Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc ne rovnou 11/10? 8/10 je prece porad malo,kdyz se ta stupnice tak posunula...az jednou vyjde opravdu dobra hra,tak bude muset dostat over 9000,aby to vyrovnalo 8/10 u CoD...
  • Poslední MP který sem hrál byl ten v CoD 4 a po přečtení recenze soudím že to tak i zůstane.*6*
  • Nuda az hruza,jenom chodit a strilet na nabihajici frajery,obaleno do high tech co uz tu bylo, projel jsem to a uz nikdy vice,meli by to skoncit a zkusit neco jineho...presne jak hollywood filmy,presne na xte minute litani,na dalsi lezeni, na x te vybuch....ach jo to je prekvapenich :p
    • Tak proc to ty pyco hrajes, kdyz uz vis dopredu, ze to stejne ohodnostis jako sracku, dej si celo do zdi.
      • Vy dva idioti samo netusite, ze FPS ma byt pro cloveka vyzvou, a ze ti nabihajici frajeri se maj chovat podle toho ... nj, dyz tobyste vy vzivote nedohrali, kdyby se vsechno nedalo vyresit drzenim W a tlacitka mysi. I ten starickej DOOM mel nejakej lv design, a potvory se chovaly lip.
    • strileni nabihajicich frajeru v fps, jak prekvapive
  • Já nechápu proč všichni hatují COD. Přitom je to víceméně unikátní hra. Kde jinde najdete takhle filmové akční zpracování po každé v jiném prostředí a k tomu i poměrně zábavný multiplayer.
    Hold v této sérii už není moc prostoru k pokroku, a co.
    To ve filmech taky ne a stejně se všichni na ty nejnovější holywodské trháky dívají...
    Proč si nikdo nestěžuje například na sérii Assasin's Creed, která vychází jak na běžícím páse (rychleji jak COD) a změny v jednotlivých dílech by se dali pomalu spočítat na prstech jedné ruky..
    • Dr.FlyHack
      Ale já si koupil hru, né film . . .
      • blbost.

ak nevies co kupujes tvoj problem.

COD je typicka filmova hra O com by to bolo ak by tie naskriptovane sceny neboli dofarbene filmovym spracovanim ? ?
        • Filmová hra.... stejnak víc jak půlka lidí ty ukázky přeskakuje jelikož čeština prostě neexistuje už na 3 díl .....pokud bude stejně podivný příběh jako v Bo 1 tak klobouk dolu i já měl co dělat s češtinou ...Já bych nemoch hrát hru kde není čeština, já tu hru musim chápat,chci vědět o čem si tam všichni povídaj,chci číst vše co si píšou v dopisech,knihách či emailu atd atd...Bez toho by nebyla ta chuť hrát...musim se vžít do toho příběhu

Ale chápu že pár lidem stačí to že si v klidu přeloží mise a to jim stačí....pak jen stačí chodit po 1 cestě která vede přímo za nosem...žádný jiný cesty nejsou tudíž se nestratíte :-D A pálíte na 2-3 vojáky celí zásobníky :-D No a nakonec se pochlubíte že jste to udělaly za 10 herních hodin a že to bylo nic moc...:-D Jo taky je to možnost....a CoD jako FPS tu možnost přímo nabízí..ale u Crysis se vyřádíte líp :-)
  • del0
    Press X to win.
    • Press F to pay respects.
  • By mě upřímně zajímalo, jestli vám každý rok chodí v obálce stejná částka, nebo každým rokem přidá Activision o něco víc. *12*
    • To záleží jak je hra daleko od recenze a hodnocení. Někdy je to stejne nekdy víc....
    • zase prosím redakci, aby aktualizovala svoje smajlíky, facepalm by mi ušetřil mnoho vět...
    • Přesně tohle napadlo i mně, a nebo recenzoval nějaký klučina kterému je 13 let a hrál to s erekci pod stolem
  • Krescz
    420 blaze it fagget i reck ya cnt
    https://www.youtube.com/watch?v=h_5Pco0Alic&feature=youtu.be
  • Nevim co chcete je to proste dalsi cod vzdyt od toho nikdo nic neceka.
    Nikdo netvrdi pred kazdym dilem ze to bude revoluce a to prave nextgen, vychazi to bez bugu a bez mikrotransakci navic nevychazi 2 dily rocne.
    V porovnani se srancema co vypousti ubisoft a EA je CoD perla.
  • Taronyu
    https://www.youtube.com/watch?v=b82idSYHSu8 Najlepší review *1* *1*
  • misho8723
    Hodnotím len singleplayer, multi nehrávam.. a za mňa isto jedno z tých lepších CoD hier za posledné roky, pár scén je tam fakt dobrých, grafika fajnová, možnosti obleku pridávajú na hrateľnosti... ale na druhú stranu, zase blbý príbeh, postavy na ktoré človek hneď po dohraní hry zabudne, hrateľnosť ako som vravel lepšia, ale stále je to CoD hrateľnosť a čo podľa mňa je fakt veľká chyba hry je, že zase Vám hra diktuje aké schopnosti môžte používať a kedy.. zatiaľ čo Crysis človeku hneď na začiatku dá schopnosti a rob si s nimi čo chceš a ako využívať je len na tebe.. tu zase je to len také skriptované až to bolí - "tu môžeš využiť túto schopnosť, ale len na 5 minút a dosť" ..tak na takých slušných 6 - 7 bodov by som to videl.. ale isto je to len ďalšia časť v sérii, ktorá sa už niekoľko dlhých rokov opakuje a na tento diel sa tiež veľmi rýchlo zabudne
    • mne pribeh neprijde blby, navic je i hodne napinavy s čim jsem se u hry už davno nesetkal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit