Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podľa mňa je také nízke hodnotenie už len kvôli tomu, že každý hovorý že je to s**čka - tak aby nevyšli z davu ... napr. IGN tomu dalo 9/10 - http://pc.ign.com/objects/063/063810.html ... aj všetky svetové stránky tomu dali nad 8,5/10, takže Games.cz tomu dalo 7/10 len kvôli davu ... bieda
    • Vskutocnosti je to presne naopak a recenzenti v tychto menovanych mediach sa hrubo spreneverili svojmu povolaniu a hracske obecensvo klamlivo informuje o tom ze tento datadisk sa opravnene predava za plnu cenu akoby sa snad jednalo o plnohodnotny
      produkt.Podlahli masovemu ocakavaniu fanusikov tejto serie a tak racej isla objektivnost a nestranost celej serioznej zurnalistiky bokom a rubali sa vysoke znamky hlavne nevybocit s nadiktovaneho prudu-ukazkovo smutny priklad rezignacie na svoje povinosti.Vsetci tyto pani dali velmi dobry dovod vsetkym vyvojarom na celom svete nebit originalny alebo inovativny a tym hrubo prispeli k degeneracii hernej brzne.Tiscali si vysoko vazim aspom za tych 7/10 ale podla mna tam malo byt 5/10 ako priemer ale ako som uz spominal to by bola karierna sebevrazda.
      • bacila si nevsímejte, je to malej buzík *7*
        • Pardon, myslel som Badasa, sorry *7*
      • D’Toid – 9.5 IGN – 9 Edge – 9 1UP – 9 Videogamer – 9 Joystiq – 9 CVG – 9 Game Informer – 9 Digital Spy – 8 PSU – 9 Everyeye.It – 9 Eurogamer.de – 9 Metro – 9 The Guardian – 10 GameTrailers – 9.3 Play3.de – 8.5

myslíš že by toho bolo až toľko? :/ ... ja som SP prešiel, celkom ma bavil, aj keď to nebola žiadna výhra ... a MP je dobrý ... nerozumiem prečo tam dali chyby v scriptoch atď, keď v BF3 SP dosť chýb v textúrach a bugy a k tomu nenapísali nič
        • tady si někdo neuvědomuje, že v tomhle jde jen o peníze.. hold games.cz si nikdo neplatí tak můžou dělat objektivní recenze *1*
        • Cahir
          " ja som SP prešiel, celkom ma bavil, aj keď to nebola žiadna výhra ... a MP je dobrý" Tvůj popis naprosto přesně vystihuje průměrnou, až lehce nadprůměrnou hru. Tzn. 5-7 maximálně.
          • Cahir prečo do toho zahŕňaš len 7 a 9? prečo by to nemohlo byť tak 8? 8,5? Také hodnotenie by si CoD MW3 podľa mna zaslúžilo
            • Cahir
              Číslo je silně relativní, záleží na obsahu recenze. Pro mě osobně je nadprůměr mezi 6-7 (a ani to si podle mě tahle hra nezaslouží). Osm a výše už mi evokuje hodně podařenou, výbornou hru. Jestli je ale pro tebe 8 jen něco více než běžná rutina, je to tvoje věc.
          • bacil veď ok ja nikomu neberem názor :) ... a Cahir ... tak keď sa pozrieš že BF3 dostalo 9/10 a to malo kampaň horšiu, mp lepší, tak môj názor vychádza tak na 8/10-8,5/10 :)
            • Cahir
              Badas: Mluvil jsem o hodnocení BF. Ten má podle recenzentů MP na devítku a jelikož je to hlavně mp hra, u níž kampaň tvoří spíš jakýsi bonus, je hloupé používat aritmetický průměr. Podle této logiky by pak hra byla hodnocena lépe, kdyby žádnou kampaň neměla, což je blbost.

"Pretože do toho zapadá aj MP, ktorý je ďalšie plus lebo je dobrý" - Takže je u CoD dobrý (7), nebo úžasný (9)?? Nemyslím si, že je správné hru hodnotit z hlediska kvantity obsahu, ale jeho kvality. A jsou-li všechny složky této hry nadprůměrné (o čemž já osobně pochybuji, myslím, že hra je to průměrná každým coulem), pak z toho devítku prostě neuděláš.
            • Pretože do toho zapadá aj MP, ktorý je ďalšie plus lebo je dobrý
            • Mechwarrior_bw
              Badas: tak potom naozaj neviem na čo sa sťažuješ, tá kampaň je reálne za 6, max 7 takže ak ti ide hlave o SP sa nemáš dôvod sťažovať.
            • u CoD o SP vždy išlo, u BF nie, takže CoD sa nezameriava len na MP :) ... BF v prvých dieloch SP vôbec nemali, až neskôr ju pridali a u CoD sa mi kampaň v MW1 a 2 neskutočne páčila ... u MW3 trochu zaostáva, ale oplatí sa ju prejsť ... CoD som hrával skôr kvoli SP, aby som sa dozvedel čo sa ďalej stane :)
            • Cahir
              Na druhou stranu je ale podle mě zcestné průměrování mp + sp u v podstatě multiplayerové hry. Spousta lidí vnímá kampaň u obou titulů jen jako zajímavé rozptýlení, nikdo si to kvůli tomu nekupuje. A teď přemýšlej, kdyby BF žádnou kampaň neměl, dal bys tomu větší známku, než když kampaň má, ale slabší? U těchto titulů se postě počítá hlavně s hrou více hráčů, a tak je třeba je hodnotit hlavně z tohoto hlediska.
        • nemyslim som o tom presveceny. Nedostatok guraze a zdravej zurnalistickej kritiky urobil svoje nehajim postoj ludi ktory davaju codu 0/10, 1/10 a podobne ale toto si naozaj nezasluzi ani 6/10 pretoze to uz je lachky nadpriemer.Vyvojari ponukli svojim fanusikom presne to iste co pred rokom a pred rokom a pred rokom.....a ja tvrdim ze nieje mozne aby to za kazdim predavli za plnu cenu a este aj za to iste fasovali vysoke znamky to je naprosto neripustne.
    • Tak sem chodit nemusíš. To na slovensku nemáte vlastní herní servery. Když ti nevoní spravedlivá recenze, tak si táhni jinam.
      • Máme, Games.cz mám rád, ja len píšem, že toto je dosť ovplyvnené ostatnými a písal to zrejme niekto kto CoD veľmi v láske nemá, pretože 7/10 je až príliš málo ...
        • Cahir
          Od kdy je 7 málo? *7* 7 je vysoce nadprůměrná hra. A redakce Games.cz několikrát potvrdila, že za průměrnou hru považují 5/10.
  • Takze 70% za to, ze je to stejny klon 1 a 2 dilu zajimave, myslim ze 45% jako vysite a to jen za to ze je to CoD serie, neznama hra by za 3 klon dostala jeste daleko mene. Meli by spise tyto hry prodavat jako datadisky, delka hrani stejne odpovida dataci. Jenomze to by si museli od huby ukrat kus kolace, coz u techto nenazranych spolecnosti nehrozi.
  • tak tahle recenze je velmi zaujata, stačí se podívat na metacritic
  • "Mnoho ľudí sa pýtalo otázku o koľko prekoná Modern Warfare 3 rekord Black Ops v predajoch a či sa podarí prekonať 10 miliónov už v prvom týždni. Nuž na obe otázky už poznáme odpoveď a stačil na to jediný deň."

"Analytici odhadujú, že do konca týždňa by sa mohlo predať až okolo 13 miliónov kusov. Práve vtedy by mohla séria prekonať aj magickú hranicu 100 miliónov predaných hier. Doteraz sa predalo (bez MW3) 87 miliónov hier s nápisom Call of Duty vo svojom názve."

A umínuskujte ma :D
    • PS : Na začiatok spomeňme počet predaných kópií za prvý týždeň. Tých bolo neuveriteľných 5 miliónov :D

PS 2: Prečo žiadny "BF 3 gangsta skilla hard boy" nepovie ako to funguje na mapách ? Vždy je na jednej strane over a mapy sú bohužiaľ spravené tak, že sa zaseknete v jednom mieste a tam sa len bojuje. :) viz. Metro kde sa stretávate len pri schodoch a čakáte na spawne že jo ? :)

PS3 :- - - - - - - - - - - - - - - - toľko mínusiek :D
      • Operace metro je opravdu nepovedená mapa. Na conquestu nehratelná. Ale pak tu máme Firestorm, Teheran, Kharg, Grand Bazar, Caspian Border, Damavand (ten je také horší, chce kompletně sehraný tým) no a nudná mapa je Seine Crossing nicméně je nudná, ne špatná.
        Další věc už podotkl můj kolega níže, CoD= Sólo akce, BF=Tým/taktika- prostě přemýšlení a ne jen bezhlavé střílení. Tím je jasně dáno, že je to úplně jiný herní styl. Každá jednotlivá mapa je větší než všechny mapy z MW3 dohromady co jsem tak viděl, což je jak jsem řekl dáno herním stylem.
    • S radostí
  • X let starej, pěkně už dnes hnusnej engine.....a na High mi to jede výrazně pomaleji než BF3 na Ultra....z toho se dá mnohé vyvodit....
    A konec kampaně.....ve srovnání s MW, MW2 a i Black Opičákama, že se Activision nestydí....
    • hmmm tak to je divný, když má MW3 zámek na 60 FPS :-)
    • Activision se určitě nestydí protože hru dělá Sledgehammer.....
      • A Sledgehammer je vývojářský tým pod Activisionem, který výslednou podobu ovlivnil nejvíc.
  • Happy_Alien
    Dneska jsem MW3 dohrál a osobně mě to bavilo (to neznamená lepší :))) víc jak BF3. :o) Obě hry jsou asi krátký (na nejtěžší kolem 8-9ti hodin), ale u MW3 mě víc chytla jak (i když béčková) zápletka/nezápletka. :) Hlavně oproti BF3 jsem si odpočinul od věcí jako, že nemůžu od NPC jít dál jak 5 metrů a že mě nevystrkujou z úkrytu přímo do palby. :D
  • Musím uznat že MW3 je po těch zrůdnostech World at War, MW2 a Black Ops snesitelný a dokonce i zábavný. Nemá totiž tolik bugů ve scriptech a má velice pěkný level-design. Když to řeknu jednoduše tak jsem se v BF3 mnohem vice vztekal. BF3 nemá špatný singl ale u Bad Company 2 jsem se mnohem více bavil. Jinak kritika na MW3 měla být už u Black Ops místo té pos*ané ódy.
  • Reknu to tak lidi co si mysli ze bf moze trumfnut cod v akci,hratelnosti,zabavnosti tak at si ide radsi zahrat maria......
  • ale tak je jasný, že když se tý sérii celej rok v podcastech vysmívaj, tak jí nedaj hodně dobrou známku, Battlefield 3 byl ještě větší koridorovka, s tím rozdílem, že autor zde propadl jejímu hypu a příběh? Radši dám přednost nabušeným 7 hodinám MW3, před 5 hodinami BF3 plnými několikaminutovými hluchými přesuny. Holt objektivita je těžká, zvlášť tady a u týhle hry
    • radši hluchý přesuny než nudný cutscény
    • 7 hodin? že ty jsi u toho usnul ?
      za 4 hodiny bylo hotovo :)
      • zkus si zvýšit obtížnost z Very very very easy na normal a 4 hodiny to nebudou
        • už jsem to tu jednou psal...zvýšení obtížnosti v týhle hře je jen frustrující,žádná výzva.
          Proč bych to měl hrát na hard,když jak všichni víme tahle hra je o tom jít bez zastavení pořád dopředu aby se zastavilo spawnování nepřátel.
        • 4h 31min na hard
    • Já nevím, ale tenhle styl kampaní mi tak celkově přijde docela slabý. *3*
      • tak to je jasný, takovej Deus Ex nebo Mass Effect jsou někde jinde, ta hra rozhodně není skvělá, ale tu osmičku si zasloužila, zvlášť když je do toho započítanej multiplayer
  • co by za to dali deti v africe aby si zahrali jdnu z tech her a vy se bavite co je lepsi :D rozmazlenci :D *3*
    • smejki
      to je starost předků dětí v africe, ne moje
    • Myslíš tyhle děti? :(
      http://www.glogster.com/jabarca6220/child-soldiers-in-africa/g-6mdi57gfoecssrbf57thea0?old_view=True
      • Mechwarrior_bw
        presne tak, oni tam hrajú cod každý den a trochu v reálnejšej grafike *1*
        • Cahir
          No, zrovna z tohohle a třeba holocaustu bych si legraci nedělal... I když proti gustu...
          • Why did the Auschwitz shower heads have 12 holes? Because Jews have 10 fingers!!
    • To je stejně moudré konstatování jako "Co by za to jídlo dali děti v africe" no nic páč by jim z toho bylo tak blbě, že by to v sobě nudrželi ani 5 vteřin.... a další věc je že nemaj co za to dát
    • no ty by z toho byly vyloženě nadšení *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit