Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    vydělala nebo utržila? Skutečně jen pro přesnost
  • Jakože když ovládáš hlavní postavu a všechny jeho pohyby, tak to neni interaktivní?? o.O
  • naprostej souhlas. mel jsem to uplne stejne.. jen tu hodinu jsem mam dojem vydrzel az do konce :)
  • "publikum si začíná více cenit interaktivních zážitků nad pasivními"

To je ironické. Singleplayer COD neproslul interaktivitou.
  • Doufam, ze za ty penize udelaji konecne nejakou jinou hru nez cod nebo jakoukoliv akcni strilecku...
  • Přeju jim to. Pan Kotick mě sice pár výrokama naštval, ale v tomhle má pravdu a má být na co hrdý. Vím, že spousta lidí to odsuzuje. Get over it. Střílečky se SP na 16 hodin už se dělat nebudou. Možná až vyjde HL3. mě tohle vyhovuje, má to délku tří filmů, je to zábavný, užívam si to, nevím proč bych měl být naštvanej. A MP vydrží opravdu dlouho. ZA 999,- je to prostě bez chybičky ( vzhledem k tomu že jsem schopen utratit v pubu 2000,- za večer, tak 100-200 hodin v MP za 999,-? Já nevim jak vy, pro mě jednoduché počty.
  • Pro hlupáka každý hloupý
  • Nejlepe zaplaceny copypaste vsech dob *5* a na druhem miste Avatar, druhy nejlepsi copypaste *15*
  • I kdyby prodali za 20 miliard, tak pro me to bude stale tupa sr*cka.
  • Nechapem co na tom ludia vidia ze to kupuj :(
    dnes som hral nove mapy v BF3 a to je super. CoD bolo super tak do MW2 ale uz aj to bolo dost arcadove... :(
    No ved co uz pokial budu ludia kupovat tak do tej doby budu vyvojary stlacat "copy" & "paste"
  • proč je ta hra tak krátká??bo nemam čas pi.o *1*
  • Mor se siri rychle:-)
  • A na hlupácích se vydělává ....;)
  • No já vidím , že lidi mají prostě málo řasu vychutnat si pořádné hry a tak kupují tupé "filmové" scripty .
    No a pak jsou tu ti , kteří by těžší hru nezvládli až do konce ...
  • owny
    Za blbost se platí. *6*
  • Takže když už v článku padlo slovo interaktivní, to znamená že další díl si už pustíme na dvdčku(blu-ray nebude potřeba pro tak zastaralou hru kterou budou ještě dlouho recyklovat když jim ty prasata tu šlichtu žerou) a budem jenom mačka tlačítko na dálkovém ovladači které nám vyskočí přes půl obrazovky.Bože jak já se těším *1*
  • MW1 bylo super, MW2 mě taky bavilo (vše koupeno) ... mělo to atmosféru, SP jsem si prostě užil a dotáhnul do konce na jeden nádech. Potom přišlo MW3, u kterého jsem nevydržel ani hodinu, pro mě absolutní zklamání, v SP úplně nulová atmosféra ... nechápu jak to může sklízet takové ovace.
  • To mám za týden *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit