Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Infinite Warfare se vydá bojovat do vesmíru
2.5.2016 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Tohle už sem tvrdil po úspěchu SC na Kickstarteru, že to za chvíli bude "in" i v AAA segmentu. Akorát rozdíl, že tohle bude proti SC velký vtip. *15*
-
Dost už tohohle futuristického šitu! Multiplayer, kvůli kterému to všichni jak ovce kupují, už dávno nemá co říct. No a singl, kvůli kterému jsem to vždycky kupoval já, už naprosto ztratil všechno, co dělalo z Call of Duty skvělou hru - tedy zajímavé lokace, nápaditou akci a poutavý příběh. Jde ale jenom o to, že tahle hra utekla svojí původní generaci. Jde jim o kšeft! Mohli by navázat třeba na zajímavý koncept Vietnamské války z původního BO 1 (blbost, že tohle období je vytěžené), ale to by ty děcka nebavilo, protože by tam neměly ty svoje raketové baťohy, magnetické boty, laserové pušky a možnost postavě přebarvit vlasy...
-
Titanfall bez Titánů.
-
Teda, skoro se až stydim. Ale tohle mě i docela zaujalo. Že bych si po 13 letech zase jednou zahrál Call of Duty?
-
hmmm, Condemned neznám... jsou to sice zombíci nebo co (viděl jsem jen pár vteřin YT), ale proč tomu nedat šanci, má to slušný známky... nemám to sice ve zvyku, ale díky za typ...
-
Poslední díly by měli vydávat pouze jako DLC, vždyť engine je stejný jen příběh, mapy a zbraně jsou nové.
-
A co Condemned jednicku ? To je moje srdcovka a je to FPSm i kdyz tam se moc nestrili jestli de o tohle.
-
Jeees...spejs bettls...kidz want lazoors...pořád se budou vymýšlet nové a nové kraviny jak kidy udržet a zaprasime hry mraky anonymních univerzií bez hloubky a nápadu.
V koutku duše doufám, že by třeba EA osvítil God Emperor of Mankind a dočkali bychom se třeba Battlefield:Warhammer40k...už existující vesmír s příběhem, pozadím, spoustou fans a prakticky předpřipraveným námětem na hru tohohle typu *sigh* -
ty jsi nikdy žádné halo nehrál co?
-
já hrál i první CoD a baví mě to furt stejně... je to jen jednou za rok a zabere to 6 hodin... to mě nemůže omrzet...
-
Já taky...proto je můj vlhký sen raději pořádné bitvy (30v30+) ve Verdunu, neb vím jakou prasarnu by z toho EA\Activison studia byly schopný udělat :D
-
Tak to není o tom že by lidi měnili názor...spíš se mění lidi.
Viz u WoWka, ti co začínali u vanilla wowu většinou souhlasí, že od WotLKu to stojí za prd, ti co přišli později ještě berou Cataclysm atd...u wowka je ještě to, ze to jsou datadisky a přesto hru hodně prekopavaji a mění.
U CoD je to prostě o tom, že každá"generace" má svoje CoD...ale u těch co jsou s CoD od začátku je většinou konstantní názor, že to za něco stálo Max do BO, takže na tom asi něco bude... -
Z pouzity Space Oddity v traileru na CoD mam takovej divnej pocit.
-
Welcome to the space Russia capitan Price :D
-
Proč trailer na nové CoD vypadá jako sestřih záběru s Advanced Warfare a Black Ops 3?
Activision zřejmě dostal množstevní slevu a tak všechna jeho studia šijou u stejného krejčího. Už jen čekám kde na nás vybafne další futuristická variace na AK-47.
Podle všeho je čas vyhlásit veřejnou sbírku na nový engine pro CoD, jediná cesta jak s tím vizuálním průjmem něco udělat. *6* -
všechny díly FEARU jsem hral a kromě toho The Punisher jsem hrál i ty ostatní věci co jsi jmenoval... je to marný, pokud jde o FPS a TPS, už kupuju i hry s meta score kolem 50 %, protože ostatní už jsem hrál...
-
Da sa, neurazi a pravdepodobne sa bude zasa dobre predavat ale posobi to tak ako nedavno prezentovany Doom. Ako genericka FPS zlepena z tych par co tu uz boli. Cele to na mna posobi ako Crysis mixnuty Halo mozno aj tym novym Doomom a par dalsimi. Nejak tam ten CoD uz moc nevidiet. Vyzera to ako vyplod anonymneho studia ktore dostalo presnu zakazku na podojenie zakaznikov a je to skoda lebo by sa mohli pokusit spravit aj konecne nieco ine. S tymto sa clovek tazko ztotozni oproti starym CoDom ktore mali predsa len iny feeling. Paradoxne mi z toho pride nejlepsi asi ten remaster. Predavat sa to bude, SP si asi kazdy prejde v ramci zachovania zdravia raz mozno dva krat a MP nahradi predchadzajuci "model" (kedze opatrne povypinaju par severov aby nebola ina moznost...:-) )
-
a už nás dohnala korektnost... *1* *1* *1*
-
Mě baví střílečky podle skutečných konfliktů, ale i podle fiktivních či sci-fi. Pro mě je důležité, aby ta hra byla kvalitní a zábavná.
Ale o malinko více tíhnu k těm podle realných konfliktů. Nedám dopustit na MoH: Allied Asssault a pak MoH: Frontline na PS2. Škoda, že MoH už je dnes mtvá značka. -
jako že dokud si hru nezahraješ nebo si nepřečteš recenze, tak je rovnocená šance že to bude dobrá i špatná hra a bude existovat v obou stavech současně? *4*