Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi budou CoD kupovt pořád dokud to nepřestanou vydávat, osobně jsem si koupil jen MW2 a to jen proto, že to kolem mě hrálo dalších šest lidí a pořád to ještě hrajeme po internetu, CoD nové jsem dohrál a rozhodně mě neláká vrátit se o padesát let dozadu za nějakých 1100 :)
  • Ja osobne si myslim,ze znacku CoD stejne zahrabou.Pobavilo me,jak na GameInformeru v recenzi psali,Black Ops je strhujici pribeh *1* jediny co je tam strhujici je to,ze to vubec vydali takhle zmasteny a z....
    Tuhle hru bych daval zdarma k bedne piva znacky Starobrno.
    • Ty vole, tak to by jsi urazil to pivo.
  • Mě se všechny díly do MW2 jakž takž líbily, ale Black Ops je nejhorší díl, který jsem hrál. A to jsem se vždcky serie CoD zastával, s tím je konec. *11*
    • Naprostej souhlas!!!
  • Poslední CoD, co jsem hrál bylo MW1 a ani mě neláká zkusit další, beztak je to jen nastavovaná kaše, která se pořád recykluje. Zajímavé ale je, že se najde tolik lidí, kteří jsou za to ochotni každý rok platit.
  • Haha, tak tomu bych opravdu rad uveril. Ta prodejni cisla se obavam, jsou pouze jejich zbozne prani.
    • Tak tak, prvnimu Modern Warfare to nesaha ani po kotniky *7*
  • konečně pořádná hra, která je velice realistická!!! nebudu rozebírat nesmyslné názory o americe, ale beru hru jako celek po technické stránce, příběh, vtáhnutí do děje a to že bojujeme proti teroru atd, to je úděl 21století ( novodobá hrozba celého světa ) málokterá hra je tak detailně propracovaná, technika, postavy, prostředí!!!! MoH je proti tomu sračka májová!!!!! CoD dávám 95% a komu se to nelibí tak ať si hraje něco jiného
    • Operace Flashpoint je fantas-magorická hra o tom jak by mohl někdy boj vypadat. A příběh, no HL2 by mohl závidět plus ten boj proti teroru, zatím jsem si vyzkoušel jen boj proti terorismu, tak to je taky fakt kůl. A to vůbec nezmiňuju, že tu next gen grafiku o které by si chlapci s Cryteku mohli nechat zdát...vrať se spátky do reality a zahrej něco si pořádného. Halfa, Bioshock, či CS. Třeba ti to ukáže pravou tvář nového CoD.
  • S recenzi na hrej jedine souhlasim.. jeden velkej fail a jeste o nem tady na tg pisou v kazdym druhym prispevku..
    • Na hrej to dostalo 8 a to je příliž 6 by bylo víc než dost.
      • http://www.hrej.cz/clanky/call-of-stupid-black-oops-3351/
        myslim tohle
  • A co je nejhorší, z Black Ops nejsou pos~aní jen hráči, nýbrž i "seriozní" média...
  • COD som prave predal.. asi za hodinu ... MOH predat nemienim...
  • Nech zverejnia pocet vratenych,predanych kusov :D to by bola minimalne stvrtina :D

Vacsina ludi ktori si to kupili boli bud typu: zahrajem si kampan a ziskam vsetky achievementy alebo 12 rocne americke decka pre ktorych je to COOL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit