Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=tZXxIP0YdfY
  • totalna katastrofa. vyhodil som 70eur kvoli multiplayeru.

to nieje normalne co s tym cod spravili. stala sa z toho hra na styl moorhun, kde vybehnu slepice a musis ich pohotovo rychlo zostrelit. skacu tam ako zmyslov zbaveni, aspon keby to bolo nejak obmedzene to pouzivanie exo suit. absolutne sa vytratil nejaky teamplay pri search and destroy .

mapy su dizajnovane tak ze mozu na teba vyskocit snad s 30 roznych pozicii. totalne zbesile to je, cisty quake. fuck of duty
    • TO MAS ABSOLUTNU PRAVDU.
      fuck of duty
  • Narozdíl od recenze Unity tomuto pisálkovi koule napsat pravdu evidentně chybí.. Jako sorry, ale např. namátkou vyberu třeba chybu matchmakingu, kterou recenzent zmínil, že vás spojí s o 30 levely "lepším" hráčem, ještě neznamená, že je lepší proboha. Co takhle hru sprdnout za to, že vůbec připojení do hry je malý zázrak nemluvě o téměř nemožnosti hru hrát bez lagů?
    Ke zbytku se vyjadřovat nemá smysl. Games.cz kritikou některých protěžovaných dojných k r a v I č e k až příliš šetří! Styďte se.
    Pro ostatní, tahle neoptimalizovaná hra za plnou palbu rozhodně nestojí!!!
    • Nevím, na jakém netu to kdo hraje, ale já se do hry připojím kdykoliv a lagy jsou tam spíše vyjímečně. Včera jsme s kámošem hráli celý večer mulťák a běželo to naprosto bez problémů. Je pravda, že ne všechny mody si zahrajete rychle, třeba na SandD musíte chvilku čekat (do 5 minut), jiné, jako TDM si zahrajete instantně. Je tam super customizace, je tam krásně vidět, kdo to už nějak umí a kdo je naprostá lama. Hodně povedená hra, hlavně ten multiplayer, ten nemá chybu.
      • Tady vůbec nejde o net, jako spíš o kvalitu matchmakingu, chybějícíh dedikovaných serverů a špatné optimalizace. Buď rád, že nepatříš do skupiny hráčů, kteří patří mezi ty, na které activision/vývojáři se*ou z vysoka (máš PC verzi nebo krabičkovou?)
        A že nás PC hráčů s tímto problémem jsou tisíce. Stačí pročíst internetové diskuze, fora atd. Problém bez řešení. I když ono se to řešení samo nabízí.. Ale to by activison musel zainvestovat do dedi-serverů a ne nás neustále podělávat marketingovými řečmi.

Já se rozhodnout o koupi na základě této recenze, tak jsem teda hodně nas*anej. Absolutně neobjektivní, což recenze z části být ani nemůže, presto, jak píši výše, tahle hra si 8 VŮBEC NEZASLOUŽI!!! A to pravím jako zkušený hráč této série, který hrál PC verze všech dílů. Strávil desítky, stovky a tisíce hodin v MP. I kampaně prošel křížel krážem a ne jenom jednou.
        Takže milí nováčci, kupte si to. Zbytek ruce pryč!
        • Mám PC verzi. COD jsem hrál 1,2 a MW1 a 2. Z toho multiplayer cod 1 a mw1 (nikoliv však na nějaké "pro" úrovni, jen čistě 4fun s kamarády). Zbytek cod dílů mě minul. Nejsem nijak zvláštní fanda multiplayeru "realistických" válečných fps her. Mám rád rychlé fps multiplayer hry jako ut, nebo quake. Tohle není ani UT, ani quake, ale rychlé to je a sakra zábavné. Jasně, pokud někdo hledá nový battlefield, nebo klasický "pomalý" cod, tak tady spokojený nebude. Ale já jako fanoušek rychlých fps spokojený jsem. A nejsem sám.

Co se týče optimalizace, pokud se budeme bavit čistě jen a jen o HW - hrál jsem to teď o víkendu i na celeronu se 4gb DDR3 a gtx 650 nvidia grafikou (ano, to je ta, co se před 2 lety prodávala za 1500,- Kč, nebo tak nějak). Před spuštěním hra hlásila, že nemám potřebné minimum paměti a můj procesor rovněž je pod minimálními požadavky a jestli to chci přesto spustit. Tak jsem to spustil a na lowest ten multiplayer normálně šel hrát (nutno ale říct, že ne na mapě, kde je tsunami, tam se to škubalo).

Díky výše uvedenému a po pár dnech hraní (momentálně mám lvl 40) můžu s klidným svědomím říct, že tahle hra si těch 8 opravdu zaslouží. Je rychlá, zábavná a splňuje mé očekávání, které si představuji, že bude splňovat rychlá fps hra.
  • Jack1947
    No, jak jsem začal hrát tak jsem jistil asi 2 věci. Matchmaking je zase parádní to by problém nebyl ale já jsem asi vypadl ze hry - protože mi to vůbec skoro ani nejde hrát a nějaká mapa hardpoint je hroozně rychlá, nechápu jak jsem mohl někdy bve starších cod Carryovat tým *8* , tady jsem rád že vůbec někoho trefím. + JSou tam cheateři takže vše při starém, než jsem si tyvle připojil do hry uplxynula hodina taky dobré no. Furt host connection /failed. Vykoplo mne to i ze hry.

Navíc co map a tak jiné lagování... to je celkem otravné no. Do Titanfallu jsem se dostáva taky ztěžka, no a tady to bude podobné... jen mi vadí že nikdo nehraje klasický tdm a mosh pit když na to poskakování z exo suit mně moc zatím neužije no.

No a k té hře samotné, je to celkem bolest nebo nevím ale tohle jsem rozhodně nečekal, stěží dám nějakých nevím maximálně třeba 12/25 nebo tak a to jak kde když tam jsou lagy tak ani prd, nechápu to proč nehraju se stejnými nooby a vždy jsem vhozen mezi magory, co v té hře žijí takové ty 30/8 nakonci atp, klasický deathmatch nikdo nehraje a klasický mosh pit jakbysmet, takže matchmaking úplně mimo - mám K/D 0,30 a stále hraji s určitě 1,50 a více.. Jak se má pak člověk adaptovat a nejsem sám kdo to tak má.
    http://www.reddit.com/r/CodAW/comments/2mglhe/skill_based_matchmaking_needs_to_be_removed/

Největší sranda byla ranked hra - qulifiers byly já a někdo a druhý tým platinum *1* , dobré no.
  • Nevím, co všichni máte. Mulťák je udělanej velmi dobře, kdo má rád unreal tournament, tomu musí srdce plesat. Je to trochu jako titanfall bez robotů a to je přesně to, co jsem chtěl. Singl kampaň je po dlouhé době rovněž povedená. S hodnocením recenzenta naprosto souhlasím.
    • Ať dělám co dělám, já tam to UT opravdu nevidím. Asi potřebuju brýle.
    • del0
      Dávat do souvislosti UT a CoD je na solidní roflmaoing.
      • Nedávat do souvislosti UT a CoD je na solidní roflmaoing.
  • stoji to aspon za stazeni, nebo je to ztrata casu?
    • Nestoji ani za stiahnutie.
    • jenom v pripade,ze tech 50GB stahnes rychlejc,nez za 5 hodin,potom uz by ti download zabral vic,nez cela delka kampane...
    • Stojí to za koupi...
    • za stažení by mohlo ;)
  • Tesim se na Battlefield Hardline protoze prinese konecne neco jinyho narozdil od Call of Sh*t 126
    Hateri do me
    • ?
    • whatever
    • jj, to prinese no. Mini mod skytajici reskinovanej battlefield 4 za 50 euro.
  • nvm co znamena 'návrat hlásí třeba Search and Destroy' kdyz ten nikdy neodesel. Spis tam chyby gun game a podobne srandamody. me velice mrzi absence modu demolition z black ops 2. pick 13 je sice o 3 vetsi nez pick 10 z bo2 ale chybi tam rada perku, vychytavek na zbran a vubec zajimavych zbarani. jo je tam jeden laser ale od futuristickeho zasazeni sem to warfare cekal trochu vic advanced. Oproti black ops 2 (ktere dneska vyjde na 12e) chudsi obsahem a horsi technickym zpracovanim.
  • Gay

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit