Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jenže obhajuješ neobhajitelné *3*
    asi jako když ti v restauraci přinesou na talíři ho_no a ty se snažíš přísedící přesvědčit jaká je to dobrota *1*
  • Predator...Predator...nejsi ten borec co si stezoval na nefunkcni crack?
  • Kronoss1
    Bohužel jsem se nedostali na vrchol možností techniky, ale evidentně vývojářských nápadů, protože odbýt to, tím, že řekneme, že budou nové konzole, je prostě výmluva.
  • Mně to připadne všechno na jedno brdo.. už mě to fakt přestává bavit, před chvílí jsem zkusil nainstalovat MOH Warfighter a smazal jsem to po chvíli.... navíc mi to nešlo nijak krásně, na to že se autoři dušovali, že to poběží i na minimální konfiguraci.... nebo to bylo tady u té hry? Tak či tak, nechápu koho může ještě tohle předskriptované chození s nesmrtelností bavit ....
  • Jelikoz me to bavi tak to muzu a budu obhajovat, protoze pokud bych nemohl, nemohl by ani clovek co ho to nebavi to pomlouvat. jednoduche... A penize z okna ti hodim pouze pokud mi nahoru hodis neco co me zabavi na vikendove vecery (nemyslim zadny prasarnicky ani Kronossovo trolleni :D )
  • JohnyTheZik
    You must be fun at parties!

Ty hry byly z druhe svetove! (Doufam, ze se mi ted budes smat v hospode s kamosema :D)

Vyhroceny extremy, tady ale ani nema cenu nijak argumentovat, kdyz to vsechno mrsknes do takovejhlech mezi.. Ja taky nepotrebuju pobihat po nadhernym svete a sbirat itemy, ale taky nepotrebuju prijit dom a strilet na nejaky panacky, ktery se objevujou za prekazkama.. Akcni hra/film se da udelat dobre a spatne. Ne, ze akcni hra je automaticky dobra odreagovacka. To je proste nesmysl.

Proc si treba nezahrajes veci jako Martyr 2 (nebo jak se ta stupidita jmenovala)? To prece splnuje tvy kriteria.. Akce, akce a jenom akce! -.-

http://www.alteredgamer.com/shooters/120382-stupid-fps-conventions-that-should-be-laid-to-rest/
  • taky mě to zaskočilo... kočkopes co kousne málokdy, to už jsem čekal nějakou šestku a ono tam vyskočilo 8/10 - což si s mírou kritiky a málem chvály ve videu celkem dost odporuje a zajímalo by mě, za co teda ta hra dostala těch 8 bodů; ledaže by Lukáš měl v plánu udělat Epizodu 2 - Chválu
  • Kronoss1
    Cintáš si tu pentli, ale 5 revolučních nebo nových věcí, o které jsem tě žádal níže, jsi neuvedl.
  • hej tak to je super když ti nevadí vyhazovat peníze z okna tak napiš kde bydlíš ja si pod to okno stoupnu nějakej peníz navíc se vždy hodí *14*
    ale ted vážně jak už jsem jednou řekl........... baví tě to ? ok dobře pro tebe ALE nesnaž se obhajovat jako že je to super střílečka. BO 2 je naprostá pruměrná šeď. nejsi první ani poslední koho baví hrát kraviny ja taky hrál hrál spoustu kravin a blbostí ba přímo sra_ček a bavilo mě to ale nikdy bych je před nikým neobhajoval jako super hry
  • Njn, tak on bude taky asi problem ze jsme se dostali na vrchol moznosti soucasny generace a holt dokud nevyjdou novy konzole bude to proste +- jako Black Ops 2. Aspon ze mi rozumne odpovidas, za to dekuji, nejsem na to moc zvykly zde :)
  • fizola
    to už by bol ultimatny testosteronovy kupel :D
  • Keyz
    Sice si to již moc nepamatuji ale myslím,že v COD 1 nebyli takové šílenosti kde hrdina sám zničí vše.Vytáhne si kudlu z břicha a hodí jí po nepříteli atd...
    Grafika posledních dílů je pořád stejná.A možnost úpravy zbraní a vlastností často vede k nadřazenosti v MP.Logicky je tam hodně možností a málo kdy to vychytají,pak někdo něco objeví a jede.
    V COD 1 byli pouze zbraně.Sice si tuším stěžovali na BAR který byl silný ale oproti mnoha šíleným kombinacím jako jsou dvě pistole anebo kulomet co prostřelí 20 zdí to nebylo nic.
  • Jo, nenecham je me predbehnout u kasy protoze "pospichaj"
  • Robotron3
    Tys mučil důchodce? *8*
  • JohnyTheZik
    Ne, nemluvim jen o kvalite AI, ackoliv to povazuju za jeden z nejdulezitejsich faktoru. Vynesl jsem na povrch jeden prvek, ktery neni o nejakejch RPG prvcich nebo podobne, a kterej by mel bejt ve strileckach vyladenej. Zajimavy, ze tam radsi mrsknou stovku nepratel a strilej.. sranda. OK, at tam pouzivaj skripty, ale proboha bude stacit, aby jich bylo trochu vic, aby ten boj mel nejakou dynamiku. Takhle je to proste jen tupa vyvrazdovacka, kterou bych pochopil pred nekolika lety na automatech, ale ne v roce 2012. Je fakt, ze mi to vadi asi nejvic, takze klidne muzes resit jen AI vojaku :)..
    Hero momenty.. tech je taky spousta, ale myslim si, ze by mnohem lip udelali, jako tomu bylo napr. v Spec Ops: The Line, kdyby spis naopak vykreslili tu zranitelnost vojaku. Proste neco jako kdyz koukas na Black Hawk Down. Je to akcnarna, to jo, umre tam spousta lidi, ale neni to tak, ze jeden borec tam spadne s helikopterou, popadne rychle nejakou pistoli, sestreli 3 borce, vezme si jejich zbrane a ovladne Somalsko. Jasne, prehanim, ale schvalne.
    OK, beru, ze to nekoho bavi, ale nemuzes se ani trochu divit lidem, ze uz je to unavuje. Je to porad to samy dokolecka.
    A ano, je jasny, ze kdyby to bylo seskladany jen z tech "miniher", tak to taky omrzi, ale ja jen rikam, jak je vlastne smutny to, ze se tesim jen na ne.. V FPS hre, kde ma bejt zabavny to strileni!
  • Robotron3
    První a druhé Call of Duty bylo v té době a v konkurenci tehdejších fps stříleček dost realistický válečný zážitek. Asi proto.
  • Nesnaž se, tvoje snaha přijde vniveč. Mistni osazenstvo je vicemene jako duchodci. Proste jednou si udelali o necem nazor a nezmeni ho ani kdybys je mučil...
  • Ty jsi to taky nehral co? Lidi, nevim kde chodite na to ze tisic korun je v dnesni dobe neco co cloveka zrujnuje... nejde mi do hlavy proc mi tu uz druhy clovek podstrkuje ze jsem nastvany protoze jsem za to dal litr a neni to dobra hra... Na druhou stranu, pokud je vam tolik kolik si myslim ze vam je, pravdepodobne to je mesicni kapesny
  • Keyz
    Tak je to tedy vyrovnané.Rambo a Hrdina z COD.
    Ještě tam chybí tohle *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=Ud68cBVIqfc
  • Robotron3
    To sem asi divnej, ale na mě žádnej WOW moment a padající mrakodrap žádnej emocionální vliv nemá. Je to jen velkolepá kulisa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit