Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Však ti to vadiť začne, až za pár rokov budú na truhu len tupé mainstreamovky typu COD *1*
-
neverim, chci dukaz, je to jen medialni masaz aby si blbecci tu kravinu kupovali...
-
uz to taham... to intro me nadchlo... your objectives...bla bla bla... secret base... bla bla bla... nuclear missile...bla bla bla, counting on you, good luck :)
-
A mě to nevadí :p
-
Jn jsem malem zapomel. Ta Duty Calls mela vic vtipu a inovace jak MW3 *15*
-
You bet ya!
-
btw stáhněte si zdarma "hru" Duty Calls... parodie, ale jak pravdivá!!!
-
Jedině i**ot si kupuje staro-"nová" DLCčka za 15 Eur, jenom i**ot si předplatí službu Elite za dalších cca 40 Eur, jenom i**ot... ruku na srdce, patříte mezi ně? já ne a bavím se skvělými hrami.. LA Noire, Portal 2, Zaklínač 2, Left 4 Dead 2, ... tudy vede cesta, tak proč podporujete Kokoticka za recyklaci toho, co už doma 5x máte?!!!
-
Přesně tak... Kockopes asi právě zjistil význam toho slova *1*
-
Klid pánové, klid. "Interaktivitou je vše, na co mohou lidé reagovat svojí činností a výsledek reakce mohou pozorovat, nebo vnímat. Interaktivita v digitálním světě je aktivita uživatele s technickým zařízením, které je buď schopné přímo reagovat na podněty vzešlé od uživatele (uživatel se například dotkne tlačítka, učiní pohyb, nebo něco vysloví). Technické zařízení poté reaguje na tento podnět, vyhodnotí a zareaguje podle toho, jak bylo zařízení naprogramované."
Aoyagi očividně nezná pravý význam slova interaktivní, a proto se takto nesmyslně vyjadřuje. Jím vytvořené vlákno působí spíše jako flame, narážka na COD, a jeho příspěvek je samozřejmě nesmyslný. Je taky možné, že má ale na mysli přílišnou koridorovost a možnost hráče se s kampaní vypořádat po svém (což zde těžko hledat) - i přesto to s interaktivitou nemá nic společného... *7* -
Takhle to dopadá, když se baví jeden o koze a druhý o koze ve voze:). Gimli má samozřejmě pravdu s interaktivitou, film a hudba jsou pasivní, protože je nemůžete jakkoli ovlivnit. U hry se můžete rozhodovat (půjdu v pravo, nebo vlevo?).
Já první příspěvek od Aoyagi pochopil tak, že je to narážka na CoD. -
Lutujem tych co to kupili, skoda prachov. Platili za znacku nie za kvalitu.
-
hry su skvela vec daleko lepsia ako filmi dokonca aj tak sitna hra akou je cod je isto lepsia nez vacsina filmov.Ja hernej branzi fandim a preto som tomu rad skoda len ze takymto vysledkom neboli oceneny vyvojary hier ktory s nimi mali daleko viac prace.
-
No kua, ještě že to víme...
-
Zajimave, kdyz to nekoho bavi proc ne je to jeho vec . ale pro me je to totalni megasracka
-
Aby ten čas, kdy jim to mainstream nebude žrát, vůbec nastal.
-
Tobě bude ten "Gayrim" asi ještě hodně dlouho ležet v žaludku, co? *1*
-
Tak dlouho se se dýbánem pro vodu chodí.........
Nebojte, oni jednou padnou do reality, až jim to už ani ten mainstream nebude žrát, no a pak vymyslí třeba něco nového....snad ! *16*
Osobně: hrál jsem všechny díly, až na mw3, z toho se mi po pražské misi udělalo zle, MW1 bylo inovativní (relativně, ale což se tyce serie tak bylo hodne inovativni) a tim i kvalitní, 5ka....no radsi nic (snad jen prostredi v rusku se mi liblo) 6ka zacinala byt az moc pompezni a blbě naskriptovaná (na veterana nehratelna) ale jinak asi nejlepší MP ze serie, 7 overthetop akce, mp neprekonal 6ku, snad ten pribeh byl dobrej, a mw3 ''pardon jdu zvracet''....nechapu lidi co tuto slichtu kupuji. COD potrebuje renessanci !!! jinak to clovek s iq vetsim jak jeho botynebude hrát (za pár let asi tak u call od duty modern warfare 6 russian attack, u kterého bude reklamní kampan postavena na sloganu ''ovládá se poze 2mi tlačítky'') -
Interaktivita ve hrách (myslím singleplayer) typu COD nebo BFBC/BF3....i když dnes už možná většiny "akčních" her... spočívá ve čtení moudrých tipů napsanými obrovskými světélkujícími a blikajícími písmenky uprostřed obrazovky.
No a prostředí třeba využití stínů, využití fyziky (třeba i v primitivním rozstřelení té dnes nezničitelné židle nebo skleničky), možnost něco nějak obejít, nebo čelit přímo hororové přesile. Takhle mi to přijde jak Mass Effect bez příběhu a vůbec áčkovosti. -
Jojo, třeba super mega vymrdaně namrdaně inteligentní Gayrim, co ?