Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 - recenze
11.11.2011 | Aleš Smutný
651 příspěvků
-
Musim priznat, ze nie som zastanca tychto hier, vacsinou mam najradsej sportove tituly, ale hram vela novych hier uz iba aby som ich videl graficky atd. A treba povedat, ze Battlefield 3 ma ovela viac bavil ako toto COD. Ten pribeh bol ovela lepsie podany, tu som po prvych piatich, siestich misiach ani len netusil ze tam nejaky pribeh bol. Graficky sa mi taktiez pacil viac Battlefield, a co sa tyka hernej stranky, tak COD som sice este nepresiel cele, ale to iba preto, ze ma moc nebavi sa k nemu vracat, battlefield ma bavil ovela viac, a chcel som ho hrat dalej, kdezto tento COD titul ma nicim nenadchol. plati vsak 100 ludi 100 chuti, a kazdeho teda bavi nieco ine.
-
NO já po dvojce nějak nemám chut vubec kupovat nebo instalovat,jen sem nahlidl do recenzce co to vlastně je a jak se to změnilo,přejel sem to a zjitil sem žě mě ta hra prostě už nezajímá,sori na todle už sem ve 22 asi už moc velkej.A to si Mw1 zahraju rad!Holt je asi spousta lepšich her jak todle i když třeba jen na konzolích
-
Zastpuci BF3.Reknete mi,co je lepsi na BF3 oproti MW3(krome grafiky).
-
-
Si to zahraj a uvidíš *7*
-
-
co je lepsie? *5*
-jednoznacne ZVUK,ten je obrovsky!!!!!!!!
-grafika,explozie a vybuchy
-perfektne vystihnuta atmosfera vojny
-vymakany engine
-tank,stihacky a ine dopravne prostriedky
-dedikovane servre
-recoil zbrani
-mapy
a hlavne nie je to port *2* -
-
Me by ted spis zajimalo kdo mi dal ten 1 palec nahoru :D
-
Ještě mě napadají mapy jako takové, na které si tu zatím nikdo nevzpomněl. Některé jsou skutečně obrovské, což je samozřejmě poplatné tomu, že se bojuje se vším, co se v boji používá (tedy včetně letadel a vrtulníků), ale i ty nejmenší z nich, kde žádná vozidla ani jiné vehikly nejsou, jsou mnohem větší, než ty největší mapy z CoD (kteréhokoliv). Což je rozhodně z mého pohledu mnohem lepší, než běhat kolem několika domků dokolečka (při troše štěstí se do jednoho, dvou i podívat) a hrát s nepřítelem na babu.
-
-
Sice nevím jak jsou velké malé Bf3 mapy, ale jste si jist, že jsou větší než mapy z CoD:UO? (Takový základní Foy či Rhinevalley, případně uživatelská díla typu Barbarossa?)
-
-
to je docela škoda, UO je dle mého nejlepší díl série co do MP- děla, tanky, minomety, obrněné vozy, auta, dobývání pozic,... (vlastně takový oddychový BF bez tříd, u CoD 2 mne odklon od UO linie velmi zklamal), ani ten SP nebyl zlý)
-
Přiznám se bez mučení - UO je jediný díl (respektive datadisk), který jsem nehrál. Když se nad tím tak zpětně zamyslím, tak možná s tím "kteréhokoliv" jsem to trochu přehnal a asi se to netýká prvního CoD jako celku. Matně si vzpomínám na německou základnu uprostřed lesů, kde byly bunkry a V1 (či V2), která byla taky celkem velká. Ale je to už hodně dlouho, co jsem to hrál, takže už si to fakt vybavuju jen matně...
-
-
-
-
-
prve co ma napdalo tak bolo ze vo vsetkom ale aby sa to zbytocne nerozkydalo a aby som nebol tak vseobecny tak budem velmi konkretny.Chovanie zbrani pri strelbe.
-
V SP je to především atmosféra, kterou BF3 dokáže díky kvalitní práci s nasvícením v kombinaci s perfektním ozvučením, vytvořit. A i když se BF3 snaží mnohem více tvářit v kampani drsněji a realističtěji, díky hláškám spolubojovníků jsem se mnohdy i pousmál nebo přímo zasmál. Což se mi u MW3 nestalo ani jednou (nepočítám-li pobavené úsměvy nad některými chybami hry). V multiplayeru je to pak především požadavek na spolupráci teamu, bez které šance na úspšné dokončení kola rapidně klesají. Proto jsou také bodově hodnoceny akce, které hráč provádí v rámci teamu (od označování nepřátelských pozic po poskytování munice spoluhráčům a mnoho dalších akcí). Nezáleží na počtu fragů, ale na tom, co hráč udělá pro úspěch celého družstva. CoD je od MW2 v MP sprostý killfest, bohužel...
-
Grafika, zvuk, MP, vozidla, mapy, destrukce, fyzika, grafika asi o 5 let a grafika. Jo a zvuk. SP ale stoji za prd. *5*
-
-
Nemyslim, že by stál za prd, ale určitě z něj šlo vytěžit mnohem víc. Rozhodně jsem ale hru nepořídil kvůli SP *5*
-
-
Tak urcite atmosfera, ty zbrane ktery vubec nekopou ta fyzika kdy vsechno je jak pribyty ten 5 let starej engine nechapu ze to nekoho bavi. BF3 jsem si predobjednal hned po bete a to jsem v zivote hral jen singl bad company 2 takze o nejakem fanouskovstvi nemuze byt rec, samozrejme kvuli multiplayeru a bavim se od vydani hry a dloooooouho jeste budu, mw3 bych si nekoupil ani kdyby ho davali zadarmo k bravicku.
-
-
nj MW3 zase ma mnohem vetsi zakladnu hracu, mnohem vetsi mnozstvi turnaju a soutezi. napr. o progaming BF ani nezakopnul mozna jen okrajove ale nic ve srovnani s CoD. plno trickshotu a dobryho aimu a refpexu, ktery se da na serverech videt. A kdyz vezmu zpracovani (vizualni) zbrani (textury a celkovy vzhled) jsou mnohem lip zpracovany a realnejsi nez v BF3. I kdyz zvuky a zpetnej raz mohl byt u nekterych z nich lepsi...a je to jinej styl hry takze si hrejte co chcete :D nechapu proc to kazdy srovnava s BF3 to uz je smesny...fanousci BF3 asi maji strach z konkurence kdyz neustale pisou takovou kritiku :D
-
-
Zvuk?
-
-
no zaslechl sem, ze IW brzy zacnou pracovat na novem enginu pro novy dil, coz je pochopitelne kdyz serie MW skoncila. Takze uz se nemuzu dockat az vsem haterum zavrou huby, protoze potom se budu moc smat...Jinak MW3 vidim jako hodne kvalitni dil i presto, ze je tam hodne veci, ktere mohli byt udelany lip (od zvuku az po zpetny raz atd.) ale i tak tento styl hlavne v MP hre vyhovuje milionum hracum. Mnozstvi turnaju a soutezi bude asi vetsi u CoD, protoze progaming byl u znacky CoD vzdycky na vyssi urovni nez u jakehokoliv dilu BF...sto lidi sto chuti.
-
-
Fakt MW skončil? Tomu se mi nechce nějak věřit...
-
-
No, minimálně příběh prvních tří dílů je ve trojce poměrně slušně uzavřenej. Samozřejmě by se dal vytvořit nějakej oslí můstek k pokračování, ale trojka na mě působí tak, že byla zamýšlená coby zakončení trilogie.
-
-
kde si to zaslech, nějakej zdroj??
-
-
cetl sem jen zvesti na oficialnim forum MW3, zatim nic oficialniho. Ale je to celkem ocividne, ze se tak opravdu stane...
-
-
Další díl bude prej za rok a to novej engine dohromady nedají
-
-
no vzhledem k poctu studii a zamestnancu a v neposledni rade prostredkum bych rekl, ze to klidne zvladnout muzou.
-
na jednom dílu se pracuje vždy 2 roky, 2 studia se střídaj aby mohli tračit nový díly každej rok. nemluvě o tom, že engine už může být v přípravě
-
-
-
no tak dalsi cod se zase nepovedl. tak snad priste. veril bych tak dvanactemu dilu. to by lide uz snad mohli dostat rozum a jedenactku nekupovat...
-
-
Ještě pár světových hospodářských krizí a patnáctka už bude na živo.... *3*
-
-
-
mamka ti přečte tvoji oblíbenou o Kulihráškovi a hned ten svět bude barevnější :D
-
-
O kulihraskovi je moje oblibena
-
ježiš fail, to měla bejt reakce :D sorry
-
-
lol vy ste chudaci :D... nevedel jsem ze BF3 je urceno pouze pro inteligentni cast populace :D...
nechapu proc se tedy takovy intelektualove kteri hraji vyhradne BF3 :D ... tak shazuji chozenim sem?.. jezis toe funny zase tady... -
Teda musím se přiznat že v BO jsem hrával z kámošem ZOMBIES a to je paráda a říkal sem si že COOP v MW3 bude nuda, ALE omyl je to naprostá paráda a návykové (myslím SURVIVE)
-
Singleplayer me opet celkem potesil. Sice sbesile tempo, ale oproti BF3 od zacatku do konce zabava.
MP je tu vylepsena verze ze sestky a bonus dedicovany servery, takze take spokojenost. Neprinasi nic inovativniho, ale osvedcenou zabavu. Takze u me 8/10... -
-
já bych řek že MP bylo lepší u MW2
-
Tak to můžeš očekávat spoustu mínusek, protože pozitivní názor na MW3 se od oznámení BF3 nenosí. A s 8/10 souhlasím
-
-
ja souhlasim ze 7/10 Hra ktera je mw2 s malym ubgradem si nezaslouzi hodnoceni 8/10. TOhle je prvni objektivni recenze. Hratelnost je sice dobra, ale jelikoz je to serie, musi se taky zvazit posun. Kdyby ta hra vysla sama jako nova. tak klidne 8/10 muze dostat. Ale kdyz je videt ze tohle stejny dokazali uz pred dvema/tremi+ lety. Tak je videt ze se na to vykaslali a nezaslouzi si vyssi hodnoceni nez 7/10
-
-
A proč má Uncharted 3 10/10? Ta hra má úplně stejný příběh jako jednička a dvojka a hratelnost také stejně blbá. A vidíš, stejně to dostane 10.
-
-
Že ty jsi to ani nehrál?
-
právě tu mícháš jabka a hrušky .. navíc Uncharted je díl od dílu lepší, zato MW horší..
-
-
-
-
přesně
-
-
Aj tady to teď bude vypadat, jako když ze školky ukradnete všecky hračky. *15*