Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně nazaujatá recenze co té sra**e dá hodnocenní co jí patří, neříkam že je to špatná hra, ale era COD skončila a král je BF, otázka kolik těch traparen po BO a ted MW3 ty poslušné ovečky potřebují nez si uvědomí ze COD už nikdy nebude co bylo, serie skončila MWdvojkou
    • poopravim ta trosku,seria cod skoncila hlavne co sa tyka MP dielom MW2! Inak suhlas. *4*
  • Jak je možné, že tak pochybný autor jako je pan Smutný, stále píše recenze?

PS: Proti známce 7/10 nic nenamítám, akorát proti tomu že je od tohoto nevěrohodného rezenzenta...
    • Cahir
      Koukám, že tě myšlenky na minulost stále hryžou...

Spousta z nás ale považuje recenze pana Smutného za povedené, takže máš pravděpodobně smůlu. *3*
      • Nikoli, tento reZenzent je jak ženská, neustále mění názory, tedy jejich vypovídací hodnota je nulová... Recenze pana Smutného = patok nestálých myšlenek...
        • Hlavně že ty ses pernamentně nasr_nej jako chlap *12*
    • ?
      • Hairy_Ass
        Zřejmě měl Aleš něco společného s aférou Watergate, jinak nevím. *3*
        • Stick your hairy leg up your Hairy ass...
        • to pak jo :-)
  • ďalšia objektívna recenzia :) super, neviem, koľko dáva Activision tým svetovým webom. Už sa neviem dočkať na ďalšie codoj kravu.
    • Recenze je subjektivní...ostatně jako vždy. A budu se opakovat pořád a budu a budu dokud se všichni nenaučí, že recenze je subjektivní útvar :D
      • Btw recenzia je subjektivno-objekltívny útvar
  • Ahojte me lasky *14*
    Ja sem Boss serveru ANTIK BF2 , COD neni dobra hra protoze na ni nedelam ADMINA !!!
    Iba ta hra je dobra a skvela , kde ja delam ADMINA.
    PS: Miluju kluky co mi pritakavaj na foru *14* *14* *14*
    • taky te miluju Dynousi !!! *14*
      PS: Dneska dosli na servr cizo lide, budeme je banovat ?
      *16*
      • Cimbi Boze , proc nejsi holka ? *14*
        • vzdyt mam i dirku, kdybi neco *14*
          • Cimbi ja sem myslel ze jsi muj !!! *8* ty uz mne nemas rad ?
            PS: COD jsem jeste nehrat protoze mi nejak strajkuje moje Nvidie 6600 GT
            /nechapu proc , mam na nej obrovitanskej overclocing !!!/ *7*
      • Caute a Ahojte IGRAČIKOVJA
        Dneska sem hral COD slo to moc hezky na 640x480 na low detail, mnel sem az 21 FPS !!!
        Ale grafika na Battlefield 2 vypado o moc hezci !!!
        A apropo sem obrovitanskej ADMIN BF2 *5*
        • TICHO vy osprostele deti lebo pride Majster N *1* Boha Vam Mariji *16*
  • toz su tu zas. ahojki. tak tudle hru sem vcera dohral na hajč detajli za pul hodini. sem tam upa nabehl ne a prask hned do hečy terakovy. hej upa supa gamesa roku hej verte neverte. skoda ze my sel zas jen syngl na multak bich nemel nervi bo behat jak namesicny a strilet za skoku s rotacakem bi me trefyl slak a potom i za toho skoku canon flag. no menu to ma pekne a ykonku ve vyndous taki ale stve me ze krek ma dvacet mega na to sem nemnel mysto na dysku takze my to neslo ani pustyt ale rikam menu pekne a ykona my udelala radost vyc nez vajca na velykonoce. toz dal bych temu tak 3/10 ale ykonka pekna rikam takze davam 4/10 jj. oki cauki
    • Mechwarrior_bw
      toľko námahy a tak zúfalý komentár ... ako keď človek povie pred publikom vtip ktorý sa mu zdá náramne vtipný ale nasleduje iba trápne ticho.
      • clovek nemuze any napsat sfoje nazori bez toho aniz bi ho nekdo srazyl k zemy. vubec nechapate jak to mam tadi v udirne teske. furt same buchticki se sodou, treska z tesca atd. nemas srdce...
        • Mechwarrior_bw
          to už bolo lepšie... pár ľudí vzadu sa trochu usmialo.
          • to só mojy kamosi, majy v popisu se smat ale prisly az tet
        • V Tescu mají moc dobré tresky.
    • jo btw nemate nekdo sluchatka na puceni nejde mi net diky cauki
  • conflig
    Tak jako z recenzí ve většině bodů souhlasím ale pro mě je prostě MW srdcovka a SP MW3 se mi hrozně líbí. MW je prostě filmová hra a je třeba brát to jako když se díváte na film. A některé skripty jsou prostě dech beroucí. Grafika se mi líbí, ale příští COD by si zasloužilo pořádně od základu přepracovaný ENGINE

pro mě osobně je hra za 10/10
    ale pokus bych měl být objektivní a přihlédnout k mnoha chybám a srovnat z ostatníma hrama tak minimálně 8/10 by si hra zasloužila

BF3 měl SP celkem dobrý některé nápady byly opravdu povedené, ale není to tak oslnivé jako MW3

MP BF3 je hrál jenom BETU a líbil se my
    MP MW3 ten jsem nehrál ale nahrál jsem desítky hodin v MW,MW2,BO takže si to dokážu představit *1* Jestli IW vydají MOD tool do MW3 tak exportuju mapy z MW,MW2 a budu jako doma
    • zeLOL
      jednoducho kto ocakaval od MW3 nejaku obrovsku zmenu a zazrak tak bude sklamany.. MW jednoducho chce ist vo svojej starej cesticke typu "AAAA STRIELAJ ZACHRAN SVET BEEEZ", zatial co BF sa snazi tvarit tak torosku ako pre dospelych
  • ten kto to písal musel byť dobrý chuj predaj hovorí za všetko :) bf sa ani nechytá
    • Prodej hovoří za vše? Mám pro tebe srovnání MW3 a BF3 : MW3 je jako ochucená bezejmenná balená voda z Tesca a BF3 je jako 60ti letý blue velvet Johny Walker. Prodeje jasně ukáží,že bezejmenná balená voda vede,ale kdo si víc pochutná? Takže ohánět se prodejema může maximálně ten pikolík z Tesca. Jsi pikolíček z Tesca? *3*
    • ovca *1*
  • Mustaffa
    Se neboj, kdyby Activision zajímal tak bezvýznamný web jako je games.cz a čirou náhodou by jim nabídl úplatek :-D za dobrou recenzi, protože recenze na games.cz ovlivní milióny hráčů v ČR a na SVK, tak by ta recenze byla ještě objektivnější :-). Ale vtip je v tom, že games.cz nikoho nezajímá, tak proto to hodnocení.
    • No ale děte...výrobci her se velmi intenzivně zajímají o weby kde se hodnotí jejich hry (kšeft je kšeft a nějakou dobu to bude ještě platit). Pokud ještě nekontaktovali, tak určitě sledují (jinak by byli "podivní"). Myslím, že hodnocení na Tiscali velice velmi ovlivňuje prodejnost her v ČR (můj názor).
      • USER47
        Prodeje v ČR se stejně budou počítat maximálně v tisících kusů. Těch pár desítek lidí, jejichž koupi by hodnocení na TG mohlo ovlivnit, opravdu Activision asi moc nezajímá. Vždyť prodali asi 9 mega kopií za první den, myslíš si, že se starají o jednu recenzi na naprosto zanedbatelným trhu?
  • Oničom recenzia. V polovici som prestal čítať, pretože to je jedna súvislá kritika na hru skoro bez akéhokoľvek plusu. Nevravím, že hra je revolučná a lepšia ako iné. Ale prečo je recenzent taký otrávený, z princípov hry, ktoré už každý poznal dopredu ? Skripty a nutnosť postupovať... Niekomu to neprekáža a hra ho aj tak baví... Snáď po siedmych skoro totožných častiach COD nebudem čakať revolučnú hru, wtf ? Keď nemá rád hry tohto typu, nemal na ňu ani robiť recenziu a nebrať tu luďom, ktorým by sa to mohlo páčit chuť.
  • http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3

User Score 1,7 mluví za vše..
    • User score 1,7 mluví bohužel leda tak o nějaké celkové náladě proti tvůrcům a distributorům, ne o kvalitě hry, kterou bych si troufal tvrdit, že sice většina hlasujících zkritizuje až za roh, ale stejně ji stáhne a celkem slušně si pár hodin zastřílí a pobaví se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit