Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Infinite Warfare - recenze
9.11.2016 | Vilém Koubek
87 příspěvků
-
kromě těch tak 90% případů... jinak Ajoe má pravdu v tom že TF2 je dobrá hra, ale to je i CoD... naštěstí jsem koupil vše..
-
Pořád je to lepší hra než ta blbost BF1...
-
I v médiích se to neustále probírá, jak lidé i v pokročilejším věku bydlí s rodiči. Já na tom nikdy neviděl nic špatného, pokud spolu vycházíte, máte každý dostatek soukromí a práci navíc po ruce, tak proč ne. No a to nemluvím o cenách bychlední / pronájmů atd.
-
Víš jak se to říká. Podle sebe soudím tebe. Alespoň teď už víme, kde pan Koubek bydlí. *1*
-
Absolutně souhlasím, opravdu je to nemístná poznámka. Znám spousta kámošů co ve velkých barácích i malých bytech žijí ještě v pokročilejším věku se svými milovanými rodiči. Pan Koubek by měl asi se nad sebou zamyslet.. Podle sebe soudím tebe...
-
reakce na GGG a na popíchnutí ostatních diskutérů *3*
-
Vůbec nechápu co svým příspěvkem chceš říct...
-
přééésně! Doom jsem vymazal asi po 10 minutách znechuceně z disku, ještě že máme ty torrenty na zkoušku :) děsná slátanina.......ale on ti zas někdo zasvěceně vysvětlí, že je to FPS ze staré školy, které smrdí peklem a při jeho hraní pijou z hrnku krev a babičce řežou hlavu motorovkou.....a děsnej rullezz žejo *6*
-
Sám AngryJoe upozorňuje aby lidi toto dílo NEKUPOVALI a raději podpořili TITANFALL 2, kterému mimochodem dal 8/10 což se u něho stává málo kdy.
-
mě to nebavilo, protože dice prostě neumí tu válku tak dobře naskriptovat a nafejkovat jak lidi kolem CoD...
-
singleplayer je v CoD lepší jak BF a vždy byl...
-
Tak singl byl jako gameplayem pro mě parádní, ale jako autetický zážitek z WW1? To překrucování historie je urážka všem veteránům!
-
dobrá hra? U dooma se ani nedalo dohrát demo, jaká to byla nuda. SW jsem hrál toho předchozího a dodnes lituji peněz. Jen arénka za arénkou bez cutscen, postav, zajímavého děje, jen běhat a střílet nudné potvůrky...
-
Tak já nevím kde pan Kloubek zrovna pobývá, ale taková hláška mi přijde celkem přes čáru.
*7* -
No nakonec by to nemuselo byt na skodu. Prece jenom takovy COD z druhe svetove valky bych si dal libit a rozhodne by to dost celou serii osvezilo. Teda za predpokladu, ze WW2 tam nebude jenom jako kulisa pro nejaky paralelni vesmir, nebo neudelaji recyklat nejakeho starsiho dilu (jenom prosim uz zadne vylodovani v Normandii).
-
Stal se zázrak! Konečně!
-
Typické děcko, co buď trollí nebo je vypatlané a nedokáže poznat dobrou hru a radši si zahraje každý rok to samé.
-
ani ja
-
singleplayer byl v BF1 odpad a o multiplayeru jsem se nikde nezmiňoval, ten je v BF1 excelentní....
-
BF 1 porovnavat s tymto? si na hlavu? :D Toto je proste vycuc a sprznena hra a vlastne uz aj cela seria