Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Infinite Warfare - recenze
9.11.2016 | Vilém Koubek
87 příspěvků
-
Mám rád studia co udělají hru kterou chtěli udělat, ne museli.
-
Jo co je prosím lepšího na SP BF1 parodie na ww1 a debilní krátké příběhy, kurevsky opakujicí stealth pasáže, že jsem to pomalu hrál jak Metal Gear Solid V. Ano s Titanfall 2 se to dá přirovnávat to přiznávám a možná i lepší jak nové CoD, o MP se tu bavit nebudu, protože mě nebaví styl (stejné jako u Titanfall) jakým se CoD vydal od Black Ops 2.
-
Uráží padlé? A co těch x FPS z WW2 - těch padlých Němců (nácků), Rusů (komunistů), spojenců...?
Ježíš je to hra, ne Discovery dokument. Hledáš-li úctu, tak zkus Viliant Hearts - stále hra, nebo jdi dát věnce na hroby padlých, a ne hrát hry. Jediné co je uráží jsou nesmysly co píšeš (myslím to "uráží padlé"). -
lol a prehypovaný BF1 dostal 9/10 :D
-
LOL! Rozhodně je teď většina veteránů z první světové vzteky bez sebe!
Koukám, že stupidita diskutujících stoupá každým dnem. -
Jako WTF? :D Cože to čtu? Urážka památky padlých? :D To je nějaký troll nebo prostě jenom absence základní inteligence? A kde jsi jako vzal, že si série BF hraje na simulaci?
"komorní arénová kompetitivní strílečka" - to jsi někde zkopčil nebo na to máš opravdu takovej svůj názor? Já si myslím, že už COD snad ani není střilečka. To je simulátor noscopingu a "wow" momentů, který natočíš a hodíš na fejsíček a jutubíček a ostatní děcka tě začnou uctívat.
Je mi zle z toho co se z gaming komunity stalo. Ani nevím, proč ještě čtu diskuze pod článkama podobných odborníků. -
Pan Koubek bude jistě jeden z těch kterým maminka nosí kakao v puntíkatém hrnečku a očividně z toho má mindráky, tak si musí rýpnout do hráčů, kteří bydlí s rodiči a nebo sám nemá sklep a ostatním závidí. Ono hrát ve vlastním sklepě má mnoho výhod - dobrá akustika, žádné sluneční světlo a sousedi mají klid.
-
"jen běhat a střílet nudné potvůrky"
a v CoD robíš niečo iné??? vážne?!? jo aháá, strieľaš ľudí... beriem otázku späť -
6/10 -- "I GGG to nedohrál." --
-
Hmm. Trolling a následné výhýbání se otázce. To je flash... *15*
-
Jen tak ze zvědavosti, kolik (desítek) let ti to trvalo?
-
dej si prihlášku do Activision na pozici manažera.
-
a mužeš nám vysvetlit jak to že se ti Call of Duty 4 líbilo, a toto ne, když je to defakto to samé?
-
Este som novy COD nehral a ani neviem ci budem ale skor nez kvalita samotnej hry alebo unava z celej serie mi to pride ako problem hodnoty alebo co dostanem za danu cenu.No a problem je ze ta hodnota klesa zatial co samotna predajna cena sa stale drzi vysoko. Samozrejme ze ludia zacnu mat pocit ze su dojeny (a to nieje len pocit to je realita). No a ludi to prestane casom bavit. IW a cely Activision zacali COD vo velkom filmovom style kedy to zo zaciatku bol fakt skoro bezkonkurencny zazitok.Lneze caom a vydavanim kazdy rok sa z toho stal cisty konzum ale predavat konzum za cenu za ktoru by malo byt nieco vynimocne je proste neadekvatne. Bud nieco zasadne zmenia v dalsom diely alebo proste za tu cenu to uz ludia kupovat nebudu.
-
To ti asi nevysvetlim, uz jen to ze se ptas co ma byt ta skutecna hra znaci ze ti to vysvetlit nepujde, vekem k tomu mozna dojdes sam:)
-
Ale spoustu lidí nějakej přihlouplej MP nezajímá a hrajou jen SP kampaň...
-
A co to ma byt jako ta udajna "skutecna hra"?
-
Dejte mi remaster zvlášť za 20 éček a hned Vám to koupím. Ale Kupovat si kvůli tomu edici za 80 éček je naprosto postavené na hlavu. Raději si znova nainstaluji "klasickou" verzi CoD IV než toto....
-
Tak snad konecne nekomu dojde ze tyhle krasny enginy by bylo dobre pouzivat pro skutecne hry a ne tyhle sezonni multiplay hry o premerovani pindiku. Jenze mladez si je potrebuje premerovat, protoze pod rouskou internetu to jde naramne a kazdy ma sanci byt king, to v realu moc nejde:)