Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 - recenze
11.11.2011 | Aleš Smutný
651 příspěvků
-
mě COD baví, nemám k tomu větší výhrady. Nebaví mě poslouchat ani číst neustálé poznámky kvůli starší grafice. Snad nejde o jen grafiku ne? Je pravda ze nám servírují stále podobné tituly, ale je to prostě jejich styl. Jednomu se to libi druhemu ne, me ano a respektuju i ty kterým se tenhle titul nelíbí. Jednoduché, tak to nehrajte :) Koupil jsem si jak BF3 tak i MW3 a musim priznat ze se mi libil single u obojiho tak stejne s tím, že MW3 má single delší. Multiplayer je dle vkusu, to se moc porovnavat neda :).
-
Musim pochvalit objektivni recenzi :)
-
7 je moc...já bych tomu dal tak 3-4.... jiný textury, který ale vypadají hůř než v COD4, malý mapy kde je to face-to-face, plno hráčů na YT si na to stěžuje... absolutně otřesný zvuky zbraní, ty zvuky jsou fakt na poblití a nereálně znějící. Převzaté chyby ve hrách, kterí jsou tam už od cod4 (např když střelíte auta do předního skla, tak to sklo do kterého střílíte to na 3 rány zničí a zadní sklo v sobě bude mít 3 rány bez toho aniž by se zničilo, když to zopakujete v úhlu aby kulky šly opět na zadní sklo např přes boční okýnko tak tam bude děr 6 ale zaadní okno bude pořád držet..to je jedna celkem nepodstatná chyba, ale je to chyba)...další chyba - v misi v Praze je na zdi napsáno "Nebudeme zemřít" místo nezemřeme , prostě hodili do google translate text "we will not die" a google to mimochodem fakt přeloží jako nebudeme zemřít...mapy přes kopírku, vypadá to v postatě stejně jako mw2, dokonce se na YT rojí videa s budovami které jsou ctrl+c controll+v z cod4 a cod6...je to sprostá kopie a to se EA báli že je pro BF3 tohle nehorázný HO*NO nějakou konkurencí...kdyby TO prodávali jako mappack za 300 Kč (což by bylo i tak moc), tak OK, ale oni za to chtějí přes litr a ještě je na obalu v každý věte "awesome" a nějakej superlativ..teď jsem mluvil převážně o mulťáku, single dohraju jen kvůli příběhu ale takováhle hra si nezaslouží takový hodnocení...na gamecritics přece má 2,5 bodu z 10 (od uživatelů)..od stupidních recenzentů většinou 9/10. Tahle hra je hold jen pro omezený americký děcka, který nepoznají, že ta hra za to nestojí.
-
Tu je krasne ukazane ze do tej hry vela nevlozili lebo sa neunuvali zrobit novu grafiku len zrobili novy pribeh,to neni MW3 ale MW2 datadisk :D
-
Tohle si fakt nekdo dobrovolne koupi? Prochlastat ty prachy=stokrat lepsi investice...
-
Další trapná střílečka, s BF3 si to v singlu může podat ruku, obojí stojí za velké kulové
-
-
Běž si mlátit nefiktivní draky do Skyrimu a nám to nech, jo ?
-
-
Si rikam, co je to za trotla, a on si jen jazz zmenil avatar : )
-
-
Jojo, jak jinak. Víš co mi můžeš *3*
-
-
-
-
Otevřu recenzi na MW3 a co vidím: 7/10. Hmm Aleš měl asi blbej den a bylo to na něj moc přízemní.. Ale poté co jsem dočetl (velmi dobrou) recenzi, tak se mi výsledné číslo zdálo skoro až moc vysoko...
Hrál jsem jen MW1 - celkem dobrá filmová hra, dal bych tomu tak 8. Ale ty nekonečné hordy mě tam neskutečně štvaly - a to jsem si jich všiml jen na pár místech.
Takže dík za popisnou recenzi - touhle hrou ztrácet čas nehodlám... A je mi naprosto jedno jaký má prodeje. Kvalitní hry co má smysl hrát budou vznikat vždycky. Jen na sobě nebudou mít nálepku Activison a jejich rozpočet nebude lámat rekordy.
A jestli se někomu MW3 líbí, tak proč ne, odsuzovat ho nebudu. Každý chce od her něco jiného a naštěstí je herní průmysl schopen produkovat velice široké spektrum her. Ale samozřejmě ne všechny mají na sobě nálepku nejprodávanější hra roku. -
-
tak tohle uz rozhodne zakladna hracu, ktera se projevi na prodejnosti ktera bude ocividne hodne vysoka....
-
-
Přesně, hodnotil bych stejně. Singl 5 multi 8,5 = 7
-
Přesně, hodnotil bych stejně. Singl 5, multi 8,5 = 7
-
Přesně, hodnotil bych stejně. Singl 5, multi 8,5 = 7
-
-
SP: 8/9
MP: 4
________