Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
I kdyby prodali za 20 miliard, tak pro me to bude stale tupa sr*cka.
-
Nechapem co na tom ludia vidia ze to kupuj :(
dnes som hral nove mapy v BF3 a to je super. CoD bolo super tak do MW2 ale uz aj to bolo dost arcadove... :(
No ved co uz pokial budu ludia kupovat tak do tej doby budu vyvojary stlacat "copy" & "paste" -
-
Nechápu, co lidi vidí na CoD:MW3 i BF3. Kdyby si radši koupili něco více inteligentního *3*.
-
-
Jojo, třeba super mega vymrdaně namrdaně inteligentní Gayrim, co ?
-
-
no ten skyrim neni kdo vi co, jsme se na nej s kamaradem tesili ale prislo nam to jako to same co tu bylo predtim akorat se to odehrava v jinym prostredi (Oblivion,Fallout3, fallout3NW) cekali jsme od toho nejaky vyraznejsi posun, ale pod tim jadrem se je to same (tim rozumejte ze to trpi s stejnymi nedostatky jako nekolik jejich predchozich her) a nebo to je taky tim ze nejak starnu a stava se ze me vecne nespokojeny morous...
-
Tobě bude ten "Gayrim" asi ještě hodně dlouho ležet v žaludku, co? *1*
-
-
You bet ya!
-
-
-
-
-
proč je ta hra tak krátká??bo nemam čas pi.o *1*
-
Mor se siri rychle:-)
-
No já vidím , že lidi mají prostě málo řasu vychutnat si pořádné hry a tak kupují tupé "filmové" scripty .
No a pak jsou tu ti , kteří by těžší hru nezvládli až do konce ... -
Za blbost se platí. *6*
-
-
A na hlupácích se vydělává ....;)
-
-
Pro hlupáka každý hloupý
-
-
-
Takže když už v článku padlo slovo interaktivní, to znamená že další díl si už pustíme na dvdčku(blu-ray nebude potřeba pro tak zastaralou hru kterou budou ještě dlouho recyklovat když jim ty prasata tu šlichtu žerou) a budem jenom mačka tlačítko na dálkovém ovladači které nám vyskočí přes půl obrazovky.Bože jak já se těším *1*
-
MW1 bylo super, MW2 mě taky bavilo (vše koupeno) ... mělo to atmosféru, SP jsem si prostě užil a dotáhnul do konce na jeden nádech. Potom přišlo MW3, u kterého jsem nevydržel ani hodinu, pro mě absolutní zklamání, v SP úplně nulová atmosféra ... nechápu jak to může sklízet takové ovace.
-
-
Mě zas bavilo MW3 víc než MW2. Ale já sem čekal, že to bude takový, jaký to je. Jen sem se chtěl dozvědět, jak to dopadne s Makarovem. Takže mě se to líbilo. Objektivně vlastně všechny tři díly MW mohly vyjít jako jeden, ale to by tolik nevydělali. No a taky by mě zajímalo, jestli opravdu vydělali nebo jen utržili. To první se mi zdá hodně nepravděpodobné.
-
naprostej souhlas. mel jsem to uplne stejne.. jen tu hodinu jsem mam dojem vydrzel az do konce :)
-
-
To mám za týden *2* *1*