Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já jsem spokojen, lepší FPS než Metro, to dostalo 7, takže 8/10 je spravedlivých...
  • ja ted koukám letsplay singleplayeru a skutečne to vypadá dobre, jak vizuálne tak hratelnostne. v MP mi tenhle styl nesedí ale každy ma jiný chute
  • :-D No mám dost,to sem nevěděl že tohle je už třetí díl bez češtiny....:-D To je ten důvod proč sem naposled hrál CoD Bo 1.....:-D
    Proč není čeština na nejslavnější a nejvíce komerční hře na svetě? :-D TVL i ve Farminng Simulátor 15 mam češtinu :-D :-D
    • Se nauc anglicky a drz drzku....pico
  • 7/10 to bych bral. A to 7 za příběh.Hra naprosto identická všem před ní.
  • hnusnej a malo vyuzitej spacey...
  • Ghosts ohodně lepší. Tohle pro mě velké zklamání. To i CS je proti tomuto dílu zábava. Single nějak mě nedokázal zaujmout... Nic neočekávaného co by mě mile překvapilo. Vybrali hry... TitanFall a Crysis .... a udělali z toho tuhle ultra moderní nudu. 6/10. Jen proto že tam je coop, který je pro mě ve hrách poslední dobou celkem důležitá věc a snad časem přibudou zombíci.
  • OMG koupil jsem si to a singl fajn, ALE pozor Multiplayer NIKDO nehraje takze jako vyhozeny pachy za hru od ktere jsem ocekaval nalozeny multiplayer .. nic - to snad ani neni mozny ..!! SUCK THIS
  • Tohle je opravdu posledni dil, co jsem hral, vyhozeny penize, naletel jsem na prikrasleny recenze na "super" MP. Jako nazvat pokrokem vykradeni Titanfall, Crysis apod, kde vsichni jen zbesile pouzivaj doublejump, to neni CoD, ale nepovedeny quake... Fajn, ale cekal jsem alespon, ze to bude online nekdo hrat, ale dnes v noci cca 3000 pc hracu online a 0-1 dostupna hra freeforall, to je vtip? Kde jsou ty doby, kdy Black Ops 2 hralo na ps3 az 600tis lidi? Fakt nechapu kladne hodnoceni ceskych recenzantu, asi hrali jinou hru
  • 8/10

Press G to pay recenzi.
    • ty si ale trubka
  • Run n' gun? Wtf? Jo ták, takže Quake! No to mohli napsat do recenze hned na začátek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit