Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Call of Duty? Who cares
  • Mne rozesmalo ono PS.: a ruzova zahrada. I kdyz ted si rikam.....Ales je muj novej smer. Dokonale se mi trefil do vkusu a to nejsem fan ani jedny z tech turbo her. Jen o nej zacinam mit strach - aby nahle nesesel ze sceny.

Je pravda,ze si dovolil moc. A to ho u me udelalo lepsim clovekem.
  • Proč porovnávat CoD a BF? Stále jsem nepochopil ten princip protože obě hry jsou naprosto odlišné. Jsou si podobné protože se tam střílí? Tak to můžeme ale porovnávat ještě desítky dalších her. CoD je SÓLO akce kde se dá možná mluvit o nějakém aimu a skillu tedy co se týče té kvalitnější sféry hráčů. BF je zase týmová taktická akce kde sehranější/lepší tým vyhrává a pro "sólisty" tam není místo, což jim ostatní jasně naznačí konečným výsledkem a DICE na to při vývoji mysleli. Ano herní princip singlplayeru Battlefieldu 3 je jak přes kopírák od scénáristů pracujicích pod ACTI to ovšem nic neznamená.

U mě osobně vítězí BF3 (MW3 jse ani nekupoval, mám CoD4 a zkusil jsem BO za poloviční cenu tím to pro mě skončilo) protože mě osobně se nic nevyrovná pocitu když jako podpora můžu vytáhnout M249ku a spustit krycí palbu než přiběhne Medic, který vylečí technika, který následně zničí vozidlo bránicí nám v postupu a naše malá rodinka může pokračovat v nátlaku na nepřátelskou stanici kde následně assault vypustí přenosný spawn a zbytek týmu nám pomůže s obsazením a následným vítězstvím. Ale chápu a toleruju lidi, kteří neradi spoléhají na ostatní a raději hrají více sólo zaměřené CoD.
    • Mam rovnaky nazor!! Nie som typ hraca ktory hrava dennodenne dlhe hodiny, niekedy aj dva tyzdne moje PS3 ani nepustim. Ked si chcem len na chvilu zahrat tak ma viac bavi MW3 ale ked chcem trochu dlhsie tak BF3. Ale zvukovo a graficky je podla man BF3 uplne niekde inde!
  • Tak ještě jednou - chcete se bavit, nebo realisticky bojovat ? Pro zájemce o zábavu jsou hry BF3 a MF3 super hry na špici souč. možností výrobců her (zatlačuji slzu na vzpomínku na Wolfensteina 3D). Pro druhou kategorii je vhodná ARMA, příp. naverbování do Afganistánu. Jinak pro různé hodnotitele reálného střílení v SP a MP: střílení v PC se nedá srovnávat s reálným střílením na terč, příp. na živého tvora (možná jenom principy mířídel , dýchání). Např. střílení z RPG v PC a v reálu taktéž není možno srovnávat (kdo měl tu možnost ví o čem mluvím),... dále rány a ranivost obranných granátů proti útočným... atd.
    Chlapi a chlaci bavte se ... realita je někde úplně jinde...kdo nevěvěří ať tam běží *11* (pro účastníky povinné vojenské služby u bojových útvarů - berte tyto moje "kecy" s rezervou).
  • Zvládl jsem hrát x hodin btf 1942 proti nehýbajícím se botům, zvládl jsem hodiny jezdit v humvee v delta force black hawk down bez protivníků a jen tak si střílet... ale obávám se, že dohrát cod mw3 nezvládnu... tentokrát to pokajdili.. už btf 3 pro mě bylo trochu zklamání ale cod je něco ještě mnohem horšího... Všechno, co mě sere vypsal už recenzor a já s ním plně souhlasím.... pro mě jsou mise v nejnovějším call of duty atraktivní pouze do té doby, než se začne střílet... potom se z toho stává absolutní břečka a ještě k tomu, tak moc lehká břečka.. je to hra kde není absolutně žádné napětí a neočekáváte vlastně vůbec nic, protože pouze běžíte a střílíte do hejna nepřátel, kteří se inteligencí vyrovnají botům z btf 1942... já mám hrozně v oblibě hru MoH, singleplayer mě opravdu nadchnul a některé pasáže jsou jak vystřižené z filmu... Na tiscali o MoH řekli toto "Hned první mise například až příliš nápadně připomíná prologovou jízdu autem v prvním Modern Warfare. Auto jede a vy sedíte na sedadle a koukáte, co se děje okolo. Problém je v tom, že se toho děje mnohem méně než v dokonalých předskriptovaných animacích konkurenční hry a navíc to ani tak dobře nevypadá. Ty samé nedostatky pak pokračují i přímo v průběhu mise. Zatímco pohyb vašich parťáků v MW je naprosto přirozený a připadáte si opravdu jak ve filmu, v Medal of Honor to občas skřípe. Není to žádná tragédie, ale rozhodně to není stejná liga." Víte.. ono je někdy méně více =) momentálně nemám v hlavě porovnání MW 3 a BTF 3.. ale CoD MW 3 a MoH a nezlobte se na mě.. ale MW 3 je opravdu jiná liga, jakási pralesní, zatímco MoH extraliga :) moh mělo spoustu nedostatků, ale osobně jsem to přehlížel, protože mě hra dokázala vtáhnout do děje a dohrál jsem ji na jedno posezení... CoD mě donutilo pouze k jedné věci a to rychle to vypnout a postěžovat si tady na tiscali, jak moc jsem zklamanej...
    • dalsi expert tebe bych chtel taky videt v MP by sis vubec neskrtnul, takovy lidi co nadavaji ze je to lehky miluju... MW3 je hodne podobny jako MW1 jen obsahuje hodne vylepseni a singleplayer je taky vic akcni nez byl v MW1 coz je velke plus...Zajimavy je, ze kdyz vysel MW1 kazdej z toho byl unesenej, zatimco ted ste vsichni rozmazleni grafikou BF3...Co se tyce napeti v singleplayeru tak asi nejlepsi z cele serie MW a uz vubec nevim proc by meli menit neco co funguje :D CoD ma proste svuj styl singleplayeru za ktery sem rad...
      • všiml jsi si, že se bavím o singleplayeru? experte... Věř, že v MP bych si škrtnul... A nejde mi o grafiku, hra se mi vizuálně líbí...
        • verim ze ne :D a ty sis vsimnul, ze ja mluvim o multiplayeru? si pripadam jak v napomocne skole...
          • Víš co, já nejsem moc na kecy... skill hráčů CoD jsem potkal už mnoho, většinou jsem skončil zabanovanej, protože neunesli, že je může dávat lamka, která to právě zapla a nemá lvl 50+ tady máš moje icq 313228725, napiš mi a můžeme si spolu zahrát cokoliv budeš chtít :)) uvidíme, kdo tu bude šourat hubou o zem..
            • Myslim si, ze ten kdo by ''soural hubou o zem'' bys byl spis ty. Jestli ses tak dobrej tak uz sme spolu nejspis hrali. V jakym tymu si hral? Muzeme si klidne zahrat CoD, ktery sem btw hral na InvexCup 2004 a zabrali sme krasne 3. misto...a nebo proti CoD2 taky nic nemam par turnaju tam mam za sebou taky...
      • MP je tady(MW3) hodně zmrvenej oproti MW1
        • j a v cem?
  • je sranda jak tu hodne lidi breci:-) no kazdopadne k recenzi,myslim ze je pekne napsana,nechtel jsem se ovlivnit negativnim facem pred vydanim,ale proste to co recenzent popisuje by vadilo i me,i kdyz si umim predstavit ze to nekomu nevadi. u me vyhrava BF3 ale ne tou jejich silenou medialni masazi ani debilni kampani,ale tim MP. neni to jen copy paste zdrojak s 5 novymi texturami. takze diky za recenzi.

pro deti: 7 neni spatne,je to nadprumer,takze snad neni tak zle:-)
    • pro tebe: tobě je kolik?
      • par let pres 20.
  • To mi chcete říct že kampaň v BF je lepší *1*, to si děláte srandu ?
    • v bf3 je aj kampan? *2*
    • Kampaň bf je sr*čka :D
      • Ale patrně lepší sr*čka.
  • Jesli vám vadí pordeje call of duty tak co se na tom trochu přiživit?
    Akciový trh je velmi zábavná hazardní hra.
  • Konečně spravedlivá recenze, VIVAT, VIVAT! To člověka tak uklidní :)
  • Super článok, úplne vystihuje môj pocit z hry. Som síce fanúšik série MW (čiže pre niektorých ľudí totálny magor :) a MW3 hrám rád, ale pri čítaní som prikyvoval a usmieval sa :) Tie chyby ktoré v tej hre očividne sú, sa snáď ani nedali opísať lepšie, a to dokonca bez nejakého zbytočného rýpania a agresívneho zosmiešňovania. Bravo! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší