Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    To nepopírám. Ten pocit, že jsem součástí něčehé většího, v současnosti ustoupil, přičemž samozřejmě záleží na zasazení a myšlence celé mise,ale jinak " Rambo ", třebas větší nebo menší měrou, je to stále. V tomhle ohledu se nic nezměnilo...
  • jo tak na koni (co má hrivu jak záclonky ve vlaku) s RPG v ruce .. tak jako urcite
  • Kronoss1
    Tady to není o názorech ty trdlo, ale o argumentech, které ty prostě nemáš. Smiř se s tím.
    Edit: Aha, takže ty nám vlastně "zakazuješ" použít hlavní pádný argument a to, že je to stejné. O tom se tu bavíme a ty to stále dementuješ. Vtipálku.
  • Tak bys to prodal dál. Pokud jsi na pc a kupujes hru o ktery nevis jestli ti pujde a vyzaduje aktivaci na steamu atd, proste si zaloz novej steam ucet (lepsi pripadne vzdy prepinat ucet nez litovat 1000 korun)
  • Dobra, prosim napis mi padny argument zalozeny na tvojem hrani. Pokud to bude rozumny argument a ne jen: Uz to bylo v minulem dile, poslu ti moji kopii tyhle hry. A pokud ti muj argument ze me to bavi nestaci k tomu abys pochopil ze... me to bavi, tak se obavam ze se nedomluvime...
  • Kronoss1
    Nauč se číst bouráku. Píšu revolučních NEBO NOVÝCH. Psal jsi o 90% obsahu, který jsem ještě v jiných CoD hrách neviděl = nový. Kde je těch 90%? Já chtěl po tobě 5 věcí, které jsem ještě neviděl. Evidentně mi je říct nemůžeš, a proto kličkuješ (kdyby tam byly tak je tu už vidíme) a snažíš se odvést pozornost jiným směrem. Na mě to ale neplatí. Takže buď nám je napiš a dokaž nám, jak se mýlíme nebo přiznej, že je napsat nemůžeš, ale nesnaž svoji neschopnost maskovat chabými útoky na mou osobu, které ti jsou platné jako mrtvému zimník.

PS: Klidně nereaguj. Mlčení znamená souhlas.
  • No prave. Alespon Black Ops 2 dela neco lepe a dale. To Modern Warfare 3 byla ciste kopirka predchozich dilu. Tady je aspon neco novyho. Clovek to muze hrat a rikat si, sakra to je porad nejaky stejny, ale kdyz se zamysli co by udelal jinak nic ho nenapadne, protoze vse ma svoje hranice
  • Hele když ani neumí vydat demo a lžou v hw nárocích, tak co mám dělat? Představ si, že bych to koupil a zjistil, že mi to nejede plynule ani na střední detaily, hm? ...
  • jenže já narozdíl od tebe mužu vytánout dost argumentu proč je BO2 odpad ty máš jen jeden rádoby argument a to ten že tě to (nejspíš) baví .....
  • Vis problem neni v subzanru, tedy bezhlava strilecka s priblblou AI a mraky nepratel.
    Problem je ve zpracovani. Tyhle arkadove hry jdou delat i kvalitne, coz bohuzel neni pripad poslednich dilu CoD.
    BO2 je sice oproti predchozim dilum krokem vpred, ale to z toho porad podle me nedela kvalitni hru.
    Linearni koridorove fps se proste musi umet. Kdyz to treba srovnavas se zminenym prvnim CoD nebo prvnim MoH, tak ty hry nemaji lide radi proto, ze je to z WW2, ale protoze to byly kvalitne zpracovane hry a presto to byl stejny subzanr(dokonce snad zakladatele tohoto specifickeho subzanru).
    Kvalitnich linearnich fps je spousty, namatkou prvni FEAR,HL,Metro,Unreal,Red Faction 1a2 a plno dalsich.
    Na cod je proste strasne moc videt ta snaha vyzdimat z toho co nejvice dolarku pri naprosto minimalnich nakladech, krecovita snaha byt co nejvic cool a plne wow scen, pricemz se to porad tvari smrtelne vazne.
    A to vse dohromady hre podrazi nohy.
    Vsechny CoD po MW1(posledni kvalitni CoD imho) proste pusobi jako pouhy datadisk prave k MW1. A tim nemam ani tak na mysli zastaralou vizualni stranku.
    To vse je samozrejme jen muj nazor a kdyz se to lidem libi (a dle prodeju tomu tak je), tak proc ne. Spis jen nechapu proc podporuji tento vycurany pristup Activisionu.
  • Trošku se to posunulo no, musis hrat na Hard aby to bylo jako Medium prvniho dilu :)
  • Drzost piratu je do nebe volajici. Doufam ze alespon stahujete pres torrenty, to si na vas jednou hromadne posvitej (jako na ty moderatory warez fora, hihi)
  • Amylee.Anderson
    Padající vrtulníky, koně, tanky - to vše v jednom. Asi mi kleslo IQ.
  • Dokazes pochopit, ze kdyby mi to ho*no chutnalo a byl bych pekne najedenej a pak zasel na nejakou diskuzi kde by se resila ho*na v restauracich tak ze bych rekl jak mi to chutnalo? To je proste tvuj nazor ze je to spatny a nic vic to neni, smir se s tim, nebudu skakat jak ti piskas, nejsem tvoje mama
  • Kronoss1
    1. Asi nechápeš, že nikdo tu nic nepíše o tobě ani proti tobě. Baví tě to? Fajn, mně je to pumpička, ale nesnaž se z toho dělat něco, co to není.
    2. Dneska je v módě používat slovo troll. Hodně lidí je v tom opravdu dost liberální a asi jsi jeden z nich. Já tě můžu ujistit, že netrollím, od toho jsou tu jiní. Že nemáš na moje reakce, co říct, protože ti došly argumenty není z mé strany trollení.
  • Robotron3
    Si pamatuju, že v prvních COD jsem se i cítil jako součást roty, skrýval se za každým rohem a muldou, aby mě někdo neodstřelil, i když ta válečná vřava byla stejně hektická. U těhle novejch COD je to podle mě větší Rambo.
  • Jo a pořád nefunguje :) Nicméně tohle video mi nejspíš stačilo....
  • JohnyTheZik
    S tim bych si dovolil nesouhlasit, ale je nepopiratelny, ze vetsina vyvojaru se konzolema necha, nekdy i trochu umele, brzdit :)...
    A jinak ja s tim nemam problem. Kdyz te to bavi, tak to hraj. Nejsem clovek, co by psal do diskusi - COD je hovadina!
    Nemam k tomu duvod :).. Jen vyjadruju nesouhlas nad nekterymi argumenty, proc nevadi, ze je to stejny apod. Naopak jsem celkem rad, ze se Treyarch aspon o neco snazi, ale bohuzel je to pro me zatim porad relativne malo. Nebo spis se zamerili na veci, ktery nepovazuju za tak podstatny..
  • Nedá mi to a jeste ti jednou dnes vecer odpovim. Kdyby tato hra mela ne jednu, ne dve, ale 5 REVOLUCNICH veci, dostavala by vsude 10/10... nejdrive si vyjasni pojmy, srovnej si v hlave co vlastne chces rict a pak se pokus vyjadrit, mozna ti nekdo odpovi. A prosim, uz se semnou nesnaz navazat kontakt, jsem zadaný a na charitu neprispivam...
  • ZvacA
    Potom si pamatuješ špatně, kolego. Sice si hráč netahal z břicha kudly, ale jinak se to odehrávalo následovně: "Martine, střílej z toho mgčka a slož celou četu, která se to vydala obchvatem u kostela, pohni zadkem a znič ten Tiger a další dva Panzery s ním, polož tu nálož tam a tam, a budeš to TY, kdo zničí ty minomety. A jseš to ty, kdo poskládá jednu německou rotu za druhou, zatímco zbytek mužstva se tady bude opírat o pytle s pískem." A to byla jen ukázka z jedné mise. Taková obrana Pegasuse mostu nebo Pavlova domu ve Stalingradě, byla na hráče drbárna, kde se snad otáčel jen on, takže ten pocit " samobijec celé německé armády " přišel okamžitě. A to nezmiňuju tu čistku pouze hráčem německé posádky u přehrady Eder. Takže, ona ta šílenost se nese již od počátku, každý díl ze série si v těch koncepčních mechanismech nemá co vyčítat, byť je pravda, že to v současnosti přešlo více do role QTE momentů a původní CoD to šikovně schovával za tématiku světového konfliktu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší