Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 - recenze
11.11.2011 | Aleš Smutný
651 příspěvků
-
Ty zbraně jsou fakt zlo. Takto arkádové a nudné střílení nemá snad ani poslední Medal. Hra to ovšem není špatná, akční scénář a některé scénerie jsou dobré. Ale sráží to dolů střelba a grafika, které někde nevypadá zle(7 mise v noci,ponorka) a jinde je zastarála až to je k pláči(prales na začátku 6 mise - zde vítězí Far cry 1 :-)).
-
je to dobry
-
No po MW2 by jedina hra, ktera me donuti si koupit novej komp, byla Half-Life 3...
-
Games.cz jde stale vice a vice do sr...
Betlfíldu date 9/10 (pritom si zaslouzi tak 5/10 - otresny multiplayer a slaba kampan), ale novemu Modern Warfare jen 7/10 ????!!!
Podivejte se na hodnoceni na svetovych hernich webech, tohle jste pekne nezvladli a dal bych za tohle recenzentovi padaka. -
-
Zklidni hormon, konečně se někdo odvážil tomu dát rozumnější hodnocení. Ty se spíš podívej na hodnocení Metacritic od skutečných hráčů, pak kde je chyba??? A když už zmiňueješ Battlefield, tak ten si své vysoké hodnocení zaslouží. Je tam vidět mnohem, ale mnohem větší kus odvedené práce.
-
MW3 ma na metacritic 81 ze 100 (http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3), coz od 70 neni tak daleko ne :)?.. (btw hraci tomu dali svejma 0 hodnoceni 1.9 - ja bych jim vsem zakazal internety)
Je to uplatny BF3 fanboy, pan recenzent! OTRESNY MULTIPLAYER!! Jezdi se tam s autama a lita ve stihackach! Co si to DICE vubec dovoluji?!!
Jeste mi tu chybi uzivatel s profilovkou Horsta Fuchse, jestli nam neco nepovi o tom, ze kdyz je ve hre Praha, tak si hra automaticky zaslouzi 10 bodu..
Jinak recenze paradni, mp je celkem sranda (ikdyz mw1 je podstatne lepsi), sp stara stejna tragedie..
A koho bavil spec-ops v mw2, tak vas bude bavit i v mw3.. co-op s kamosem je proste lepsi, nez solo a tady to plati obzvlast.. -
-
No ja nevim, uživatelská hodnocení MW na Metacritic se značne liší :-D
-
-
vsak to taky moc neberu v potaz ;).. byla to jen sranda..
nicmene je fakt, ze s 0 hodne ukazujou rozhorceni.. 0 je moc malo, ale aspon si toho vyvojari vsimnou (viz proseni o zvyseni user ratingu od toho activision borce)..
-
-
-
A čemu se divíš? Už měsíce před vydáním přeci všichni z reakce věděli, že to bude sračka, trapně to komentovali snad ve všech podcastů. A na BF3 měli exkluzivní recenzi, tak nějaký ten bodík na víc se musí dát. Takže konečná 7 se mi zdá na games.cz docela vysoká.
-
-
Ani v jednom podcastu jsme nemluvili o tom, že od MW3 čekáme "sračku". Co se Call of Duty týče, vyloženě negativně jsme se (někteří, ne všichni) vyjadřovali jen k Black Ops.
-
-
Troll-face.jpg
-
Nebreč.
-
-
Konečně hodnotný argument *7*
-
-
-
"Buffer overflow" mě upřímně rozesmál *1*
-
nechápu proč to řešíte....jednorazně BF 3 většinou okopírovala scény od CoD :)
-
Mě docela překvapuje, jak sledujete pouze značku. Já hry sleduju tak od roku 98 +/- Vždycky jsme se zajímali o to, kteří lidé hru dělají a která studia. A ne název ... Je snad pod tímhle podepsán infinity ward?
-
-
Je!
-
jop je.. + raven software a sledgehammer studios pokud vim.. hlavni slovo ma kazdopadne infinity ward
-
-
To zas recenzoval nějaký blb co FPS vůbec nerozumí, Call of Duty není a nikdy nebyla založena na realičnosti nebo taktice. Zbraně kopou tak akurát, aby se s nima dalo něco trefit, ne jak v Battelifieldu 3 kde jsem měl problém i s lepší zbraní trefit nepřítele na 50m a nejčastější jsem ostřeloval strop. A že je to zaskriptované, no a co hrát jde jak stylem rambo tak klidně si můžu počkat a odsřelovat nepřátele z dálky což ostatně je jediný způsob jak hrát na nejvyšší obtížnost. Vlny nepřátel nejsou nekonečné, a že všichni vypadají stejně vůbec nevadí, cílem je pozabíjet je, né pořádat módní přehlídku. Grafika sice nepatří mezi nejlepší a na Battlefield 3 nemá, ale to se zase promítá v nárocích na HW, navíc tady je důležitá hratelnost, já osobně hraju na nízké detaily, ikdyž bych to v pohodě rozjel na vysoké a já nemám potřebu vidět vrásky na obličeji nepřítele
-
-
to odstřelování stropu bylo hypotetické, myslel jsem ti že to strašně kope, jinak jsem sakra dobrý hráč, ale BF3 byla dost hrozná co se týče míření a střelby, člověk si musí dlouho zvykat a i pak to není vůbec přirozené a musím na to pořád myslet, zato MW3 jsem zapnul a hned jsem mohl začít hrát aniž bych si na cokoliv musel zvykat.
-
jestli jsi ostreloval strop v bf3, tak se nedivim, ze to moc nehrajes. po stropech totiz nepratele kupodivu nechodi. i ja z toho byl v soku, ale zvykl jsem si. zvykl jsem si na to, ze bf3 je lepsi ;)
-
-
lol jak pro koho, to rikej tem milionum fanouskum MW3....
-
ŠMAAAARJAAA strielame kratke davky, to vas v škôlke neučili ???
FULLAUT je dobry, len ked na nas niekto vezme sekeru *1* *2*
-
-
-
Hoši pardón ale podle meho jediná hra ktera si zasloužila dat za to ty prachy pro mne zustava Zaklinač 2 a Fallout: NW. Jinak s prominutím vychazejí ted samé recyklované sra*ky.
-
-
Co má prosím tě společného žánr FPS a RPG v celku nic moc tak co to sem pleteš.
-
Vidíš pro mě ne...
-
-
Popravdě ti to zavidím :) Asi jsem na to už moc starý.
Velice fandim Vávrovi ikdyž taky toho plno nakecá myslím že si tohle uvědomuje že dnešní hry jsou v podstatě stejné a hlavně je to samé pokračovaní (což by nebylo až tak špatné ale víme že jen malo pokračovaní překoná zažitky originalu).... -
-
A co poslední Deus ex?
-
-
no pravda ten jsem nehral :)
-
-
No naprvní hraní se mi nelibila. Byl jsem popravdě zklamany ale pak jsem si ji znova zahral minuly rok na vanoce a byl to uplně jiny zažitek kdyz jsem nic neočekaval. Po technické strance je Mafiia II TOP hra. Příběhem noo víme že tam došlo ke kompromisum a připomělo mi to klasicky serial typu lost nebo prison break kde tě tahají na další serii....
Ale rohodně to není vubec špatná hra (dal bych tak 8) největší problémem mafie II jsou ty sliby co z toho mělo byt.... -
To je chyba, ale chápu tě s tím NBA. Vávra je v pohodě. Jak se ti líbila Mafia 2?
-
-
-
A mezi nejlepší hry tohoto roku řadím i NBA2K12 které v našich končinach nedostavá vubec prostor. Ano chapu basketbal není u nas moc popularní ale pozornost by si to zasloužilo protože je to nejlepší sportovní simulator.
Prostě už mě nezaujmou ty hry co jsou jen na efekt ale nemají žadnou hloubku viz. Rage. Má ti 25 giga svět poloviční o proti skyrim které ma jen 5 giga hoši z ID se placají po zadech.
Sem hodně zvědav na recenzi skyrimu. Protože na PC je skyrim v dobách Fallout 3. No na Skyrimu mi nejvice vadí ty komické souboje. macham macham mimo a najednou animace že mu sekde měč do krku:) ale to už je off topic
-
-
-
-
Ono to je otazka. Pokud to bude jako MW2, tak bych nesouhlasil s temi spawnpointy a nekonecnymi vlnami. Pokud to je jako Black Ops, kde to Treyarch uplne prehnal, tak mne to docela mrzi. Priznam se, ze jsem stale trochu doufal ze 3/4 v narez jako MW2. COD jsem mohl akorat kdysi 1, 2 nebo MW2. Ostatni mi pripadlo uz mimonsky. Dokonce ani MW1 mi nepripadlo nijak wau. Stejne blby design, jen nova grafika a modely. A zvlast za Black Ops by zaslouzily designeri facku. Ted se priznam dost premyslim o tom, jestli ta hra vubec stoji za ty prachy, pokud budu hrat pouze singl. *7*
-
-
Singl je dobrej. Nekonečný vlny trochu zamrzej, zejména když MW2 ukázalo, že to jde i bez nich, ale celkem to vyvažuje moc hezký prostředí evropskejch velkoměst, zejména mise v Paříži, Berlíně a Praze jsou parádní. Celkově vzato se to kampani MW2 vyrovná.
-