Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops 2 - videorecenze PC verze
22.11.2012 | Lukáš Grygar
233 příspěvků
-
Ta hra je neskustecna pitoma sra*ka, ludia co si toto uzivaju by mali prestat hrat hry.
-
Tak si precti muj prispevek nize pro Kronosse, ocividne jsi to teda nehral tudiz tvuj nazor ma nulovou hodnotu
-
O tohle mi jde. Ty tvrdis ze je to odpad, ja tvrdim ze to je nadprumerna strilecka. Tvuj ani muj nazor ale neni obecna pravda, smir se s tim
-
btw ještě jsi mě nevypsal proč je to tak super .... já vím.... kde nic není ani smrt nebere *3*
-
ano PRO TEBE je to dobry tak proč nás o tom přesvědčuješ ??? si to nech pro sebe ne ?
ja se tady nesnažím změnit tvuj nebo někoho jiného nazor jen prostě řikám že BO2 je odpad protože xyz je prostě špatně a 8/10 si to tim padem nezaslouží. -
1 a 2 jsou rozdilny veci, ale na papire vypadaj stejne.
3. create a class bylo uz v ctyrce proste primarni a sekundarni zbran, 3 perky a granat, ale tady to je cely prekopany, proto to rikam, kompletne upraveny -muzes vzdycky mit 10 itemu ve vybave... do toho patri jak zbrane tak perky, wildcarty, granaty a samozrejme vecicky na zbrane (optiky,pažby, naboje atd). Takze muzes byt vpodstate nahatej naspeedovanej borec s sekerou a hromadou perku a nebo jen vojak ovesenej granatama, nabojema a arzenalem
5 Tranzit zombici tu rozhodne nebyli, nevim kolik lokaci (5?) mezi kteryma s hracema muzes jezdit autobusem, sbirat ruzne veci, kombinovat je a prichazet tak na novy veci (muzes v nejaky lokaci zapnou elektriku, sestavit elektrickyho strasaka co laka zombiky atd) -
Pak je to tedy názor a z té hry to dobrou hru nedělá kotě.
-
Kdyz uz, tak Cod spis odpovida tomuto http://www.youtube.com/watch?v=1a0L3Z1A-RM :-D.
Sry, v lepsi kvalite sem to nikde nenasel. -
No, konečně.
Ad 1) To ještě v CoD nebylo, to je fakt.
Ad 2) Stejný princip jako 1)
Ad 3) To je i v MW ne?
Ad 4) Beru.
Ad 5) To tu už bylo. (O tom CoD Elite si jistý nejsem, ale mám ten pocit, že je to v MW taky)
Jak to tak vidím, tak ti chybí ještě 2 - 3 nové věci, protože zatím jsem v CoD neviděl jen ovlivňování příběhu + jiné konce a Strike mise. -
Precti si to znovu, to ze me to bavi poukazuje na fakt ze me to bavi, dle tvoji logiky, tudiz ze pro me to je dobry... Staci cist kotě
-
A ty jinak brouzdáš na internetu ve stoje? Že nesedět na prdeli? *15*
-
Když něco neumím, tak to nedělám .... imho,věřím, že by autoři použily ty bobky jako nášlapné miny
-
TO/Miserius/
jsem si ani nevšiml že jako argument bereš že tě to baví *1* *1* *1* a to poukazuje na kvalitu hry
dodatečně jsem se zasmál *15* -
No jo ty voe. Chtělo to trochu více autenticity - třeba, aby ten kůň dělal za sebou i bobky a nebo táhl kočár, aby si postava alespoň mohla ten raketomet kam odkládat a nevypadalo to tak blbě. Kolega je hlava...
-
Mam 2 ucty. Nekupuju hry na ktery nemam notas, staci se trosku zamyslet nebo brouzdat po internetu, ne jen drepet na prdeli a sosat z torrentu
Prece neni slozity googlit nebo na youtube koukat na gameplay videa s sestavou podobnou co mate vy -
Miserius: To je dobrá machrovina. Kolik už máš účtů? Občas zapomenu heslo i k tomu mýmu jedinýmu :)
-
Dobre, jeste ti to napisu, je mi te trosku lito.
1. nova vec: Rozhodovani v ramci pribehu (kdo bude zit, kdo ne, ktery stat se k tobe prida, ktery ne - vse vice ci mene ovlivnuje vyvoj pribehu, dokonce i pridava/ubira mise).
2. Moznost proste selhat v misi s tim ze pribeh pokracuje dal.
3. prekopan zaklad multiplayeru (create a class)
4. strike mise (ovladani vice jednotek -stupidnich, priznavam) a opet primy zasach do pribehu na zaklade uspechu/neuspechu strike mise
5. "drobnosti" typu zombie "kampane" (tranzit modu), 6 ruznych koncu, konecne promakanej pribeh (hlavni zaporak jeden z nejlepsich zaporaku posledni doby) a treba jeste novy funkce pro klany/youtube uploadery a profesionalni hrace pomoci CoD Elite (zdarma na konzolich) -
*Thumbs up*
-
Tak to je rada nad zlato, měj 1000 účtů a 1000 hesel.
-
nemám důvod tady vypisovat proč je BO2 odpad myslím že to je vcelku jasné snad každému ale pokud chceš klidně mě tu vypiš proč je tak super a zaslouží si aspoň těch 8/10 já si to rád přečtu.