Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    teda klobúk dole pred games.cz ...
    • za co? kdyby měly koule, tak do toho nebudou tahat multiplayer a dají 5-6
  • Helghast1996
    Tohle bude opravdu poslední CoD co koupím a vrchol všeho bylo,když Activision den po vydání oznámil nový díl to je opravdu drzost na tisícátou.
    • Další cod yeahhh aspoň budu zas si moc koupit pořádnou supermaní hru ! :D A na vaše kecy že cod je sr*čka kašlu !
    • BF4 už taky řekli, že bude...
      • ale ne příští rok - to bude pravděpodobně další MoH od Danger Close
        • No a mezitím spousta DLC pro BF. Jak je na tom vlastně CoD a DLC?
          • Ocelot23
            Když prezentovali tu COD službu tak říkali několik desítek!! Nehorázný už
            • No, to jo *1* . Takže v roce 2011 jsem si koupil z větších her jen Fable, Red Faction (ve slevě), Portal, Shoguna a až zjistím jak, koupím Skyrim. Smutný rok.
          • tipuji podobně jako u BO
  • je tu nějakej non-hater, non-flamer který ví zda se opravdu chystají udělat něco stím local matchmakingem kterej je řešenej fakt absolutně stupidně?
    Vrámci CZ je to ješte jakštakš dobrý ale menší zemičky si proste MP nezahrajou páč jsou tam dohromady online 4 lidi a nikoho jinýho jim matchmaking nenajde..
    Tohle mohl vymyslet opravdu jen stupidní američan kterej má mozek obrostlej tukem z MC...

*btw větší hejt nikde na webu určitě není než tady :D.. congrats.
    • Zadny hejt tady nevidim, je tu par hlupaku, pro ktere je hra urcena a ti jsou spokojeni, pak par nadsencu, kteri ovsem musi vypnout mozek , aby to mohli hrat.. a pak normalni lide, kteri nazyvaji veci pravymi jmeny... a kdyz je neco stupidni, tak to nebudeme chvalit..
      • stupidni jste samo kdyz hazite bordel pouze na cod, stupidnich pocinu je vsude stale dost ale jen ubozaci se vsichni nakondenzuji tady .) tak diky, jses jen dalsi ze stada, odpoved hledat jinde :) tady je nadvláda težká BF masturbators.
  • konečně pořádná recenze !! kampan je fakt hrozna ,musím se hodně přemahat abych se dostal aspon do ty pražsky mise - tu chci vidět! Ale multák je fakt dobrej ,parádně se člověk u toho vyřádí a je to fakt návykové.
    • Jazz
      No vidíš, já zas nemůžu vystát ten blbej multiplayer.
      Nechci machrovat, ale v BO/MW2 jsem byl skoro pořád 1. v tabulce a tady mám problém nebýt poslední...
      Jako je normální, abych do někoho mydlil celej zásobník, aby padl a ostatní do mě naperou 3 náboje a je po mě ? A podotýkám z identické zbraně, co mám já.. *6*
      Co to je za hru ?!

Kampaň mě bavila a Pražská mise je naprosto luxusní, dokonce tam mluví česky.
    • jj návykový to je na těch minimapách - ihned jsem i vzpoměl jak mě kdysi bavil Quake 3 :-) následovalo vypnutí MW3 a instalace Quaka :-)
      • To mě Quake3 nikdy neoslovil ,to už je na mě moc rychlí
  • Nečakal som od tejto hry veľa ... ale po dvoch misiách som mal dosť ..... takáto brečka čo z toho urobili proste jeden veľký humus *11*

Takže si to zhodnoťme ... v čom je táto hra lepšia ako BF3 .... eeeeeehm no samozrejme v ničom ....

