Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CoD série jde do háje, ty nové díly ji akorát kazí jméno. Zlatá cod1, uo, cod2, cod4, po těchto dílěch to mělo skončit. Nikdy jsem si nemyslel, že se z této série stane jenom pračka na prachy. A to ještě příštíh rok mají vyjít další 2 díly, další rok 3 díly a v roce 2020 budeme hrát cod 20, jdětě do háje s tímto.
    • V Roce 2020 se nemusíš COD bát protože budem už dáááávno Mrtví XD
  • By si sa čudoval koľko je tých deciek aj v ČR a SVK...len väčšina z nich si tu hru upiráti:)v USA si ju aspoň kúpia *1* ...
  • No hej,lenze ked ju upiratia tak aspon nemozu hrat multak...Nikomu neprajem pri hrani MW2 multiplayer,zacne hra a zrazu sa ozvu aspon 3 decka s totalne pisklavym hlaskom a zacnu ti kricat ake su oni uzasne a aky ty si loser,kazde druhe slovo fuck a shit lebo to je IN...
  • Všude samá válka, všude samí teroristi, všude samí hnusní zlí špatní krvelační a ziskuchtiví Amíci vnucují celému světu a snad i vesmíru vlastní hnusnou propagandu, kterou také vtloukají do hlavy malým dětem. Jejich prvním cílem je dobýt celý svět a pak expandovat na další planety, aby ti krvežízniví Amíci mohli dobýt celou galaxii. A oni si ještě dovolí vydat hru CoD: Black Ops, kterou zahltí trh (a ve které také pořádají hon na mírumilovné teroristy a na hodného komunistického vládce Kuby Fidela Castra) a nebohým hráčům po celém světě nezbude nic jiného než si jí koupit, jinak jim ta zlá Amerika vyhlásí válku. Zkrátka a dobře, za všechno můžou Amíci *1*
    • NASA vládce galaxie, -no nekecej- , to abych rychle smazal všechny svoje "teroristické" komentáře, jinak nedostanu vízum ani na Měsíc :)))
  • Anonym : to hej...niekedy som to hral ale po chvili smo sa na to vykaslal nedalo sa to...vratil som sa k HALO ( 3 multak niekedy,teras REACH) a som uplne spokojny( no samozrejme nejako malickosti sa najdu ale je to obrovsky rozdiel oproti MW2/BO)
  • Nejlepší COD co jsem kdy hrál je COD 2 a CODMW a MW2
    COD 2 ohledne Multaku,CODMW ohledne Singlu,CODMW2 Ohledne SInglu i Multaku
    Miloval jsem Ghosta,Price,McTavishe a ostatní.Kampan v CODMW1-2 me nejvic bavila kampan si mohl hrát i 2x nebo víckrát mělo to duši.
    V COD World at War byl nejhorší COD co jsem kdy hral jak kampan tak i multak nediná věc co se dala byli ZOmbie.Tady v Black Opsu Singl nejni špatnej ale vůbec mě nechytl... A multak taky nic moc.
    • A cod 1 si nehral, taky legenda pro me...s ostatnim souhlasim :)
      • Hrál i ted mam dokonce tech par let CD i s Datacema XD
        Ale moc si to nepamatuju je to stara hra XD
  • prečo tu každý nadáva na americké detičky *1* už vidím rebríček predajnosti napr v UK a dám ruku do ohňa, že CoD:BO všetko zvalcuje a bude to tak aj v iných štátoch vrátane ČR a SVK...všade sa chcú detičky pochváliť v škole s Cod:BO...
    • Protože to jsou AMERICKÉ dětičky. A Američané jsou přeci ti hloupí, zlí a krvežízniví lidé, co chtějí ovládnout celý svět *1* *1*
      • vždy sa dobre zabavím na takýchto sci-fi teóriách.. *1* vždy ma fascinuje ako ľudia nadávajú na amíkov a pritom majú napr. jedny z top vysokých škôl na svete..koľko je českých a slovenských vysokých škol aspon v top 500 *1* a pritom tu je už možno každy druhý vysokoškolák *1*
        • A my zase máme školu s 500 let dlouhou tradicí v té době ještě žádná USA nebyla. Jako argumentovat tady americkýma škola to fakt ne.
          • O to smutnější je fakt, že za tak dlouhou dobu se našim vysokým školám nepodařilo uspět na vyšších příčkách. Americkým školám se to za mnohem kratší dobu povedlo. To jsou ti "hloupí" Amíci, nojo...
            • Hanzales
              Já bych "inteligenci národa" asi nehodnotil podle škol. Něco jiného je vzdělání, něco jiného mentalita ;o) Jinak souhlasím, že je školství v USA úplně jinde. Pilní studenti tam mají na těch dobrých školách rozhodně lepší podmínky.
              Dále: Amíci sice můžou působit z médií jako tlustí, zpohodlnělí tupci, kteří neví, kolik je na světě Eiffelových věží ale v reálu jsou pouze jen zpohodlnělí :) Blbí a chytří lidé jsou všude. Někdě více, někde méně. Jiná věc je, jak se různé národy vyznačují v povědomí jiných. Temperamentní (italové, španělé), škrti (skoti), pro japonce si to slovo ponechám a češi pořád všechno řeší, brblají a závidí ;o) Ale všude najdete chytré, inteligentní jedince a tupce. Příroda je hold taková a já beru obojí rovnoprávně. Denně řeším na technickém supportu 80% naší klientely (rumuny) a ty výlevy po několika hodinách boje by jste slyšet něchtěli. Stále mně to ovšem baví a mám na konci dobrý pocit, když jim pomohu s problémem uspět. Sice mně někdy neschopnost nainstalovat flash media player přivádí k šílenství, ale já zase neumím třeba programovat, štukovat, nebo pilotovat blbou cesnu, no. Každý umíme něco :) Btw zedník i inženýr projektant mohou dělat svou práci kvalitně, nebo ji totálně odfláknout. ...kam jsem to myšlenkama zabloumal.... tohle je diskuze COD :) K tomu bych jen dodal, že je to smutné. Nadstandartní úspěch posledních dílů téhle série přinese jen ještě více naskriptované, lineární, divadelní orgie. No a originální hnací prvky, které pamatují hry jako DeusEx1, nebo SystemShock2 čím dál tím více mizí do nenávratna :/ Propracovanost už hold není moderní :(
            • tatramatka: lol a řikat že jsou všichni Amíci hloupí není "aúúú"? Prostě jak jsem již zde prokázal, ti hloupí Američané mají jedno z nejkvalitnějších školství na světě, ne-li nejkvalitnější. Na rozdíl od chytrých Čechů, kteří na zlepšování svého školství měli mnohem více času. I to vyvrací tu tvou teorii o "hloupích" Amících.
            • 2mix - Hloupí nejsou očividně jenom američani, srovnávat počet "exluzivních" škol u nás a v zemi s 300 mil. obyvatel je dost aúúúú.
              2Anonym - četls někdy nějaké sci-fi ?
            • I tak si myslim že Amici jsou na tom nejlepe z celeho světa....
              Už jen kuli tomu že všechno na světe je Anglicky
              Oni se ani Jazyk jinej nemusej učit
              A ja abych čekal¨na Titulky nebo Dabing nebo se spokolik s Anglictinou kterou tak trochu ovladam ale ne perfektne.
            • Ano hloupí fakt jsou a v tom jim ani škola nepomůže. Hloupí a tlustí nic víc.
          • tak dobre som sa už dlhooo nepobavil *1* aspoň vidno kam sa za 500 let prepadlo školstvo v Čechách a na Slovensku...v USA sú školy 50r. a sú na top svetovej úrovni..ale nejde o to..Aj v ČR a SVK sú sprostý ľudia tak ako aj v USA..všade je to rovnaké..preto nechápem tú averziu voči USA
            • Hanzales@tiscali.cz: konečně inteligentní příspěvek, díky *3*
            • to mix- takhle generalizovat o úrovni inteligenci celého národa je samozřejmě aúúú taky, nicméně o tom jsem se tady nikde nevyjadřoval, vadí mi prorůstání politických témat do her.
            • Lukáš: ty jsi zatím předvedl jen demagogii, ale žádné argumenty. My jsme sem dali jen fakta o školách, které mají Američané nejlepší. Mimochodem, například nejvíc nositelů Nobelovy ceny je Američanů. Těch "hloupých" Američanů. Zkus sem napsat nějaké argumenty a ne tvoje výplody o dobyvačných válkách, které ti krvežízniví Američané vyvolali kvůli ovládnutí celého vesmíru, čemu taky jinému.
              Opakuju: hloupí Američané mají 7 z 10 nejlepších škol na světě. Kde jsou chytří Češi?
              Těším se na tvoje chytré argumenty.
            • Amíci si myslí že jsou něco víc a jejich válečné tažení po světě taky neni nic hezkýho tak co nechápeš na tom že je někdo nemá rád? Kecat tu o školách to by ti šlo ale jinak nic jinýho jsi zatim nepředvedl.
            • Asi tak. Američané mají 7 z 10 nejlepších univerzit světa. Naše Univerzita Karlova by se nevešla ani do první dvoustovky. A pak kdo je hloupej, jestli Češi nebo Američani.
  • Chybka v textu
    "...držel první příčku s 4,6 miliony dolarů." místo dolarů by mělo být kopií
    • No jasně, to by se těch kopií moc neprodalo, když MW2 stálo kolem 40 doláčů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit