Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 - recenze
11.11.2011 | Aleš Smutný
651 příspěvků
-
vsimol si vobec este niekto tu recyklovanu afriku z CoD2 ?
-
-
recyklovane je tu vsechno .. nebyla tam snad jedina vec, ktera by nebyla predtim v MW1 nebo 2 .. s jinymi kulisami ... jeste u zadne COD hry jsem nemel pocit, ze se mam jen dostavit do mistnosti, pockat na spawn a klikat ... a to vsechno s absolutne spatnym pocitem ze strelby .. MW1 a 2 me i pres svoji dementnost (na ktere je to vlastne cele postavene) bavili ale tohle je nastavovana kase bez napadu, zajimaveho provedeni nebo snahy o jakykoliv posun ..
-
-
tak to je tady nekdo asi slepej, nebo to spis nechce videt...rofl
-
-
-
Dlouho sem sledoval MP BF3,, hrál to kamarád a nebylo to špatný, po předchozích dílech sem nabyl dojmu že BF 3 bude ve stylu ARMA kteráž to je jako jediná alespoň podobná skutečným konfliktům.. Přiznám se byl sem trochu zklamanej.. Všichni co tady označujou MW3 hráče za bezmozky,, by byli v mžiku smeteni těmi samými argumenty od hráčů ARMA série.. ( chcete hoši porovnávat velikosti map..? nebo visibility range atd..? ) Podle mě sou BF3 i MW3 obě ucházející hry.. Ani jedna není natolik skvělá abych musel urážet tu druhou.. Simulátor boje není ani jedna, to je snad jasný každýmu.. Já hrál dost aktivně Counter Strike a MW3 mi ho dnes nahrazuje v pěkným Next Gen kabáťě.. Ale BF3 mi bohužel ARMA sérii nenahradí.. A ještě se chci zmínit o obťížnosti,, kdo hrál MW3 na míň než na veterána ať pomlčí o srandovním průběhu alá rambo.. to bych pak mohl hrát DOOM s IDDQD a IDKFA a stěžovat si, že je to nuda.. xD
-
No po dohrani SP bez hrani MP protože to je celkem zmatek. Tak bych dal taky 7. Je tam až moc velka reciklace. Při hraní jsem si několikrat uvědomil že tohle jsem už hrál jen to mělo trošku jiné prostředí.
Ale tak stejně bych dal 7 BF3. Protože tam je kampan zase vyloženě nudná....
Tedy na poli vyborné hry nevyhral nikdo....v prodejích to bude nejspíše CoD a to hlavně kvuli tomu že dokaže strhnout hrače kteří hrají minimalně.....to se BF nemuže nikdy povést to každého nehrače celkem odradí... -
-
Hrají minimálně? já jsem u MW2 multiplayeru strávil dost dní a nikdy mě to nepřestalo bavit a hraji dodnes, až spadne cena WM3 koupím a budou další strávené dny u mulťasu :-)
-
-
Bylo to myšleno že i ty hrače kteří hrají minimalně.
To u BF není. Tam těžko někdo kdo si zahraje dvakrat za měsic se bude učit "realičnost" BF3 ikdyž pokud si dame ruku na srdce tak bych řekl že BF3 je o proti BF2 a i Bad Company krok zpět.
-
-
Jde také vidět že na tom dělalo jiné studio které hlavně recyklovalo. Doufam že si řeknou 3x a dost tak jako tomu bylo u druhé světové...Ohlědně tak byl i koncept CoD vždy tři dily z něakého období. Trilogie jsou hold v módě:)
-
-
ale prinieslo aj nieco stare...ale za to dobre a v novom osateni :P...Back to Karkand...dum dum dududum :Dbzz bzzz bzzzzzz ;)
-
-
hmm zle to postlo...patrilo inam :D
-
-
Já bych bral CoD za 1.světové války.
-
-
Co třeba Necrovision? Nejni to ani moc první světová(díky těm painkilerovským protivníkům), ale jinak je to super řežba.
-
ja bych bral kvalitnú akčnú hru z 1. svetovej války.
-
-
Já bych celkově bral mnohem větší pozornost ze strany kultury k 1. světové válce. I filmů je minimum.
Co se týče hry, zprvu mě nenapadá, jak přesně to koncipovat. Jak bys udělal akční hru ze zákopové války?? -
-
Ono by to nechtělo cílit jen na západní frontu, ale na východ, kde byla fronta poměrně pohyblivá. Navíc by se dal hrdina posléze nacpat k bílým/rudým/zeleným/černým/Polákům.
-
-
Pravda! Bohužel to asi pro vývojáře není atraktivní téma.
-
-
-
ta prvni svetova valka, je to posledni, co jeste z vetsich konfliktu 20. stol., nebylo pouzito, ta chybi, doufejme ze to docvakne i autorum, na to bych se hrozne tesil
-
-
A co bys v takové hře dělal? Dva měsíce sedět v zákopu, pak uběhnout sto metrů, než tě zabijí?
-
-
tak to máš veľmi úzký pohlad na WW1, z tej vojny sa dá urobiť taký dej, že človek nebude vedieť kam skôr skočiť. Mnohé zbrane sa tam objavili prvý krát, tá vojna bola v mnohých ohladoch revolučná, stačí trochu čítať príbehy veteránov.
-
-
No přece jen něco o první světové vím a tak budu opakovat, že tvé přání udělat kvalitní akční hru z této doby, je protimluv. Můžeš buď udělat kvalitní hru vystihující atmosféru této války, ale to by byla nuda. Nebo akční děj, á la CoD, že nebudeš vědět kam dřív skočit, ale jako obvykle velmi přehnaný a nereálný. Nové zbraně, jako tanky jedoucí rychlostí 6 km/h, nebo letadla to nezachrání. Na to mi bohatě stačí Rise of Flight... *4*
-
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=0wfSg_-61FU&feature=channel_video_title Samozřejmě že nejsou žádní hakeři v 1. den spustění hry to by bylo hloupé :)
-
ono je to jedno ze len 7.... activision si aj tak vrecka nabalilo...
-
http://re-play.cz/2011/11/re-play-039-archiv/
8/10 akorát a mw3 vydim stejně -
porolino ..nenadavej...prodej neni vse kopit hru pak ji hrat tyden to je presne co CoD po vas chteji a nedokaži oslovit novinkou ...vse je akorat v novem kabate..dle meho nazoru je to vysavač na penize *3* CoD konci u 4 serie ....pak se jen vsecko opakuje,,,, *1* neni to zazitek z hry kdyz si nemužež delat co chces a hra te vede za pero! *2*
-
Bohužel, ve svetě vládne jistá protinálada vuči téhle serii, která se objevila někdy v období kdy se začala stávat skutečně známou. Býva to tak u většiny celebrit, hry zřejmně nejsou vyjimkou, a tak stejně jako pubertáci pomlouvají na facebooku rytmuse, hráči bez jakéhokoliv vlastního obejktivního nazoru pomlouvají na forech Call of duty. Souhlasím, hra je v mnohých mistech recyklovaná (ne že by to jiné hry nedělali, jen nejsou tak ostře kritizované), hratelnost stále stejná, grafika leč realistická také již několik let stejná, vlastně celá hra je stejná. A proto se k téhle serii vždy rád vracím, hraji jí již od prvního dílu a vždy mně krásně hřeje u srdce kdiž se mužu stát na par chvil válečním hrdinou. Jednu výtku hře ale nemužu prominout. Tímhle dílem snad serie Modern Warfare zkončila a je tedy nejlepší přiležitost začit od znova se zcela novím námětem a snad i engínem. Jinak se stane (jak sám autor článku naznačil) ze serie taková ordinace v ružové zahradě. Já bych se nebránil návratu zpět do období 2.sv války, po vzoru MW bombardovat stalingrad, nebo v britských spitfirech bránit londýn. *14*
-
-
Nejdřív se nauč česky a až potom kritizuj ty buzno *6*
-
-
Ses pochlapil :)
-
-
Hraci bez nazoru a vadi jim ze hra je recyklovana, neni to nahodou ten nazor? Nemaji nahodou tyhle "pomluvy" ktery jsou vlastne fakta nejaky racionalni duvod? Pokud hra nekoho bavi, vymlouvat mu to nebudu, ale muze byt 100x fanboy ale to ze je to cod 4 poctvrte nezmeni. Spis mi bez nazoru prijde ten kdo vyzdvihuje jednu hru a hatuje druhou (mw vs bf) pritom obe maji svoje klady a obe maji svoje nedostatky.
-
-
j presne tak. Jinak na oficialnim forum MW3 sem cetl zvesti o novem enginu. Zatim ne oficialni, ale da se to ocekavat, protoze MW3 na me pusobilo jako ukonceni serie. Aspon s novym enginem zavrou huby vsem haterum....jestli ho stihnou udelat za rok a bude fakt kvalitni sem zvedavej co budou rikat....stejna kritika kterou uz maji naucenou nazpamet?
-
-