Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ted jsem dokoukal letsplay. nevim jestli bych to chtel hrát ale minimálne urcite doporučuju si to kouknout na YT jako film. je to epicka jízda v hollywoodskem stylu, ktera si nezada ani s filmy jako avatar, nebo edge tomorrow. pribeh napinavej a celkem i realnej. akorát škoda že to tak skončilo, kdybych to delal já, nechal bych /spoiler/ zničení atlasu i kevina spaceyho do druhého dílu
    • Kdybych to delal ja tak bych se ke spaceymu pridal. A to same v BO2. Paradne napsany villain a ja musim hrat za jakehosi mladeznika ktery ze sebe dela drsnaka protoze 'murica
  • Vubec nevim jak se spouští multák....blbí ovládání a nesrozumitelný menu apod. Musím mít odehranou campan aby se spustil multák?
  • Mato1987
    Po obrovských sklamaniach z otrasného a chaotického sp u blops II kde aj ten multiplayer stál za prd a najmä po cod ghosts, kde bola kampaň tak otrasná a odfláknutá, že som sa na multiplayer úplne vykašlal a skúsil som ho snáď len na pár minút pred tým než som to vymazal. Tak po týchto sklamaniach som fakt rád, že advanced warfare je kvalitou niekde úplne inde, sp ma po niekoľkých rokoch opäť bavil, prešiel som ho takmer na jeden záťah a určite si to dám ešte raz ale na ťažšej obtiažnosti :) Multiplayer som si zahral chviľočku minulý víkend a tento víkend ale aspoň pre mňa je to zatiaľ nehrateľné, jedna obrovská nevýhoda je absencia dedikovaných serverov, pri myši sa nedá vypnúť taká tá debilná akcelerácia a niektoré módy a nedajú kvôli P2P matchmakingu ani zahrať, trebárs som chcel skúsiť ten nový basketbalový mód či čo to je alebo aj CTF ale všetci hrajú TDM...
    Celkovo je to ale slušná porcia zábavy aj keď treba podotknúť, že toto v žiadnom prípade nie je nový engine, je to len silne modifikovaný starý engine a keď niekedy opravia tie chyby a nedostatky v multiplayeri tak to možno budem hrať dlhšie ako predošlé dva diely :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit