Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 - recenze
11.11.2011 | Aleš Smutný
651 příspěvků
-
Kampan je sice krátká, ale sem smad jedinej kdo se u ní královsky bavil ?? Upřímně každej kdo napsal že je to krátka sr*čka je patrně zatvrzelí Battlefield fan - My vám váš B3 neberem je kua dobrej, ale nás bavý tohle sme pro to dívný ??
-
-
Nejsi. SP sice u COD nemusím, ale i tak to není špatné. Hlavně i při pozdějším vydání má COD skoro trojnásobné prodeje proti BF. Ani velká reklama jim nepomohla.
-
-
hehe, tenhle joke jsem projel za 4 hodinky...ale zase to byla poměrně sranda, i když dvojka byla lepší..;)
-
me tam bavi jen ten survival mod, ten se celkem povedl a prevapive vyzaduje velkou davku spoluprace dvou lidi, timto zahaju konkurz na cloveka s mozkem a mikrofonem kterej mi tam bude kryt pozadi ;))
-
BF3 je dobrý multiplayer hodne podobný vojne , v COD multi je spiš arcade . čo sa týka single jednoznačne po dohrati COD 8 BF3 single je hodne slabý pekný to je aj užasný ale COD mi dalo lepší pocit bol hodne výbušný a napínavy to sa o BF nedá povedať
takže COD single 10 bodou multi 6 a BF3 single 8 a multi 10 -
-
souhlasím s tebou
-
-
Jedno se prostě Activision musí nechat, jsou to protřelí obchodníci. Proč uplácet pisálky v ČR, když se tak prodeje hry zvednou maximálně o desíty kusů. To radši přenechají EA a budou se jen smát.
-
Taky se sem připojím. Tedkon se ukázalo to co chtějí lidé. Buď dobrou grafiku a na H***NO hratelnost a nebo stejnou potažmo vylepšenou grafiku a lepší hratelnost. A že jsem píšete komentáře že to je sr**ka tak to si to rači nechte pro sebe. Ale musíme si uvědomit toto že na MW3 dělalo skoro jenom Sledgehammers a Infiniti jen tak nakouklo jaký to je no posuďte si obrázek sami. Já si mislím že BF3 a MW3 jsou spíše srdcové záležitosti a každý si koupí to co ho baví. Já jsem si koupil BF3 i MW3 protože obojí není stejné a bavím se u bojího. Stejně si to každý koupí kvůli MP. Můj verdikt na MP. BF3 - 9, MW3 - 9, A prominte za mojí češtinu jsem Dislektik.
-
-
tak to nesouhlasim,o grafiku nejde jelikoz jsem si battlefield 3 koupil na PS3 a preziju to.kampan B3 je strasna ale ja jsem hlavne na multiplayer a ten je uzasny.po zvukovy strance nema B3 zadnou chybu,je to proste masaz ve srovnani trapnych zvuku CoD.navic jde nicit prostredi,vcera jsem kempoval v budove a spadlo me to cely na palici protoze me nekdo videl a proste to zboril.dalsi vec jsou dopravni prostredky a pokud je nechcete,muzete hrat bez nich.nic proti CoD,ale od vyhozenych penez za black ops jsem moc rad ze vysla hra ktera me sedla a dala vse co potrebuji.u me vyhral B3 a uz se tesim na DLC (free) z B2
-
-
No to DLC je free jenom když máš limitovanou edici jinak stojí asi 400 kč.
-
-
-
Schválně si přečti celý forum a spočítej kolik příspěvku tady má nějákej názor a kolik příspěvku sou jen ubohý nadávky. Beru že hra se nelibí každímu to je logický žjo. ale vsadím groš že ani ne 1/3 těch co tady hážou špínu na CoD to nemají z vlastní hlavy, pač si to nedokážou obhájit jinak něž další špínou.
PF: kde si vzal že nemám rád BF3 ? -
-
Pochybuju o tom, že na herní web chodí hanit CoD lidi, co slyšeli od kamaráda, že je to blbost a tak mají stejnej názor. Takový lidi teď někde vyspávaj po diskotéce. Hráč si udělá obrázek z walkthrough videí na youtube, recenzí či vlastní zkušenosti. Mě taky baví CoD díl za dílem méně. MW3 si už ani nekoupim a dokonce mi ani nestojí ty 4 hodiny SP za ztažení z nějakého warezu. A multiplayer je dle recenze taky čím dál horší. Quake nebo Unreal styl akce se do válečné hry prostě nehodí. To CoD nikdy nebylo. Ta hra je prostě s každým dílem horší a zastaralejší.
-
LOL nechces mi snad tvrdit ze jsi cetl vsech tech 450 prispevku? To ze se kritika CoD porad mota okolo stejnych temat nemusi znamenat ze lidi nemaji vlastni nazor ale naopak ze CoD v tech tolik dokolecka kritizovanych bodech opravdu SAJE.
-
-
tim nechci rikat jak je CoD špatné,,je to spise věc vkusu...nekdo ma rad holky a jiny vdolky *1* *1* *1*
-
Hih stejně i kdyby jste si utrhly koule tak cod bude prodávanější =D
-
-
Stejně jako Fabie bude vždycky prodávanější než Alfa.
-
-
chyby sa najdu v kazdej hre ak chceme,ide o to ze pri ktorej hre sa bavis lepsie.kazdy z nas ma na vyber.