Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zeLOL
    hmm.. z recenziou fakt niesom spokojny.. nemozem popriet tie chyby, ktore boli opisane, ale niektore "chyby" k tej hre podlamna fakt patria.. napriklad take nekonecne hordy nepriatelov - mna osobne niekedy bavi prestat zbesilo utekat a jednoducho sa zakempit a nejaku dobu a krmit olovom nepriatelov, ktori je pravda, ze inteligencie moc nepobrali. Alebo "patosovost", ja osobne americky patos neznasam no MW seria je jedina vynimka kde sa na neho tesim... trochu ma mrzi to neustale porovnavanie so spotenym Battlefieldom.. ja mam jednoducho taky pocit, ze MW si ide svojou cestou, BF svojou. BF mam pocit je len MW v trochu krajsom kabatku.. oba ponukaju singleplayer na dva-tri dni a spickovy MP. Zatial co MW sa nesnazi tvarit nejak velmi vynovene a ponuka stare, zauzivane a FUNGUJUCE mechanizmy hrania, tak BF vsetko toto schovava za novsi engine, ktory ma podla mna akurat tak krajsiu grafiku a animaciu postav...ja viem, ze kopa "dospelych" deti tvrdiacich ze MW je pre deti, BF nie, by ma rado ukamenovalo ale nemozem si pomoct, kto proste ocakaval od MW nieco ine, nejaku zmenu, je na zlej adrese.. inac ten samy patos n shit, kde vas hra vedie za rucicku. *16*
    • MishKonn
      A přesně ti zákazníci, kteří jsou jako ty ochotní zaplatit 60€ za DLC, jsou fodderem tu nehoráznost jménem marketingová politika společnosti Activision.

V jedný věci narážíš - MW3, ať už podle této recenze, či zahraničních (doporučuji 45-minutové multiplayerové dojmy od člověka jménem TotalBuiscit na YouTube), nabízí akorát zrecyklovaný shit, který zabil poslední kapky taktiky a inteligence a udělal z multiplayeru MW3 střelnici pro bezmozky.

Špičkový zážitek nenabízí obě hry, ale pouze BF3.
      • zeLOL
        nikto nehovori ze som ochotny zaplatit 60€... cele to hodnotenie je moc potlacene battlefieldom.. .. ale ja mam pi*i.. mne osobne sa skratka ten "americky patos pre americke deti" hraje lepsie nez bf, ktory je teda istotne hrou pre mudrych europskych dospelych..
  • Chtěl bych se jen zeptat: v recenzi se píše že pokud něco neuděláte budou se na vás valit pořád noví a noví nepřátelé, to ve dvojce nebylo ale možná sem to jen špatně pochopil není to doufám tak že když budu stát na místě a nepůjdu dál budou přicházet nepřátelé do nekonečna
    • USER47
      Ve dvojce to opravdu na většině míst nebylo (vsadil bych se, že ani v tom Riu), ve trojce se to bohužel vrátilo.
      • Ja si dobre pametam, asi na to ani nezabudnem, ako sme vo Vietname (MW2), branili jeden kopec, vlny nepriatelov nebrali konca. Aj mi niekto niečo hovoril, ale ešte nebola čeština, a kedže som to mal na HARD, po pol hodine zufalstva som vždy hrdinsky zahynul, až kym som sa nena*ral a nepozrel na webe, ako sa tato pasaž prechadza. Bolo treba samozrejme kopnuť do dvoch sudov s palivom a zapaliť to...WTF mam CoDko velmi rad, ale tieto momenty ma nutia škripať zubami. *10*
        • USER47
          V MW2 žádnej Vietnam nebyl, pleteš si to s Black Ops.
          • Pravda -oprava Black Obs...a nie je to jedno ?? *1*
            Asi nie MW2 bol lepši, ja som aj tak velmi nepochopil ten pribeh-NO CZ. *2*
    • GlaDOS
      Ale ano, ve dvojce to bylo. Například mise ve slumu v Riu. Nepřátelé přicházeli ve vlnách, dokud jsi nepřekročil pomyslnou čáru. Ať si stál, jak dlouho si chtěl, pořád po tobě někdo střílel.
    • filias
      V původním MW1 jsem netušil, že tam něco takového je, a tak jsem strávil asi půl hodiny vystřílením jednoho autobusu s teroristy... Většinou stačí kousek popojít k místu odkud nepřátelé přicházejí a přicházet přestanou.
  • http://www.youtube.com/watch?v=4tPNUhtOVLM&feature=channel_video_title WTF je Modern Warfare 3
  • njn asi je fanoušek B3... *7*
  • hej lidi potrbeuju poradit... jak se dostanu pres toho chlapka s macetou, spadnu ze strechy a nemozu nic delat on po me sekne a je po mne ..co s nim mam udelat ? a jakou klavesu zmacknout
  • Nenávidim CoD.
    • Neumíš to? Nejlepší série posledních let ;-)
  • Je úsměvné jak Vám sypou do hlavy samý BF3 a jak ovečky jim to žerete :-) BF3 jsem dohrál, krom destrukčního modu a stínování je to ubohost! Zbraně vypadají jak nakreslený pastelkama, v MW3 ta zbraň vypadá jako zbraň! Všechny "neduhy", které byly zmíněné v recenzi jsou mi úplně volné, kampaň mě bere už od začátku, ne jako u BF3, kde jsem to dohrál, protože jsem to začal hrát. Je to pokračování série MW, tak proč měnit vše, na čem ta hra stojí od začátku... Je to jako v seriálech... Krok za krokem 7. sérii, pořád stejné kulisy (jejich dům), stejný herci... a nikdo si nikdy nestěžoval... COD BO mě nějak nechytlo, kvůli jiným tvůrcům ale Infinity Ward příběhy dělat umí! COD pro mě vždy bude jednička a BF? zahraju, dohraju ale nic to ve mě nezanechá *3*
    • ano pokud se hry (ne)vyvíjely tvým způsobem, tak jsme nyní někde na úrovni prvního DOOMa. Tam to taky fungovalo tak proč to menit...
    • tak si taky nakou tu hru kup a pak hodnot :-) singl stojí zaprd u obou, a kdyz dojde nalámání chleba u MP, tak Bf letos vyhrává, a COD pokud nepříde s něčím novím zase pres rok tak asi moc dlouho existovat nebude, ikdyž COD by si lidi kupovali i kdby to byl jen prazdnej obal
      • Četl jsi můj příspěvek? BF3 jsem dohrál a MW3 hraji...
    • gratuluji, dohral jsi BF3 tutorial a srovnavas ho s CoD :D pouzivej mozek prosimte, nez vypustis takovejhle paskvil
      • píše ten, kterej neumí česky, měl by jsi používat mozek :-) píše se prosím tě *3*
      • BF3 hráč se ozval :D Jako 90% co dává nelíbí na týhle diskuzi... Je vtipný, jak tuhle recenzi navštěvujou hráči BF3 a líbí se jim ta kritika recenze... Musí to dokazovat i v diskuzi a myslí si, že skalní fandy COD to dostane na kolena :D

Můžete si to kritizovat jak chcete ale radši místo psaní tady s BF3 zaslepencema si půjdu zahrát MW3 *2*
        • jj bez si zahrat mrtvou hru - resp. kazdy CoD je hra presne na den. Zije ode dne vydani do druhyho dne, kdy oznamej novy CoD, cimz se tenhle dil stava starym a naprosto postrada smysl si ho vubec kupovat, kdyz vim ze za rok opet bude novy.
  • 7/10 *1* *1* *1* *1* *1*
  • libi se mi jak si BF3 fanboyove zvedaji ego tim jak ma CoD zde horsi hodnoceni reknete mi dela vam to hodne dobre hosi? *4*
    • a ty seš smutnej co ?! že MW porád sucks *13* neboj v dalším díle možná.. přijde i kouzelník!
      • Kdyby přišel kouzelník, znamenalo by to, že by v COD bylo něco novýho, vývojáři by museli udělat změnu, takže asi nic *1*
        • taky fakt.. to mi trochu uletělo. tak nepřijde nikdo a ti stávající možná i odejdou :D
          • Třeba děda Price by mohl už jít pod kytičky nebo klidně do důchodu, už přece jenom je v COD od prvního dílu *15*
    • JohnyTheZik
      a nebyli jste to prave vy, kteri jste vyzdvihovali, jaky je bf3 sh.t a ze si 9 ani zdaleka nezaslouzi?

Ja ti nevim, ale to je porad sranda s cislama.. at tak ci onak..
      • Nenapadlo tě, že prostě může existovat i třetí skupina lidí, kterým připadne, jak CoD, tak jeho napodobitel BF3, stejně stupidní?
    • MishKonn
      Spíš mi dělá zle z toho, že tohleto mohlo dostat někde ve světě stejný hodnocení, jako BF3.

A jinak...hodnota tvého příspěvku? Nebo tě racionální argument ve prospěch MW3 už nenapadl? :)

Úsměvné.
      • A hodnota tvého?

Nebo jsi nám sem musel jako všichni BF3 fanboys napsat tvé rozhořčení s toho, že dostal ve světě MW3 podobné hodnocení jako BF3.

Velmi úsměvné.
        • MishKonn
          Mluvil jsem za sebe a za nikoho jiného. Dobrým porovnáním těchto dvou her by byly recenze tady na games.cz, které víceméně odpovídají tomu, co si o obou myslím.

Že se snažíš mi to zoufale natřít, nic nemění na tom, že se CoD fandové chytají stébel :)
          • Zatímco ty, se to svou poslední větou snažíš natřít všem CoD fandum. *7*
    • Přesně tak, každej se z BF3 může zbláznit... Krom lidí, kteří mají rádi styl COD :-) *9*
  • Videorecenze

http://www.youtube.com/watch?v=w6um_ihLfZc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit