Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 - recenze
11.11.2011 | Aleš Smutný
651 příspěvků
-
Ach ty nekonecne dohady jestli je lepsi MW3 nebo BF(BC)3 pricemz si ty hry jsou podobne vice,nez by se na prvni pohled zdalo.
Jsem zvedav ,jestli pristi rok bude EA souperit s cod2012 dalsim dilem BF nebo MoH.Popravde by me to ani neprekvapilo.Aneb jak EA k praktikam Activisionu prislo.
Kde jsou ty casy,kde jak cod serie ,tak bf serie si sly kazda svou vlastni cestou a zaroven si obe drzely velmi kvalitni uroven.
Ted jsou si ty hry v mnoha ohledech podobne a stoji to za ....... -
-
Nezbyva nez doufat, ze vydaji modarsky nastroje pro BF3 *5*
-
-
S tim bych moc nepocital.A pokud prece,tak nejdriv po vydani alespon 10 DLC *1* .
-
-
ja jen doufám ze začnou ostatni firmy konkurovat codku
bylo by hezký vydělat na víc akcich nez jen na electronicarts a activisionu *1*
-
-
-
-
ta umělá inteligence je uplně na hovno, nej je red orchestra 2
-
mam na mysli jen multiplayer....singl maj CoD 100% ALE JA NEJSEM NA SINGL
-
http://www.youtube.com/watch?v=HBig8CB_-lc :))
-
myslim ze tu najdes odpoved
http://www.youtube.com/watch?v=gYFc3OXOsW8
odporucam od 4:30 a kvalitnu aparaturu :d -
docela zaujatej né kámo? bf3 hodnotíš jako celek a dáš mu 9 i když řikáš že je půl singlu nuda... přitom u mw3 hodnotíš PŘEDEVŠÍM jeho singl.... je pravda že hra má starej engine ale nevypadá vůbec špatně, ano zbraně nekopou tak jako v reálu ale tohle není simulátor.... ano singl je průměr s dobrým dějem a skriptama, ALE koho zajímá singl kterej trevá 6 když to co nás HLAVNĚ zajímá je coop a MULTIPLAYER kterej pro dohnanej k dokonalosti... ano už je mi jasný že někdo to čte a je rudej vsteky co to zas píšu za h...vno, ALE to co tim chci říct je že každej má rád tu střílečku jinak... mě nebaví se vláčet přes obří mapy hrát v 64 hráčích a dvě tečky a sem mrtvej... minimum skákání a ofektivní střelbě v pohybu nebo skoku ani nemluvě... bf3 už je prostě tak trochu na půl vojenskej simulátor a to mě neláká... mám rád arkádovější styl alá quake nebo unreal a nevyhovuje mi pomalý reálnější styl bf3 i když vypadá nafmíru pěkně a doufám že v dalším dílu cod bude aspoň stejně dobrá grafika.... jianč nevim proč píšeš recenze na hry co nehraješ...
-
-
"jianč nevim proč píšeš recenze na hry co nehraješ..." ty vole to je strašně divný, že recenze lidi nedělají jen na své oblíbené hry a žánry a prostě musí být fanboy. Alespoň jedna objektivní recka ti snad neublíží ne? Máš dost 10/10 fanboy recenzí po světě tak nebuď "rudej vsteky" a šup pokosit další pajďuláky.
-
-
heh o objektivite tehle recenze bych pomlcel....a ten nademnou ma naprostou pravdu. Kazdyho snad bavi neco jinyho. Taky dovedu kritizovat BF3 jestli chces...
-
-
Kritizuj si co chceš ty bukvo, já mluvím o CoDu a ty tady začneš bfkovat no nemalá ublíženka a převelice objektivní. Nebreč porád.
-
-
jedinej kdo reaguje nesouvisle ses ty, tak radsi zavri rypak chlapecku. Zacinam mit pocit, ze se tady bavim s malim ditetem ktery si leci komplexy...
-
-
sadfasdf: ty voe ty ses dobrej dmnt :D zkus vymyslet neco svyho...takovy nerdy miluju do oci bys me nerekl ani pul slova. Asi mas hodne dobrou slovni zasobu na urovni 15letyho pubertaka... podle toho co tady ctu :D:D:D ale i taci jsou mezi nama co nadelame...
-
prosimte zavri rypak holcicko ubulena zjisti si co znamena souvislost a pak zkus vylecit sve komplexy ty s "malim" dickem
-
-
9,5 milinonů za prvních 24 hodin.....
-
-
Vím že jsou Coďáci vymazaní ale tak moc že reagují naprosto nesouvisle na příspěvek to už je docela hc.
-
-
-
-
-
-
8+/10. Jednoznačně podle mého...
-
Tys Uncharted 3 evidentně neviděl ani z rychlíku...
-
-
A chápeš, že timhle tak skvělý hře jako je uncharted děláš jenom špatnou reklamu trolíku :P
-
Původní trilogii Indiana Jonese jsme asi všichni viděli. *15*
-
Co sem cpeš Uncharted? Táhni
-
-
Ubohost 7 ! Vypadalo by to divně že kdyby jste daly zas 10 co ? Si myslíte že 10 naházíte nějakým 5 píčo*inám předtím a mw 3 dáte 7 ? Jn banda koko*ů co mají odpor vůči modern warfare ! Nadávejte na odpůrce bf ale uvědomte si že jste stejní jen nadáváte na mw ! :/
-
-
Možná si BF3 10ku nezasloužil, ale v recenzi je jasně napsáno v čem BF3 tuhle hru poráží a proč, takže asi logicky nemůže mít stejnou známku. Nemusíš být hned tak agresivní, dej si horkou čokoládu a bude ti líp. *3*
-
re garbus
garbus otvor si oci a prestan byt zaslepenym,pravda sa tazko pocuva(cita)ja viem -
Hahaha, čekal jsem, že se tady rozbrečíš.
-
Jojo, ono když dají 7, tak budou víc cool a stránky budou více navštěvované s komentáři typu "máte můj respekt" nebo "konečně objektivní recenze" a nebo" jste nejlepší" a hlavně budou teď v očích BF3 fanboyů opravdový frajeři. Jojo games.cz je hrozná .....
-
Troll detected.
-
-
cod 12, nfl 13, FIFA 15, apod..
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=deeY3hT9OPA
-