Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty něco říkej o přesvědčeném názoru, kopeš tu kolem sebe jak malý dítě ..
  • Stinger ne Rpg.
  • Kronoss1
    Takže mi chceš říct, že vyšlo jen jedno CoD? Aha, tak to jo ..
  • http://www.youtube.com/watch?v=k2gM1zk6lD8
  • Hodnocení videorecenze koresponduje s textouvou verzí...ikdyž to z doprovodného komentaře nemusí tak vyznít.

Tento díl se ale celkem povedl neřekl bych že dosahoval kvalit MW1 ale patří k lepším dílum serie. 7-8 si určitě zaslouží i vzhledem ke konkurenci...
  • RazorProduction
    Lukašove recenzie stoja zato,jeden z mojich 5 najlepsich videorecenzentov. *5*
  • Cosi
    Takže se Lukášovi nelíbily ani mise v budoucnosti?
  • Warhammer
    A preco to mg dostalo 8cku? *11*
  • ucho
    videorecenze má stejné hodnocení jako recenze, hra se už znovu jiným číslem nehodnotí, na to člověk nemusí být ajnštajn. lukáš by tomu dal třeba jinou známku, ale to jaksi není moc důležitý. je tady psaná recenze plná informací, je tady videorecenze s dalšími informacemi a záběry a s pocity lukáše. někdo nad hrou mávne rukou a půjde dál, pro někoho to bude hra roku a nejlepší střílečka všech dob. tak to prostě vždy bylo, je a bude. sto lidí, sto chutí. ty bys měl mít dost rozumu na to, aby sis z těchto informací poskládal vlastní názor na hru. recenze tady není od toho, abys s ní souhlasil v každém slově...
  • Singleplayer me absolutně nezajímá, podstatné je že multiplayer stojí za "hovno". A to teprve dokáže "nasrat".
  • Mato1987
    daj mi prosím teba pekne číslo na tvojho dílera, lebo ten matroš musí byť vážne silný *15*
  • Kronoss1
    Aha, takže někdo, kdo blbě čte. Vyšlo Modern Warfare 3 a Black Ops 2. 1+1= 2, což znamená CoD vychází 2x ročně - jednou vyjde MW a jednou BO.
  • Nejhorší COD díl, jaký jsem kdy hrál :P. Nechápu ta vysoká hodnocení - je mi z nich zle.
    Tato videorecenze se vážně nepovedla - hru zprdnete jak to jde a nakonec tomu dáte 8? Jste v pořádku? Já bych řek, že ne :P.
    A jinak - krátká mise za Menendeze je super a první díl Black Ops byl nesrovnatelně lepší, než tahle p******* :P!!
    Dílo se nepovedlo a ani zdejší recenze/videorecenze
    Snažíte se přísně hodnotit hry, ale očividně jsou výjimky, jimž nechutně nadržujete.
  • Nevim, kde zijes, soude dle kvality prispevku bych rekl, ze v Bohnicich, ale CoD vychazi jednou rocne.
  • kdyby byla hra sice bez inovací ale jinak dobře odvedená práce tak si nezaslouží víc jak 7. což je pořád dobrá známka.
  • počkat takže strike mise jsou sice nové ale blbě udělané a to je plus ? *7* tak jo no *15*
  • jenže já na rozdíl od tebe bych mohl kdybych se hecnul poukázat na to co je špatně a tím mužu podpořit moje tvrzení. třeba grafika AI příběh délka kampaně a atd... na to se dá jednoznačně ukázat jestli je to dobře nebo špatně a není a nemusí v tom být nic jako osobní preference. když má kampaň 8 hodin tak je to jednoznačně špatně, když je zastaralá grafika tak také to jsou všechno věci na které se dá jednoznačně ukázat a pojmenovat je a nijak to neokecáš... takže si klidně plácej o tom jak je to super ale jediné čim se oháníš je že tě to baví a to není žádnej důkaz kvality
  • Kronoss1
    Nadprůměr je tak 6 - 7. Spíše k 6, ale určitě ne 8.
  • Kronoss1
    A v čem jsou 1 a 2 rozdílné? Ovlivňuješ tím příběh = to samé.
    Já jsem naposledy hrál MP v MW 1, nevím, jak to mají v MW 3, ale classy jako takové byly, ale s menší výhradou dejme tomu.
    Ad 5) Zombie mód tu byl a nepřipadá mi jako gró té hry. Princip je stejný, obsah vylepšený. Při vší dobré vůli ti chybí ještě 1 nová věc.
  • Potom mi vysvetli, proc tve pusobeni v teto diskusi vyzniva presne opacne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší