Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak to PS nakonec, zato Vám, pane redaktore, patří uznání, že jste to sem dal. Na jednom anglickém fóru jsem to sice včera našel, ale spoustě lídí to, aspoň do té doby než přijde patch, bude dělat problémy....
  • WTF? Triple post? To se mi ještě nestalo
    • Trol.diskuzni
      Triple post = větší celkový počet plusek *5*
  • Helghast1996
    Vlastně za celej život co hraju jsem nebyl ani z jedný hry zklamanej,kterou jsem si pořídil a to díky právě recenzím.
  • Black ops byla poslední chyba, tohle si koupim jedině pokud se na to přestěhujou klanbáze a promod z cod4, o čemž pochybuju i když ty dedikovaný servery to aspoň (prej) má...
  • Hrám aktívne BF3 ale táto vlnka kritiky, ktorá sa zniesla na COD je až zarážajúca. Recenzia mi príde maximálne nefér, pretože poukazuje IBA na chyby hry. Ak si prečítate ostatné recenzie je to tak 50:50 kde sa vyzdvihujú aj + hry...
    Porovnávate 2 rozdielny štýly hry preboha ľudia... COD bolo vždy o malých, svižných mapách, kde vyhrával ten, kto lepšie rushoval...Viz. COD2 mulitplayer kde k tomu inak nebolo. A fungovalo to perfektne i pri Clan War-och. 90% ľudí tu hru malo stiahnutú z torrentov a ani nepáchlo na pôdu multiplayeru...Porovnávať neustále 2 hry je trošku fail zo strany "hráčov" a už vôbec by som to nečakal od recenzenta, ktorý by si mohol naštudovať ako sa naozaj tieto dve hry hrajú.

BF 3 = Komplexná taktika na bojisku s plnou kooperáciou.
    COD = Svižný rush mod (aby to pochopili zanietenci BF3)

PS : Sú milióny odporcov ale je zaujímavé ako COD láme rekordy v predajnosti :)
    PS2 : I špatná reklama je stále reklamou ;)
    • Klady byly popsány už u MW a MW 2, proč psát do třetice stejnou recenzi??
      • pises stejny picovin* jako asi 1000 lidi predtebou a za tebou takze nevim proc se obtezujes ze sebe delat dmnta.....
    • A nezaslouzi si nahodou COD4 ?popate? uz trochu nejake te kritiky ? Nebo kdyz pred 5 rokama byl COD4 dobra hra tak to znamena ze bude dobrej i kdyz ho budou prodavat porad dokola?
      S tim porovnavanim souhlasim.

PS: Kvalita hry neni o tom kolik se ji proda
      • a rozumni lidi jeste nevymizeli aspon ze tak! ''PS: Kvalita hry neni o tom kolik se ji proda'' no neni to jenom o to, ale je to jeden z hlavnich faktoru takze to stim ma hodne co spolecneho...dalsim dulezitym faktorem je pocet turnaju,CW a hracska zakladna...
      • Súhlasím s Tebou, ALE prečo sa pustiť niečoho, čo dobre funguje ? Menia možno male detailíky, ale vždy ta hra vyzerá dobre.
        Ľudia to stále kupujú, stále zbožnujú a prečo ? Na fóre vypočujú požiadavky hráčov na odstránenie a pridanie rôznych vecí. Napr. perk, ktorý znížil recoil o všetkých zbraní. Ten tam nájdete modifikovaný a to bola hlavná požiadavka hráčov. :)

Ešte ma tak napadlo ako sa recenzent opiera o scripty. Dúfam že pán recenzent hral BF3 pretože tam tých scriptov je tak isto veľa ako v COD. ;)
        • Zalezi z jakyho pohledu se na to divas. Jestli z pohledu hrace co hraje hodne ruznych her a hral starsi CoDy, pak dostava znova to samy za plnou cenu. Pokud z pohledu hrace co ma rad MW tak dostane vylepsenej novej dil hry co ho bavi. Proto asi nema cenu cist recenze, ani se divat na hodnoceni.

Ty scripty - BF3 singl je co se tyce hratelnosti docela tragedie, snad horsi koridor nez kdysi CoD4 na tom se shodneme
          • Môžem s Tebou len plne súhlasiť. Preto ani nikdy nedávam na recenzie pretože ľudia majú vo zvyku ako hlúpe stádo počúvnuť len hlas jedného. Rozhodne ma COD zaujalo a rád vyskúšam aj mutliplayer a tak isto budem hrávať BF3. :)
  • El-Bravo
    Berme to jako lepší DLC x)
    • j ja tak zase beru BF3.
  • První COD který si netoužím zahrát.Tenhle styl hraní mě už dávno omrzel
  • Helghast1996
    ja se tesil ze kdyz se zapoji nove studio, coz bylo sladgehammer games nebo jak se to pise,ze CoD bude jiny lepsi a tak podobne vite jak to myslim a ono je to uplne stejny jako driv? *16* To neni normalni Activision asi musel zakazovat novinky, ktere tvurci navrhli a tohle bude posledni CoD, ktery koupim a to jen proto, protoze me zajima zakonceni pribehu.Na dalsi CoD v roce 2012,ktere je opet potvrzene se v****u.Ja tohle nebudu podporovat *16*
  • Zdravím, přestože jsem ještě neměl čas si zahrát žádný MW, jedno se Activisonu nedá upřít. Dokázal zpopularizovat hraní her a přitáhnout masy a tím pozvednout herní průmysl na úroveň filmových blockbusterů. PS:Profitovat z toho budeme jednou všichni. Od investorů k tvůrcům, obchodníkům, hráčům. Herní průmysl potřebuje hnací sílu, bez peněz se hry dělat nedají. *3*
  • ovečky nakupujou" ... ale především to stále take hrajou, což je tak trochu divné na to, jak "velmi špatná" ta hra vlastně je .. *6*
    • to stejny muzu rict o BF3...takze bych si svoje nazory nechal kazdymu se libi neco jinyho...
    • Fail ... reply to: BidDog

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší