Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare - recenze
16.11.2014 | Daniel Kremser
144 příspěvků
-
Jsem zvědavý, jestli někdy dostane COD spravedlivou recenzi a hodnocení. Ta hra, to je takový mamánek , kterému se prostě neubližuje , co ? :)
-
Posledny dobry bol Modern Warfare 2
Tato seria si nikdy nehrala na simulator ale to aku sracku arkadovu z toho spravili je na zvracanie, zacalo to uz v ghostoch, mapy typu cim rychlejsie behas ako nejaky mario tym lepsie a mozu ta zabit z kazdeho uhla a je jedno ako si dobry uplne na ukor nejakej taktiky alebo strategie *6* -
-
Oi nazapominej na Black Ops 2. To je TO dobre CoD.
-
-
A co tak udělat konečně další CoD z druhé světové, raději než z této pseudo budoucnosti? Ale chápu že to by dnešní CoD děti neunesli *1*
-
-
Máš pravdu.. Rovnake herne mechaniky, rovnako ziadny pozadovany hracov intelekt, no to vsetko zasadene do ww2,to je take dospele
-
Téma může být jakékoliv, ale vždycky z toho vyleze přeplácanej paskvil.. :)
-
Njn před tím zas brečeli že jim vzali WWII, pokaždé děti brečí *7*
-
-
Názor na singl si udělám sám, až ho radši budu hrát na hard, aby to byla nějaká arkádová výzva :)
Jinak se mi moc líbilo píchnutí do BF o patových situacích v mulťáku....a víš ty (pan recenzent), že dobrý tým doákže situaci dočista zvrátit a špatný tým ne...že jo :) To chce hru hrát, ne o ní číst ;) -
money money money
-
áááa´Daniel Kremser je fanoušek téhle hry... U mě první dojem 8/10 a po podrobném prozkoumání hry 4/10... Je to naprosto lineární, tupá a nesmyslná volovina. Herně nudné, AI děsné, graficky při podrobném zkoumání naprosto primitivní. Více se dívám než podílím na hraní. Při ceně 500kč skvělé při této ceně rozhodně nepřípustné
-
Po dost dlouhý době fakticky skvělý díl, který mě bavil od začátku do konce. Vývojáři se opravdu předvedli, takže za mě spokojenost.
-
Úprava hodnocení - je to 4/10. Tohle si samozřejmě velké weby nikdy nedovolí udělat (ze strachu, peněz, exluzivity), proto je nutné opravdové hodnocení najít až v komentářích. Díky za pozornost.
-
-
Proč 4/10? Né že bych to někdy hrál, ale ve své kategorii to splňuje to, co od toho hráči čekají. Plus mínus. Zběsilej singl na pár hodin a bum-bum-ratatata mulťák. Technicky hra funguje, grafika taky neurazí.
-
exluzivity - dyk jinde to bylo recenzovaný už víc jak před týdnem tady si to snad kupovali za vlastní. Si to zahraj než začneš hodnotit.
-
a hlavne od lidí co to ani nehráli
-
-
Po otřesném Ghostu, docela paráda. Nový engine je vidět, i když to není nic extra, zvuky jsou konečně vylepšené, animace ve videích paráda, příběh v pohodě, mohlo to být opět delší, ale je to CoD. Některé zbraně jsou docela zajímavé, jako oddechovka fakt super, překvapilo mě to.
-
-
pry to není novy engine a je to videt (místy)
-
-
Slovenská lokalizácia príbehového režimu s úplnou diakritikou. Kto chce, nájde na http://www.lokalizacie.sk/preklady/36-call-of-duty-advanced-warfare/ :).