-
By mě upřímně zajímalo, jestli vám každý rok chodí v obálce stejná částka, nebo každým rokem přidá Activision o něco víc. *12*
-
-
To záleží jak je hra daleko od recenze a hodnocení. Někdy je to stejne nekdy víc....
-
zase prosím redakci, aby aktualizovala svoje smajlíky, facepalm by mi ušetřil mnoho vět...
-
Přesně tohle napadlo i mně, a nebo recenzoval nějaký klučina kterému je 13 let a hrál to s erekci pod stolem
-
-
Gay
-
"tvůrci upřednostnili peer-to-peer řešení, aby zajistili funkčnost multiplayeru i v budoucnu"
Tohle je strašná blbost, hry s dedikáčema a direct connect funkcí (nebo steamworks serverlistem) přežijí mnohonásobně hry kde se o peer2peer stará master server a jiná možnost připojení tam není.. -
-
treba tim chtel rici, ze udrzovat 1xmaster ma vetsi budoucnost u Activisionu nez udrzovat Xxded.server ;) to jestli ded.srv. davat do rukou lidem atd se tu neresi..
-
-
Chtěl tím říci že peer2peer zajistí funkčnost multiplayeru v budoucnosti a to je nehorázná blbost.. Ty p2p master servery kdykoliv můžou vypnout až vyjde nová hra (tak jak to dělá EA) a jediný co dokáže zajistit funknost multiplayeru do budoucnost je direct connect na IP dedikáče.
-
-