Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare - recenze
16.11.2014 | Daniel Kremser
144 příspěvků
-
Nevim co chcete je to proste dalsi cod vzdyt od toho nikdo nic neceka.
Nikdo netvrdi pred kazdym dilem ze to bude revoluce a to prave nextgen, vychazi to bez bugu a bez mikrotransakci navic nevychazi 2 dily rocne.
V porovnani se srancema co vypousti ubisoft a EA je CoD perla. -
Nuda az hruza,jenom chodit a strilet na nabihajici frajery,obaleno do high tech co uz tu bylo, projel jsem to a uz nikdy vice,meli by to skoncit a zkusit neco jineho...presne jak hollywood filmy,presne na xte minute litani,na dalsi lezeni, na x te vybuch....ach jo to je prekvapenich :p
-
-
Tak proc to ty pyco hrajes, kdyz uz vis dopredu, ze to stejne ohodnostis jako sracku, dej si celo do zdi.
-
-
Vy dva idioti samo netusite, ze FPS ma byt pro cloveka vyzvou, a ze ti nabihajici frajeri se maj chovat podle toho ... nj, dyz tobyste vy vzivote nedohrali, kdyby se vsechno nedalo vyresit drzenim W a tlacitka mysi. I ten starickej DOOM mel nejakej lv design, a potvory se chovaly lip.
-
-
strileni nabihajicich frajeru v fps, jak prekvapive
-
-
Press F to pay reviews! Ne opravdu je to jen znova to samé generické CoD i multiplayer je horší něž předtím všichni poskakujou spawny o těch radši nemluvit.
-
-
Press F to print money
-
mne ta scena press "F to pay respect" neprisla nijak nevhodna ani smešna, nevím čím to je. možna tím že nejsem smradlave 15-lete decko
-
-
To je fakt. Ty seš smradlavé desetileté děcko. *15*
-
spis to bude tim,ze ti jeste ani 15 neni
-
Ano ta scena je nejlepsi, uplne citim jak me to vtahlo do deje kdyz sem zmackl to F.
Odjakziva se videa jenom sledovala ale ted clovek musi v pulce vytahnout ruku z gati odkliknout F, To je pravej nextgen,
Ani nevim kolikrat sem tam loadoval protoze zacala cutscena ja dal ruky z klavesnice a najednou tam vyskocil quicktime event. Quicktime eventy jsou imho nejhorsi herni mechanismus soucasnosti, nechapu co se na tom konzolistum tak zalibilo ze se to ted sere do kazde hry. -
-
Odpovida to IQ uzivatele ... ostatne stejne jako pocet cudliku na gamepadu. Nekde sem uz cet, ze se bude redukovat na jedno, ze to je moc slozity.
-
-
No absolutně to nesedí do té scény proč levné QTE když to mohla být cutscéna kde budou vyobrazené emoce ze ztráty kamaráda.
-
-
-
420 blaze it fagget i reck ya cnt
https://www.youtube.com/watch?v=h_5Pco0Alic&feature=youtu.be -
Poslední MP který sem hrál byl ten v CoD 4 a po přečtení recenze soudím že to tak i zůstane.*6*
-
hnusnej a malo vyuzitej spacey...
-
money money money
-
ja ted koukám letsplay singleplayeru a skutečne to vypadá dobre, jak vizuálne tak hratelnostne. v MP mi tenhle styl nesedí ale každy ma jiný chute
-
já jsem spokojen, lepší FPS než Metro, to dostalo 7, takže 8/10 je spravedlivých...
-
Recenzent naschvál zapoměl napsat, že videá se hodně sekají. Pak zapoměl napsat, že pokud máte starší dvojádrový procesor a není intel i5 tak vám hra nepojede i když máte dostatek MHZ. Musíte si stáhnou fix , který to prolomí.....