Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Co mají filmy a hudba společného s mírou interaktivity ve hře?
-
Ale no tak, sám dobře víš že tak to neni. Interaktivita s prostředím.. Hmm, co by sis představoval ve válečné akci tohoto střihu? Řekni aspoň tři příklady, abych viděl, že jenom nevyvoláváš flame.
-
Všechny pohyby? Ale prosímtě... press X to win není ta míra interaktivity, kterou bych se pyšnil. A co interaktivita s prostředím?
-
Promluvil Evropan...
-
Je vidět že tohle studio ví co na určité spektrum lidí platí aby si kopili jejich hru a tím je jejich Hollywood efekt.....aji když vydají třeba 15 díl tak stále to bude stejný a nic nového to nepřinese....jen ten stejný efekt.
-
uz teda vim, proc se mi cod tak libi *1* . to sem presne ja *1*
-
To v Activison maka tolik lidi ze uz za to vyhodili 1 miliardu ? si to kazdej zamestnanec musel koupit 20x
-
Nechápu, co lidi vidí na CoD:MW3 i BF3. Kdyby si radši koupili něco více inteligentního *3*.
-
Série CoD je sice jednoduchá a vpodst. žádný nový díl nepřijde s ničím výrazně novým, ale v jednoduchosti je síla a krása, takže nevidím důvod proč bych měl tvrdit, že tato série je blbost. Hráčům se navíc líbí a shodneme se, že při srovnání s prodeji ostatních titulů asi drtivé většině (jasně - warez tento poměr může dost ovlivnit, ale i tak....), takže tady můžete tuto sérii dále proklínat a tvrdit, že většina hráčů nemá žádný herní vkus, zatímco vy menšinoví lidé to musíte vědět lépe, protože složitost je přeci vždy kvalita *3*
Jinak mé výtky spíše směřují na lidi, kteří tu kritizují celkové zpracování a jestli někoho tato série bavila a MW3 mu nesedlo, tak s tím se nedá nic dělat a prostě se mu hra zrovna netrefila do noty. Každopádně já si sám rád občas zahraji nějaký ten složitější titul, někdy je zpracován dobře, ale ne vždy se u toho bavím více než u jednoduchého CoD.
A proč se mi CoD líbí? Přečtěte si příspěvek od Semiše a snad nemusím dodávat více!! -
Je to suma z prodeje, ne čistý zisk. S tím se špatně pracuje v téhle reklamně PR sféře :)
-
Ale já sem to pochopil bobánku, takhle to spíš vypadá, že ty ne :)
-
A ktere filmy nejsou copypaste?
Německé milostné filmy - chlap se zamiluje do baby, ta si vezme někoho jineho, za třicet let si uvědomi že je nešťastna a vrati se k prvnimu borcovi.
Americké puberťacke filmy - synek je forever alone, zamiluje se do nejpeknejsi holky na škole s kterou chodi největší borec na škole, FA pak překoná v nějakem sportu nebo soutěži NB, NH da kopačky NB a žačne byt strašně zamilovana do FA.
Westerny - nějaka banda terorizuje nějake město, do toho přijde nějaky borec a všechny zachrani.
Detektivky - najdou mrtvolu, zkontrolujou kamery, udělají 500x zoom a najdou svědka, ktery jim při první pohrůžce všechno vyslepičí, zatknou vraha.
MW3 neni v žadnem připadě copypaste... copypaste jsou většinou tak unikátní, že se liší dostatečně, aby to nikdo na první pohled nepoznal. MW3 je DLC... -
Hehe...tahle hra je něco na způsob Operation Wolf...totální výplach mozkovny
-
Ja bych jen doplnil ze v BF je to proste jen a jen o spravne volbe modu a mapy. Proste tam mas moznost volby.
-
Osobně si myslím že tyhle čísla jsou vycucané z prstu.
Jenom další marketingový tah,oblbovat lidi prodejností.
Na to jsou experti. -
Máš pravdu, jen nechápu, proč nad takovou hrou slintají i recenzenti.
-
Tys to ale vubec nepochopil, pasivní jsou například filmy a hudba, interaktivní jsou hry.
Mluvi o tom, že herní business začina přerustat filmovy. Alespoň dočti tu větu, jestli maš IQ alespoň jako šimpanz, pochopíš to. -
Mě zas bavilo MW3 víc než MW2. Ale já sem čekal, že to bude takový, jaký to je. Jen sem se chtěl dozvědět, jak to dopadne s Makarovem. Takže mě se to líbilo. Objektivně vlastně všechny tři díly MW mohly vyjít jako jeden, ale to by tolik nevydělali. No a taky by mě zajímalo, jestli opravdu vydělali nebo jen utržili. To první se mi zdá hodně nepravděpodobné.
-
Lidi, já nevim co na tom nemůžete tak pochopit.
Představte si průměrnýho amíka, co přijde odněkud z práce, a chce si prostě jen tak něco zahrát, ale i si v tom moct zasoutěžit. Rozhodně se s tim nechce nějak dlouze instalovat, nechce to nastavovat, prostě se s tim nechce s*át, protože ho to (což je asi to co tu nemůžete pochopit nejvíc) bohužel doopravdy nějak hloubejc nezajímá, chce se prostě jen pobavit.
No a co udělá? Přijde na svůj xbox/ps3, zapne ho (dvd už tam asi i bude mít), dá nějaký "find quick game" a de pařit. Hodí ho to na nějakou mapu, nemusí ujít ani 30 virtuálních metrů a už má po čem střílet. A o tom to je.
Když už to tak srovnáváte - ne, v bfku obvykle nestačí ujít 30-m, prostě mapy bejvaj celkově takový mrtvější, což možná mnohým z vás připadá jako víc "skill", ale tomuhle "průměrnýmu amíkovy" to jednoznačně nevyhovuje.
Tak a proto se codu prodá tolik, průměrnej amík rád vyhodí prachy za další mapy, který může po odpoledních hrát.
A ano, my pc hráči, co letíme na něco kvalitního, sme oproti těmhle průměrnejm amíkům(což nemusej bejt jen amíci, obrazně samozřejmě) hodně v menšině. Je to asi smutný ale je to tak. Mainstream. -
A proč?Ty na jejich místě bys něco měnil?(Když mi prase žere šlichtu tak mu přece nedám nadívaného páva)Ti se jenom smějí kolik lidí zase za ten rok vyjeb.li.