*zvuky ako zo vzduchovky; slabá grafika; príbeh žiadny; pointa neexistuje; neskutočne easy hra; reálnosť totálne žiadna (sa nebudem diviť keď v ďalšich dieloch vam bude vybuchovať granát v ruke a vám sa nič nestane)

PS: Dobre sa uchechtávam na COD-čkaroch čo sa to snažia obhajovať ale nalejme si čistého vína ... je to neskutočna brečka *3*
    • To, že jsi ten příběh nepochopil neznamená že tam není :)
    • Žádný příběh? No nechci nic řikat ale BF3 mělo dost horší příběh, žádná reálnost COD nebylo realistický už od COD 1, neskutečně easy? tak nehraj na nejlehčí obtížnost a navíc tebe by bavilo furt jen pobíhat a umírat? ty by jsi se v tom určitě vyžíval, slabá grafika- no aspoň si to zahraje každej narozdíl od BF3.
      • no teba musi strašne baviť pobehovať po mape ako rambo a chytať od každeho plny zasobnik a veselo si skackať po mape ako zajac... hram to zo 4 urovni na tretej a je to uplne low tak nwm no ... *11* *11* *11* *11* *11*
  • kdyz vas ta hra bavi, proc ne. kdo ma rad gothaj s bilym rohlikem z lidlu at si ho klidne da. ja si radsi dam celozrnou housku s uherakem. a po mw2 uz gothaj opravdu nechci. *11*
    • Dneska už ani ten gothaj nechutná...pamatuji na cvičení pozemního vojska v roce XY, že po týdnu v terénu by toto jídlo s čerstvým rohlíčkem byl luxus nad luxusy -ale dnes už bych to taky nežral *11*
      • tjn ja si furt pamatuju ty tri vojensky konzervy bez jakekoli popisky co jedna byla "udajne" veprova, druha hovezi a treti ani uz nvm.. hruza, ale kdyz byl hlad ta to taky mizelo docela rychle
        • Játrovka se sýrem.
  • http://www.youtube.com/watch?v=0wfSg_-61FU&feature=channel_video_title hmm multiplayer vypada skvele :D
    • this is possibly best pleje *1*
  • Dělal jsem si takový svůj osobní výzkum ohledně MW hráčů. Před měsícem jsem měl možnost skrze Impulse pořídit MW2 za cenu 10 babek. A dnes v noci a dopoledne jsem si zahrál MP část. Je až k pokukání sledovat nafoukánky s levelem 70 jak jim dává na řiť Noob s levelem 2.
    Samozřejmě v takovém případě jsou všichni tací označeni za cheatera nebo minimálně campera.
    Můj závěr je takovýto: Skupina hráčů hrající tuto hru jsou nejen lidé nadávající na hráče hrající BF3, a ostatně i kteroukoli jinou hru. Ale zároveň dokonce nadávají samy si mezi sebou. Tedy lamky nadávající jiným lamkám navzájem se přehlušující kdo je větší lamka.
    Zábavná hra, ve které se dá za 2 hodiny hry dosáhnout úrovně 20, aniž by se člověk musel nějak snažit. (Stačí jen mít zmáklou nějakou pokročilejší hru, kterou ani BF3 není (Sry BFkaři, sem neutrál zlepšující svůj skill na Quake III Arena a Armě ;) ))
    • Jazz
      Fuj, Arma
      • Z důvodů?
    • Mechwarrior_bw
      "Zábavná hra, ve které se dá za 2 hodiny hry dosáhnout úrovně 20, aniž by se člověk musel nějak snažit."

myslím, že si trafil podstatu ... chyba ani nie je v COD, ten je iba odrazom doby, konzumnej spoločnosti ktorá nemá čas ani chuť rozmýšlať ale chce rýchlu a čo najdostupnejšiu zábavu s minimom vlastnej námahy. Možno sa časom dočkáme CODu ktorý bude možné ovládať jednou rukou, kde sa bude postava pohybovať sama, hráč bude iba mieriť a strielať - bude to mať tú výhodu že hráč vyvalený na gauči, bude môcť pomocou druhej ruky jesť popkorn, hamburger alebo piť colu... Príliš pesimistická predstava ? uvidíme...
      • Pesimistická představa pouze za předpkladu, že se to dostane tak daleko, že to klikání bude jediná činnost. A jinak co se jedný ruky týče, tak sakra tak už se hraje CoD dneska ne? :D
        http://www.youtube.com/watch?v=0wfSg_-61FU
        Tenhle týpek to taky hrajou s jednou rukou za zádama ;)
  • Helghast1996
    Activision jsou fakt ostuda herního průmyslu,protože takhle se nikdo nechová tak jako oni EA jsou ostokrát lepší a to je co říct.
  • survival s mikrofonem? ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit