Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč jsou tady ty recenze vždycky tak pozdě? Všude jinde jsou už venku takže tady to asi moc lidí už nezajímá...
  • Odulin
    Dohrál jsem PS4 singl na veterana a dobry to bylo. Hezka rychla nenarocna zabava.
  • Zdravím:Hram cod aw multiplayer a mam taky pocit ako keby to hralo max 100 ludi na celom svete.Ked kliknem na TEAM DEATHMATCH tak mi naskoci max 7 potencialne hry.Napriklad GROUND WAR som este nehral nikdy stale mi pise no games found..Chcem sa spytat ci ma niekto taky podobny problem ako ja alebo ci treba nieco nastavit aby som tam mal naozaj vsetkych hracov z celeho sveta.
  • VaZqeZ_EU
    https://www.youtube.com/watch?v=oOuUXyLgIww *1*
  • "...tvůrci upřednostnili peer-to-peer řešení, aby zajistili funkčnost multiplayeru i v budoucnu, kdy by dedikované servery zmizely..."
    Ehm, Ehmmmm... A na čem asi tak funguje Matchmaking, kerý hledá hráčů kerí sa k sebje pripójá??? Že by to byl.... chvilka napětí..... dedikovaný server??? *7* P2P systém je tu enom od ušetrení nákladů, nic věc, žádné myšlenky na blaho hráčů v budoucnu v tem (nečekaně) nejsů *3*
    • taky o jake budoucnosti je reč, vždyt je to jen jeden rok než vyjde pristi dil
      • Be advised. Kvuli p2p reseni servru se hra potyka s obrovskou kompenzavi lagu a privalem hackeru. Reknete ne p2p!
  • cr8gg
    8/10 ? Asi kazdej hrajem jinou hru ... tohle je jedno z nejhorsich CoD co se MP tyka ..

Tvl i Milos Bohonku ma soudnost a dal AC:U 6/10 ... recenzent je asi lehce podmaznutej ne?
    • Tak neni to Ghost ale bez dedykovanych servru je to no no
    • jindra.veliky
      Samozrejme, ze je podmaznutej. Pro Activision je CR velice dulezity trh a prodeje zde urcuji vyvoj serie a hodnoty akcii spolecnosti. Proto je v nejlepsim zajmu Activision, aby zde hra dostavala vysoka hodnoceni. *4*
      • del0
        Tohle není jen o trhu a prodeji, ale i o reklamě a marketingu. Možná by ses divil, v jak moc velkém zájmu vydavatelů je dneska úspěch třeba na Metacriticu a pokud vím, tak na MC se dávají do průměru recenze herních médií ze spousty zemí včetně ČR a Games.cz.
        • To je pravda, MC je pre nich tak dolezity ze si tam sami autori a management vytvaraju fake konta a davaju svojej hre 10/10 zatial co valcuju konkurenciu s 0/10. MC bol genialny napad, bohuzial je zneuzivany ako zeny v Indii.
      • Tak sme rozvijejici se trh, prodeje nove generace konzoli sou tu slusne a CoD neni nove ip ale serie budujici si meno. Takze pokud do podmaznuti jednoho recenzenta necpe Activision zrovna miliony, mohlo by to byt i rentabilni. I kdyz si spis myslim ze recenzent hru proste nijak nehroti a vetsina sou jen rozvedene reci z propagacnich videi.
    • ¨Děláš sis srandu ?
      Toto je náhodou úspěch.
      Sice oproti MW nic moc ale pořád dobrý.
  • Je to total kravina. A jetpak (exoskelet) pre 12 rocne deti. Niektori hraci len skacu ako capko.(malo to zacinat ze: KDE BOLO TAM BOLO - SKAKAL CAPKO OKOLO Samy cheater. Takmer vzdy ma zabiju od chrbta. Koncim s celou CoD. Mam vsetky, Vyhodim tie s.r.a....k.y do kosa. Skoda penazi.Kde je stara dobra klasika ? Mam novy herny comp, najnovsie ovladace a directX a hra stale pada.( vypise chybu directX ). S.R.A,,,.K.Y - S.R.A,,,.K.Y - S.R.A,,,.K.Y !!!!!!!!
    N E K U P O V A T ! ! !
  • po dlouhe dobe sem si chtel zahrat nejaky fps .... podobny ho*no sem ale necekal. asi sem byl naivni a cekal trosku volnou ruku pri progressu ale dostalo se me vic scriptu v prubehu 4 hodin hrani nez sem videl v praci od zacatku roku a to se rim zivim. pokud zitra nekdo pouzije irl slovo "follow" tak asi dostane delo 5/10
    • btw zapletka je jasna hned po tom co na scenu prijde pan hades
  • Já hrál nové COD na Unity 3 enginu právě na http://hernibox.cz/, ale asi hru už smazali nebo nevím kam se poděla, což je škoda. Nicméně hra se mi líbí a konečně nějaké oživení. Předešlé COD jsem moc nehrál. Nevím proč moc mě to nechytlo, ale tohle je výborné :)
  • Naprostý souhlas! Pod ten verdikt se klidně podepíšu. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit