Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ach jo,takova bezducha hloupa tunelovka a trha rekordy v prodejnosti a hry ,ktere prinesou neco noveho vetsinou konci jako komercni propadaky,kam ten svet speje.prvni dily cod byly fajn i pres to ,ze to byly scripty precpane arkady,ale posledni dily stoji zaprd.dnesni trend ala 3-5h hraci doby,co nejlehci a hlavne ne ,aby u toho hrac nedejboze musel premejslet nebo casto umiral se mi vubec nezamlouva.Nerikam ,ze si obcas nejakou arkadovitejsi hru nezahraju,ale cod uz je trochu extrem na muj vkus.

Popravde se, ale nedivim ,ze obtiznejsich her je cim dal mene,kdyz vsichni vidi jak se hry ala COD prodavaji.Jestli to takhle pujde dal ,tak si asi moc novych her nezahraju a budu doufat ,ze se aspon cas od casu ukaze hra ala stalker apod.A ta cena co za posledni dily COD chteji je silena,pristi cod bude stat snad 70euro.

Tak sem si zase posteskl :-D a postezoval,skoda ze tyhle narky par hracu na forech nic nezmeni,vetsina to ocividne vidi jinak :-D

btw:jak tady nekdo psal o te jizde v aute pomoci 2 tlacitek je uz vazne hodne WTF,zachvilu ty hry budou jak ty automatove hry jen v hezci grafice :-D
  • booooooooože, je to len hra!ak sa mi páči hrajem, ak nepáči nehrajem..alebo ešte lepšie stiahnem vyskúšam páči sa kúpim, nepáči sa nekúpim vymažem...recenziami sa neriadim, pretože mi občas pripadá akoby recenzent hru ani nehral ale rýchlo prebehol aby mohol napísať prvý exlizív recenziu...mimochodom podľa Google je v ČR a SVK najviac pirátov na počet obyvateľov:)))Aj tu o tom bol kedysi článok:)))
    • dukaz ze pan Google je kolikrat velmi vedle, zajdi si do ruska a vubec do zemi byvaleho SSSR, tam pirati doslova 99% hracu, takze kdyz sis nekde precetl volaky "verohodny" clanek a nehledas dal, tak si ver svemu bludu *5*
  • a pritom je ta hra tak zabugovana a stupidni viz. http://www.hrej.cz/clanky/call-of-stupid-black-oops-3351/ nechapu to...MW2 bylo super ale tohle.... *11* *11*
  • ...tak tak,Black Ops je totalne posranej a tim s Call of Duty koncim.Nic novyho,vsechno okoporivovany z MW2...Nejhorsi dil jakej jsem kdy hral.Treyarch proste CoD udelat neumi a verim,ze ted se to projevi i na lidech. *10*
  • Jak vidno, naše bědování nad tím, kam se hry dneska dostaly, jak jsou jenom komerce a vůbec fujtajbl, jsou defakto o ničem:) Prodejní výsledky jen v těchto dvou zemích jsou pádná odpověď.
  • Lidi já nechci brát vaše názory, mnohdy máte pravdu, ale jen bych vám chtěl říct proč je CoD tak úspěšněj. Už od prvního dílu to byla prostě pecka. 1. a 2. díl byly nejlepší hry, který jsem kdy hrál. Pak přišla 3 na konzole, kterou mnoho lidí odsoudilo. Modern Warfare se stala hrou, která už poukazovala na to, kam se bude série CoD ubírat. CoD je nejen tou střílečkou, kde jste vy s vaším týmem a ničíte miliony nepřátel, ale CoD je i pořádná akce s příběhem! Myslím si, že taková ta filmovost v sérii CoD je právě tou, co jí dělá tak úspěšnou. To, že je v Black Ops tolik skriptů, mě taky překvapilo. V jistém ohledu mě to překvapilo ale mile. Mě to dělá tu hru takovou zajímavější a pestřejší. Je fakt, že Treyarch prostě CoD dělat neumí, to bezesporu. Proč jsem si koupil CoD Black Ops. Když jsem hrál CoD 5 tak jsem všude četl ty mizerný recenze a opravdu, v podstatě nic nového. Jenže pro mě, je půlka Multiplayer. Multiplayer byl u 5 alespoň pro mě naprosto úžasnej. Já osobně jsem i fanoušek CoD, tak možná i proto jsem CoD koupil. Je fakt, že vývojáři v podstatě nic nezměnili, ale pořád je alespoň pro mě Multiplayer bezkonkurenční. Jsou dvě FPS, které dnes hraju přes net. Jednou je celá serie CoD a tou druhou je Battlefield Bad Company 2. Obě mě baví a myslim, že o tom to je.
    • jednicka bola super , styrka tiez . Proste clovek z toho vyrastie a ma ine naroky a je kritickejsi. Proste ta hra nikdy nevyrastla :).
    • A co je na MP tak skvělého vždyť je to pořád to samé. Od 4ky se tam nic zásadního nezměnilo. Škoda že je tolik lidí co mají stejný názor jako ty protože díky vám nemáme v budoucnosti šanci si konečně zahrát kvalitní CoD. A ne tuhle rychlokvašku s mizerným příběhem a krátkou hrací dobou.
      • Také nechápu a ani u výše zmiňované Bad Company 2. Běhat po mapách, které připomínají tunelové singleplayer mapy mi moc zábavný nepřijde. Snad nezklame Red Orchestra 2
        • MP je zábavný , protože jako protivník hraje člověk a pokud je dobrý tak je to zatraceně těžké a mě MP konkrétně Bad Company 2 rozhodně baví, potam když ted hraji konkrétně Black Ops tak vše je i na nejvyšší obtížnost dost jednoduché. hraji to víceméně jen kvůli příběhu na porádnou výzvu jsou tady multiplayery s pořádnými protivníky na druhé straně.
  • mulťak v takých hrách ako CoD je kapitola sama o sebe...stačí si pozrieť nejaké videá na youtube a normálny súdny človek si urobí názor..
  • ja si asi zacnu pripadat jak totalni lamka, ale fakt nechapu lidi co na tomto vidi. COD hry sem hral vsechny, ale single player sem prestal hrat nekde v pulce 4 dilu. prvni modern warfare sem si jeste koupil pro neskutecne zabavny multi player, ale opravdu singl me prijde dil od dilu neskutecne stupidni hra. vetsinou se na me ze vsech stran hrnou nepratele v takove presile, ze uz bych byl 1000x mrtvej v tom chaosu do me huci nadrizeni nejake rozkazy at se presunu tam a tam a pouziju to a to. dohromady je to jeden velkej zmatek, kde jit nejakou vlastni cetsou nema smysl, protoze se vam nepratele zacnou respawnovat za zadkem. o nejakem vtazeni do pribehu nemuze byt ani rec, protoze to je jen load, load nebo zmatene pobihani.
  • No a proč ne.. Já jim fandím.. všechny Call of duty měly skvělou atmosféru. Proč nadávat na skripty, když je to zábavné. Jediný zápor je krátká herní doba *5*
    • mluvis o singleplayeru? on jeste nekdo hraje singleplayer? bych se divil...
      • Tak to se asi budeš divit. Lidí, kteří hrajou singleplayer jsou spousty. *3*
      • Já třeba hraji jenom SP z toho důvodu taky jsem ještě za žádný CoD nedal peníze.
        • Ja hraji take jen SP a to byl vzdy duvod ke koupi :-) Ale chvili jeste pockam, mam vice nedohranych restu *2*
          • Jediný CoD který mělo dlouhý a kvalitní SP byl CoD 1, UO, 2. Od té doby to jde do háje.
  • tatramatka: spíš by se na jiných odbornějších forech vysmáli "inteligentům", podobným tobě, kteří říkají, že "Amíci jsou hloupí". Amerika nemá víc géniů než ČR, ale než všechny ostatní země světa, ať už miliardová Čína, či jiné země s mnohem větším počtem obyvatel než "jen" 300 mil. Víš, není to jen o počtu obyvatel, ale také o inteligenci národa a školství. Proto je Amerika na prvním místě. Já tam zase žil od 80. let a studoval tam, teď studuji i tady a mohu porovnávat, a skutečně je americké školství na mnohem lepší úrovni než české. Jistě, negramotnost tam je 25%, jako to uvedl další zdejší "inteligent", že *1* Já jsem asi musel desítky let žít v úplně jiný Americe, kde byla negramotnost naprosto minimální.
    • Honíš si vlastní ocas, nikde netvrdím že jsou všichni "amíci" hloupí, stále tam mám dost přátel, a takhle bych to nikdy negeneralizoval. Myslím, že to na co to tady ostatní naráží je spíše celkový dojem na ně, a na tom ten tvůj Harvard nic moc nezmění.
      • Celkový dojem některých méně inteligentních Čechů možná, to je ale vše. Češi by si hlavně měli napřed zamést před vlastním prahem, protože Amíci jsou v mnoha oblastech na míle vepředu.
        • Zil som a pracoval v amerike konkretne v Pasadene Los Angeles par rokov a teda neviem o akych genioch to hovorite. Vacsina americanov tam mala problem s vlastnym jazykom nie este to aby dosahovala nejakej geniality. Skolstvo pokial nepocitame IVY league univerzity tam islo uz davno do srac**k a to co sa u nas ucia na zakladnej skole tam nevie vacsina stredoskolakov, zial upad uz ide aj unas knihy sa stensuju, curriculum sa zuzuje a skole ide viac o dotacie za prijateho studenta nez o kvalitu.

Genialita v amerike nieje nijaka vyrazna i na top programatorskych sutaziach ktorych sa zucastnujem je vidiet americana v top10-20 malokedy a aj ked sa tam nejaky objavy ma meno ako Lee ci Chong coz su urcite ty pravy nefalsovany americania :) Amerika ma jedinu obrovsky vyhodu a tou je sila trhu, inteligentni ludia tam chodia za pracou a tym zdanie ze je to tam sami inteligent len posilnuju. Avsak keby sa spravili socialne studie tak je natom amerika prachbiedne to mi ver.
          • Problémy s vlastním jazykem? To myslíš vážně? *1* Teda je pravda, že znám spoustu Čechů (i Slováků), kteří neumí svůj vlastní jazyk, tak podobné to bude asi i u Američanů, i když jsem se já osobně za ty léta co jsem žil a studoval v USA s tímto setkal jen v jednom případě.
            Tak to s těma školama není pravda, nevím teda jak v Los Angeles, ale když jsem já studoval v USA a srovnám to s mým studiem zde v Česku tak to je jako nebe a dudy. Ovšemže má Amerika mnohem lepší školství, a to co se kde učí - záleží v jakym státě a na jaký škole.
            Tak porovnávat genialitu díky nějakým programátorským soutěžím, no lol *1* Mno, hlavně že fakta o američanech mluví jinak, viz. Nobelovy ceny, vědecké objevy atd. jak jsem již zde psal. Češi mají ještě co dohánět. A KDYBY se "spravili socialne studie" tak můj názor jen potvrdí, to mi věř.
          • To je tak když sem začne psát někdo jako Mix který si myslí že američané jsou nadlidé kteří všechno ví a všechno umí. Přitom jsou to úplně obyčejní lidé jako všude jinde po světě.
            • Ano, jsou to úplně obyčejní lidé jako my. Žádní hloupější, jsou stejní jako jsme my. Jsem rád, že mi konečně dáváš za pravdu. To to trvalo. A ani to nebolelo, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit