Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops (multiplayer) - recenze
17.11.2010 | Dan Vávra
118 příspěvků
-
Tak tenhle člověk mi mluví ze srdce...
Ten člověk se mi při tý recenzi musel hrabat v hlavě a číst mé pocity...
Akorát bych eště k tomu šmirglovýmu papíru přidal že se někdy chová jako jojo kdy je z nepochopitelných důvodů myš tak o 2sec pozadu než vy...
A eště do online recenze bych taky zahrnul fakt že s originální verzí hry nemáte nárok se dostat k fanouškovkým mapám a modům jako u CoD MW kde pro to byla samostatná kolonka mods... Místo toho musíte kupovat přez steam balíčky map za nehorázné peníze... Sem zvědav kolik budou stát u CoD BO. -
takže když moh naplácá cod v technickém provedení multiplayeru a je mu vyčítána tedy "jen" malý obsah (oprávněně), tak která že to fps online střílečka nejlepší? nejsem žádný fanboy ale tahle recenze to jasně říká. Já za poslední měsíc koupil moh,cod a bfbc2. BFBC2 strašný singl stejně tak jako medal of honor. Call of duty naproti tomu mě dostalo a užil sem si ten 6 hodinový akční thriller. A to sem dámy a pánové ještě před vydáním nadával na naivní a hloupé cod a že to kupuju jen kvůli mp. Co se týče mp tak je to naprosto to samé jako modern warfare 2 jen přidali lagy... samozřejmě v něčem je to lepší a novinky tam jsou ale na první pohled to takhle vypadá. Takže já bych hodnotil opačne jak Dan Vávra. MP určitě nadprůměr ale chyby tam jsou a už teď jsou ve vzduchu dlc. Naopak singlplayer je skvělý napínavý příběh ze studené války. Nevím proč sem před rokem u mw2 v půlce kampaně zkončil a tady sem po dohrání zůstal s pusou otevřenou ale je to tak. U mě tedy: MOH- nedohraná kampaň a asi 20h v mp. BFBC2- nedohraná kampaň a mp stále hraji a po vydání vietnamu budu hrát ještě 2x tolik. COD - kampaň dohraná a přemýšlím o repete a mp - taky asi kolem 20h a hraji už jen sem tam ze setrvačnosti abych si něco odemknul.
-
Doufám, že hráči si už další ročník CoD nekoupí i kdyby byl sebelepší. Hra, které se prodá 10 mega a víc, by tu měla přijít jednou za pár let nebo i víckrát, ale ne v rámci jedné série. Potom to tak dopadá, že skělé hry nebo alespoň nějak originální propadnou a talentovaní lidé přijdou o práci. Hodně hráčům totiž vystačí CoD na celý rok a zbytek SP her si půjčí, upirátí, nebo jim jsou u******.
-
S recenzi jsem spokojeny,nezajima me az tak vysledna znamka jako obsah. Zda se ze autor meril MoH i BO stejnym metrem a to ocenuji. Co se tyce MP jsem z tech kteri davaji prednost prave zminenemu MoH. U CoD jsem si vzdy nejvic cenil kampani,aspon u tech ktere vlastnim a obavam se ze rozsireni moji sbirky je do budoucna ohrozeno. Uvidime co predvedou Sledgehammer ale moje duvera v dovednosti Treyarch klesla na bod mrazu.
-
omg oni vydrbali odtial P90-ku a ani G36 mi tam nedali...kreteeeeni nejake chujne nove zbrane tam napchali... *12* *12*
-
-
Zase si nikde jinde neužiješ G11 :) Snad jedině v Jagged Alliance 2 :) Imho...docela zajímavá zbraň. Viz WIKI. Pokud se u ní někdo vzteká, že má tak strašlivě přesnej burst bod, tak to je právě vlastnost téhle zbraně. Dokonce má takové vymoženosti, jako hranaté náboje a celkově je to dost zajímavej kousek, kterej se neprosadil jen kuli nespolehlivosti.
-
-
No na informacie s Wiki by som sa ozaj neposliehal uz len preto ze tam prispevaju polostudenti a iny rozny diletanti a vyjadruju sa k temam o ktorych maju sotva potuchy.Co sa tyka zbrani skuste racej tu http://world.guns.ru/
-
-
P90 se používá od roku 1994 a G36 od roku 1995. Zjisti si z jaký doby ta hra je a pak machruj.
-
-
A já myslel že se to menuje CoD7 recenze multiplayeru, ne CoD7 vs MoH...
-
-
Kdyz pises recenzi, mel bys srovnavat, jinak to recenze neni.
-
-
*1* *1* ty jsi dobrej šašek *1* musíš srovnávat, ty woe, ty jsi to zabil *1*
-
-
-
srovnavat a porovnavat v recenzi cod a medal nebo naopak je urcite k veci! proc se asi porad porovnava fifa a pes? ...
-
hahaha ja vedel ze to nebude sahat mp Halo: Reach ani po kotniky a dokonce ani po paty
mp BO je proste spousta napadu smichanejch dohromady ale vyslednej dojem je celkem amaterska slatatina podle toho co popisuje dan vavra
takze kdo chce opravdu kvaltni mp hru, vlastne nejlepsi scifi mp hru soucastnosi, ten vyzkousi Halo: Reach
**a verte mi uz jenom kvuli H:R se vyplati koupit xbox
diky Akaji *1* -
-
No vidis, tohle je ciste subjektivni pohled. Ja bych treba kdybych chtel kvalitni MP o Halo ani okem nezavadil. Singl mam celkem rad, ale MP mi nesedi ani omylem.
Naopak multak v BO mi celkem sedi, gameplay je rychlejsi nez v COD4(5) a pomalejsi nez u MW2, proste tak akorat.
Mapy jsou vyvazene a jak je uvedeno v recenzi, proste nenajdes misto, odkud by te nekdo nedokazal dostat. (teda krome nuketown, ta mi na TDM leze krkem)
To, ze okopirovali nejake komunitni fce z hala (ukladani zaznamu z hrani, sdileni obsahu, ...) je aspon v konzolove verzi COD novinka a fakt supr vec. U tech zaznamu se clovek kolikrat supr pobavi.
Spolu s rozsahlou customizaci postavy je tohle apon pro me dalsi evoluci serie COD. Neni to reloluce, ale zase se to cele posunulo o kus dal. Osobne bych tomu dal tak 8-8,5/10 (xboxova verze). Jiste jsou tu porodni bolesti, ale hra se updatuje skoro kazdy den a chyby pomalu mizi. Jsem presvedcen, ze kdyby se konecne vratili k verejnym betatestum tak by start dopadl mnohem lepe a v hodnoceni by se to odrazilo.
Jenom by me zajimalo, proc se porad nekdo snazi COD s necim porovnavat, ten Medal jeste chapu, ale Halo, Arma, OF jsou uz uplne mimo. COD je tak trochu specificky arkadovy zanr, ktery si nikdy na realisticnost nehral, Halo je scifi omalovanka s vybornym singlem a specifickym multakem a ty ostatni se zase do toho strileni snazi dostat trochu realna. Srovnavat je ale nelze. -
-
Kdybys o Halo nerekl ze je to omalovanka tak bych ti dal +.
-
-
JA s vyjadrenim dotycneho naprosto suhlasim strielat ruzovkaste lasery a barvickovo zelenkaste granaty sa mi protivi a berem to ako obrovske minus serie halo
-
Na +- nehraju, pisu jak to citim. Krome toho, omalovanka to shrne rychleji nez se rozepisovat o prebarvene stylizovane grafice, ktera ale neni vubec spatna, mam rad kdyz si nejaka serie drzi svuj styl. Kdyz to tak vemu, tak zrovna kvuli grafice jsem se hala v diskuzich zastaval snad nejvic. Vzdy kdyz vyjde novy dil byvaji treba zde na tiscali "supr" diskuze.
-
-
-
Nejdříve jsem přeobjednanou bundle edici Blackops a Slim, ale naposlední chvíli jsem změnil přeobjednávku a šel do rizika s Halo: Reach. A nejsem vůbec zklamán. Singl mi přišel naprosto parádní a perfektní zakončení série. Co se týče MP tak ten mi přijde trochu rozporuplný, ale to bude asi tím, že jsem lamka a mám xbox teprve pět dní, takže to ovládání nemám ještě v rukou. Vždycky, když někoho pořádně našiju, tak ten mi pak pod nohy hodí granát díky kterému já chcípnu a on ne. Nebo občas je týpek sedm metrů ode mě, pak najednou hodí sprint a nabashuje mě. Jenom trochu nechápu ty možnosti customizace, jestli tam jsou opravdu k něčemu nebo jenom ze stylistického hlediska.
-
:) Hazjle:) Bohužel jsem fanoušek PS3. Ale Halo:Reach ti neuvěřitelně závidím:)
-
-
jasne na KZ2 taky nedam dopustit je to vlastne odpoved sony na Halo
nejlepsi mp akce na ps3, ale proste Halo je jeste o level dal a kazdej kdo ho po netu zkusi si ho ZAMILUJE *2* a zatim si stojim jako ze se akaji menuju *1*
-
-
-
Já bych dal BO max. 5/10, vždyť ta hra nenabízí nic nového, samé bufy a jedna velká nuda. Zlaté MP CoD4 MW. Už i MW2 byla sračka a tohle je ještě větší. Já už raději zůstanu u BC2.
-
-
Jo tak nenabízí nic nového. Je mi líto ale asi si se spletl v diskuzi...
-
Proč proboha sem pořád taháte BC2, BC2 je naprosto odlišná hra - nechápu tyto lidi a rovnou vám říkám... pokud máte rádi BC2... BO se Vám líbit nebude! Protože ... a ještě jednou to zopakuju jsou to odlišné hry.. a mimochodem singl BC2 ? děsný odpad. Multi si taky rád zahraju, ale tohle prostě nejde srovnávat sakra!
-
-
Neni to naprosto odlisna hra je to rovnaky zaner a dovolim si tvrdit ze maju neskutocne vela spolocneho zrovnanie je na mieste konstatovanie ze COD je znamenite jednoducsi a arkadovejsi je na mieste.Ci to uz niekdo povazuje za klad alebo minus je na kazdom zvlast.
-
-
oprava: samé bugy
-
-
Když jsem si po pár hodinách hraní MP BO tahrál MW2, tak mě MW2 připadá jako novější hra. Grafika je hezčí a líp se na to dívá, HUD a písma jsou přehlednější a celkově te hra působí jak kdyby vyšla až po BO.
Obě hry provázel před vydáním obrovský hype, ale jedině MW2 pak za to zčásti stálo, teda až na ty servery a doladění v MP *9*