Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Nemám rád lidi, co ostatní úráží jenom proto, že je baví něco jiného než Tebe. Tím si klesl dost hluboko...Každý preferuje něco jiného. Ani by mně nepřekvapovalo, kdyby to hráli lidé nař vědci atd. Jenom pro zábavu. Ale to ty asi těžko pochopíš. Tajkto si napíšeš přihlouplý příspěvěk a čekáš, jaký to vyvolá flame.
-
Další důkaz toho, že lidé jako ty dokáží srovnat atomovku a hrušky.
-
Osobně spíše beru CoD jako filmovou hru než jako klasickou FPS. Je to na takový odpočinek, člověk nezabludí, kochá se výbuchy, skoro filmovými scénami a na plné koule to jede i na straších strojích. Jako odpočinkové FPS bohatě postačí, škoda, že cena tomu neodpovídá...A když chci u hry typu FPS přemýšlet, zahraji si Half-Life 2, Stalker či poslední Deus Ex.
-
Další doklad toho, že MW3 je lepší jak Portal2!!!
-
Hrál jsem. Po 3tí misi mi bylo jasné, že je to úplně to samé, jako z předchozích dílů. Nejvíc mě dostalo ta jedna z prvních misí v ponorce. Vlezl jsem tam jedním poklopem, vyčistil, pak nahrál nějaké kódy do počítačů nebo co to bylo a vylezl ven druhým poklopem, co je jen pár metrů od toho prvního, takže logicky jsem nemusel čistit celou ponorku a rovnou tam vlézt prvním poklopem. Jenže to by se autorům nehodilo do jejich uměle natahovaného koridoru. Škoda slov.
-
Neříkám, že tam musí být puzzly, ale hra, kde jen jdeš koridorem za žlutou tečkou s nápisem follow a střílíš na všechno co se hýbe , je na mě už moc.
-
no ale je to fakt
-
ty ho asi ma sodumrety uz davnejsie, ked cakas ze pri strielacke budes msiet rozmyslat. chod hrat sachy, sudoku abo mahjong :D
-
daj mi skype cislo , kocurku muj *14*
-
Je fakt že při hraní MW2, Black Ops i MW3 mi mozek málem odumřel.
Musím ale přiznat, že v MW2 bylo pár zajímavých scén. -
Půlku mozku mají spíše takoví jako ty, prostě lidi, které neustále baví provokovat a "flamovat" na diskuzích o hrách, které ani nehrají *11* *11*
-
viz reakce někde výš *5*
-
být naivní je v nepořádku? podotýkám, že jsem hovořil o předražených "nadstandartech", které si hlupáci kupují a pak se strašně moc diví, že za takové peníze dostali znova to, co už dávno mají.. navíc bez podpory v podobě updatů apod. Základ hry (navíc pokud ho seženeš levnějši, jak uvádíš), myslím tím hlavně singleplayer část (kampaň, spec ops a survival) je víceméně v pořádku. 500 Kč je rozumná cena za "datadisk".
Já měl na mysli především tupé nakupování recyklovaného obsahu bez jakékoliv známky inovace (mappacky apod), nemluvě o nefungující (na PC) sociální služby Elite (roční předplatné za cenu další hry (Battlelog je zdarma a funguje, wtf??!).
Pokud se domníváš, že vše takhle funguje, poposedni si. Určitě znáš takové Valve nebo CDP, nemluvě o BI.. tato studia se snaží, víc než to. Starají se o svou komunitu a dělají hry s láskou. Takovým s radostí zaplatím! -
true story *1*
-
ty seš fakt hloupej kluku, tady nikdo, nikomu, nic nezávidí.. tu jen lidi nechápou jak může bejt MW komunita tak stupidní a už po Xtý vyhodit prachy za to samý *8*
-
Pokud máte jen půlku mozku, je CoD zábava přesně pro vás!
-
Chcel som napísať: Nehral som to tak nemôžem súdiť Ale potom ma napadlo že som dohral predchádzajúce diely.Som velmi velmi zvedavý dokedy sa bude na jednom starom koncepte takto parádne ryžovať.
-
Mas uplnu pravdu, ja Battlefield 3 hram iba pre Battlelog , kde si mozem pridavat mojich
milacikov *14* -
Sem starej chuj a najvatsi admin ale CoD je super ,
taky te ... @ndy *14* *14* *14* -
*14* Mozna ses hezkej kluk, ale uklidni se !