Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud jde o recenzi, tak jí není co vytknout.... Jen hodnocení bych ubral o jeden až dva body. Nebudu to srovnávat s BF3 jak je dnes moderní, ale se staršími díly. MW3 je téměř identický jako MW2 a v multiplayeru stejně zalagovaný jako BO na začátku. Zběsilý systém kdy prostě všechno bouchá lítá řve bez jakéhokoliv smyslu mě prostě nesedí a chvílema mám dojem že BO bylo lepší.... Nemůžu si pomoct... BO mě prostě z nových COD (od 6 vejš) bavilo nejvíce. 1, 2 a tak trochu 4 zůstávají nepřekonány... a asi nikdy nebudou..... RIP COD
    • Taky nechápu, že všichni nadávají na Treyarch, když jejich CoD se kvalitou rozhodně vyrovnají těm od Infinity Ward. Ono taky co bysme chtěli za dva roky práce. Problém je, že oni tu hru prodávají za litr a bude mít lepší prodejnost za stejnou cenu jak hry na, kterých se maká třeba pět let. Jo kdyby se MW3 prodávalo za čtyři kila, tak si i tu sedmičku zaslouží, ale takhle?
      • jindra.veliky
        black ops byl sranec *4*
        • stejně jako MW2
    • Jazz
      Já jsem v BO žádny lagy neměl, za to tady a v MW2...
      • Já jen trochu na začátku, než vydaly několik patchů, ale tady toho bylo mraky a MW2 jsem byl rád že jsem se vůbec někam připojil....
    • hm, ze sem jeste zadny lagy nezazil...a rekl bych ze MW3 je vrchol serie, prevzalo to hodne veci se starsich dilu (proc menit neco co funguje) ale taky je tam hodne novych veci co v predchozich dilech nebyly a hlavne hodne z nich je upraveno podle prani hracu coz je velky plus pro komunitu....
  • U recenze jsem se kralovsky pobavil. Nevim kde se to ve me vzalo ale mistama mi bylo MW3 az lito. Ale jinak to proste nejde, autor pojmenoval vsechny neduhy a ted uz jen zalezi na jednotlivych hracich nakolik to pro ne bude problem. Jako vlastnik predchozich dilu tak trochu z povinosti dam i zaverecny singl ale rozhodne ne driv nez hra znatelne zlevni. Protoze MP v CoD neholduji aktualne by to nebyla moudra investice. To co autor nejvic ztrhal paradoxne na Eurogameru vynaseli do nebes.
    Pane Smutny Vám to bastim, Eurogamer je jen rozesmal. *3*
    • Tak zajímalo by mně, jak by vypadalo hodnocení, kdyby to bylo opačně a TG mělo exkluzivitu pro recenzi.... *3*
    • Jestli budeš čekat na slevu, tak ti doporučuji se obrnit velkou trpělivostí *3*
      • Jenže než MW3 sleví na normální cenu, tak to už tu budou další 2 nebo 3 díly *1*
        • To mozna ano ale jak uz jsem rekl MW3 si zahraju jen proto abych vedel jak ta "Ruzovka" dopadne. Jinak do dalsich dobrodruzstvi se s CoD nehodlam poustet, to by museli autori zcela zmenit pristup a navic pristi dil bude od "umelcu" s Treyarch a to je uplne pase.
      • Zadny problem, fronta je dlouha a pred prichodem adekvatni ceny me ceka jeste spousta jinych "levnych" titulu, takze obavou ze bych nemel mezitim co hrat netrpim. *5*
      • 450 Kč za klíč ...
    • přesně tak :-D
  • Jestli tohle dostalo 7, tak doufám že skyrim dostane 11 a nechápu, že L.A. Noire nedostalo 12.
    Ale teď vážně. Autor Aleš u mě hodně stoupl na ceně, protože tohle je nejkritičtější recenze, jakou jsem na MW3 četl. Chápu, že dát hře šestku nebo pětku by byla kariérní sebevražda, jak tu někdo psal. Upřímně, když jsem na začátku recenze viděl sedmičku, tak si říkám: Tohle bude zase jen SP recenze, mulťák budou ještě recenzovat a dostane devítku a nakonec z toho tenhle recyklát vyjde s osmičkou. Proto mě mile překvapilo, že je to celkové hodnocení.
    Podívejte se na Hrej.cz. Tam na vás vyskočí reklama, že právě vyšlo MW3. Dále člověk nalistuje recenzi od Jaromíra Möwalda. Hra od něj dostala 9 a on ji jen chválí a to i za to, že je krátká. Ukázková práce reklamního oddělení Activisionu.
    Jsem rád, že jsem se zavčasu přešel na games.cz. A jsem i rád za to, že recenze nejsou hned. Například Skyrim recenze od Lukáše má vyjít až po neděli. Games si Skyrim museli sami koupit, protože Bethesda jim nedala verzi k zrecenzování. To dává naději, že recenze bude opravdu subjektivní a ne podplacená fraška. I když zrovna Skyrim nebude mít problém dosáhnout na devítku, soudě podle toho co jsem zatím odehrál.
    • GlaDOS
      Souhlasím. Jarda na hrej.cz to hodně přepískl. Ze začátku napíše, jak je to krátky, jak je to lineárni, že je to pořád stejny, jako předchozí díly ale nakonec napíše, že je to CoD a nic nového se od toho nesmí čekat a že je to vlastně v pořádku, takže tomu dá 9. Takhle si objektivní recenzi nepředstavuji.
      • Mechwarrior_bw
        myslíš ten web kde na človeka furt vyskakuje reklama na MW3 cez celú obrazovku ?
  • A víte co se mi na modern warfare 3 líbilo nejvíc ? Ten konec jak se s price stal vlastně novej duke nukem zapálil si doutník a oddych si jak duke *1* *1* *1* *1* *1*
    • Hairy_Ass
      Ona ta poslední mise byla dost WTF - trochu jsem si připadal jak v DOOMovi, kdy jsem šel jen pomalu kupředu (v pyrotechnickém obleku!!!) a kulometem kosil nabíhající vlny nepřátel jednu za druhou. A zatímco v MW2 byla mise na letišti prý hrozně kontroverzní, tak tady klidně můžu střílet do hotelových hostů a nikomu to moc nevadí. WTF! *15*
  • Amylee.Anderson
    7? To na games značí, že to už neni hratený :D
  • Konečně někdo s objektivnějším hodnocením. Díky Games.cz!!!
  • Myslim, že hodnocení 7/10 je optimální a spravedlivé nejen k BF3 (osobně jsem čekal, že tu dají 8), ale i k jiným titulům a jiným recenzím. Nemohou přeci jinde něco poplivat a jinde to opomenout.
    Tuším, že i výrobce bude s tímto číslem spokojen.. prostě chtěl vydělat co nejvíce s minimem nákladů.. takže vezme co se prodává, co mají již udělané (grafika, zvuky, atd.), hodí tomu pokračující příběh a šup na pulty za plnou cenu.
    • ZvacA
      Na tom se nejspíše shodneme střízlivě všichni, včetně nás, kteří budou do CoD nějakým způsobem fušovat, že 7/10 je skutečně optimální zhodnocení současnýho stavu hry, od singleplayeru po multplayer, a pak už záleží na každým, jestli si čísla přidá/odebere podle vlastního vkusu a názoru na samotnou hru. Sám jsem zastáncem toho, že výsledné verdikty dnešních recenzí neříkají nic, ale i kdyby se polovina fanoušků CoD rozkrájela, i kdybych se rozkrájel sám a i kdyby se rozkrájela celá divize Activisionu, tak třetí pokračování MW by si nemělo dělat iluze na větší známku. Osobně mě hra, hlavně z hlediska singleplayeru přijde stále zajímavá, což dělá vlastní zájem o univerzum série Modern warfare ( přesto bych i tady měl výhrady k celkovému zakončení a zjednodušení celého příběhového konceptu ), ale celkově to už není titul, který by měl sbírat jedno ocenění za druhým, či vysoká hodnocení v recenzích a uznané tleskání kritiků. Avšak, nedomnívám se, že ho lze stejně tak okamžitě posílat do odpadu - je to svým způsobem stále dobrá a zábavná hra, i když to je samozřejmě subjektivní, nicméně už CoD nelze určitě považovat za aspiranta na hru roku, případně něco, po čem by se měl automaticky opičit zbytek trhu. Můžu řícit, že mě těší, nikoliv však ze zaujatosti, ale právě s jistého kladného vztahu k této značce, že se objevují negativní názory i u kritiků a recenzenti se nebojí vytáhnout i nižší a střízlivější hodnocení vůči tomuto titulu, páč se domnívám, a snad ne naivně, že to trochu vývojáře a ty kašpary v Activisionu nakopne k lepšímu přístupu.
  • Souhlasím s recenzí je to takové jaké to hold je..:(
  • Ehm co sem to slyšel, že MW3 bude lepší jak Battlefieldy 3? A vono houňo 7/10 pro COD a 9/10 pro BF3 smůla co :D
    A teď mě všichni codkaří sežerte, najděte mě, pobíte celou rodinu a mučte =D
    • Pokud pro tebe jedna recenze mluví za všechny ostatní tak to jsi divnej *2*
      • Abych se přiznal, tak sem si z recenze nepřečetl ani písmeno, stačilo mi vidět tu sedmičku, a hned sem se prostě z principu musel smát =)
        Sice urážim COD protože BF je prostě lepší! ale jinak mě MW2 a MW bavili, i COD world at war mě bavili a užil jsem si je, ale prostě BF.. je BF =)
  • ... jsme měli s tlumiči sestřelit pětičlennou hlídku. Někdo (já) se ustřelil a hlídka se s námi dala do boje. Nebyl to však konec mise, jak bych čekal. Po čase totiž přiběhla zcela totožná hlídka... a po ní další... dokud jsem se neposunul o pár metrů dál.

Ja bych se stydel takovou hru hrat... to vam vazne nikomu nevadi, ze vam to krici do ksichtu ...jsi blbec! ... ted na tebe budeme posilat nekonecne vlny nepratel a ty to stejne budes hrat a platit ... Kdyz strilejdu tak aspon neco jako Deus ex ne? Nebo ze by to s tou inteligenci hracu bylo vazne tak spatne?
    Ok ale my s IQ nad 60 to opravdu hrat nebudeme...ale klidne se hlaste k tomu , ze jste idioti :)
    • No vidíš, taky patřím mezi idioty, protože jsem se u singlu bavil. Sice jsem si ze začátku říkal: "Jéžiš, kterej blbec by nahnal celou flotilu kilometr od New Yorku, nebo proč ta F-15 střílí AMRAAM na pozemní cíle?" ale pak jsem si řekl že nebudu přemýšlet, hraju přece spektakulární CoD. Přistoupil jsem na jeho pravidla a jen si to intermezzo mezi, po třetí dohraném Deus Ex HR a právě vycházejícím Skyrim, užíval. *4*
      • Mechwarrior_bw
        "pak jsem si řekl že nebudu přemýšlet"

to si trafil :) ono je to asi jediná možnosť ako si užiť podobné hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit