Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Ja a muj kocourek Reitak *14* jen souhlasime , ze CoD je supr *14*
Jsme gay komunita /LAMA/ na Battlefield 3 ale budeme asi prochazet na CoD *4*
Je to asi lepsi hra .
Mnejte se , libame Vas *14* -
jenze lidi nekritizujou to, ze nekdo nasel stado, ktery koupi co mu pride pod ruku a dela pro ne jednu sracku za druhou... proble je v tom, ze se tu vola po inovaci, po tom posunout to nekam dal (snad)
a btw fakt nesnasim lidi co kritizujou ostatni za gramatiku, ja sam pisu pokud to neni pracovne bez diakritiky a i/y mi taky casto obcas ujede, ale "," se fakt pise za predchozi slovo... vypada to strasne... diky -
Tak to vypada ze si zase nejakej amik nahrabal dolaru za nic. Tak se muzem tezit na "dalsi" dil Cod ...
-
amen
-
Vidíš a já myslel, že BF3 a MW3 stojí stejně. Chutnější vyhrál...
-
Jak může bejt krátká, když běháš po mapách? Stovky hodin zaručeně. To je málo?
-
Ježiši už je mi blbě ze závistivých čecháčků ,kteří si myslej ,že spolkli půlku moudrosti a brečej ,že se hold někomu daří jděte se vybrečet mamince ,že jsou v Americe všichni hloupý a my Česká republika ( borečkové ) co maj ve všem pravdu ,že podle našich názorů by se měli prodávat hry...
-
Chtel jsem s tebou alespon napul souhlasit ale ta posledni veta me uplne odradila...
-
A jej to je zase reci MW 3 nemam, ale rozhodne nebudu rikat ze ten co hraje multak BF3 je vetsi borec nez ten co hraje MW 3 at si kazdy hraje to co ho bavi. Mimochodem on ten BF 3 je oproti BF Bc 2 a 1 taky jen slaby cajicek co se schovava za peknou grafiku *3* doufejme ze to Karkand spravi
-
Je mi líto Battlefieldu 3. Ta hra je určitě lepší než CoD a to snad po všech stránkách. Bohužel na to šla DICE s BF3 špatně a předložila hráčům hru, která je sice dobrá ale až příliš odlišná od BF2. Mnozí z komunity to vzali jako podraz a odmítají prostě BF3 hrát a hrají něco jiného. V tomto COD jde tou správnou cestou, neboť dává hráčům přesně to, co očekávají a i toho největšího fanouška ničím nemohou překvapit. Lze to sice brát jako recyklaci stále toho samého, ale prodeje ukazují, že to funguje. Z COD nebudete mít pocit, jaký jsem měl z BF3, když jsem ho prvně hrál. Stále jsem se ptal, co to sakra hraju za hru a jak se dělá tohle a jak támhleto a to první dojem neudělá. Ani nemluvím o betě, která byla hodně špatná a dost hráčů musela odradit.
Tak a teď bych prosil mínuska, páč kdo tu nechválí skyrim a BF3, je odepsaný. *1* -
Bylo by fajn si přečist všechno ve vlákně než mě začneš urážet. Boží sílo jedna. A ano je to, mimo jiné, na rážka na COD. Ale taky to je narážka na BF3. A na další hry.
-
Kdyby tocenak stal 50, tak ti to nikdo nekoupi, leda bys byl genius a lidi nejak oblbnul...
-
Herní průmysl je už tak rozvinutej, že bych to už naopak rozděloval. Nebo chceš do jedné škatulky házel lidi, co hrajou Wii fit a ty, kdo drti treba CSko?
-
Hej, ja som skromnyyy, len to mohlo byť dlhšie a to plati aj o BF3.
-
Hmm, MW3 a BF3 jsou obe dobre hry. MW3 a BF3 jsou celkem spatne hry. MW3 vypada dobre a prijemne se hraje ale vypada jako datadisk MW2. BF3 naslibovalo metrak veci a vypadalo v preview bombasticky, ale vysledek znacne pokulhava. Jenom fyi, neexistuji hc hraci a casual hraci, jsme jenom hraci.
-
Hra je bohužel dost krátká a můj osobní názor je, že nedosahuje kvalit druhého dílu. Ale jako oddechovka je to celkem dobré.
-
jak malo staci ke stesti ze...
-
Jj v cine kde se to dela by se ti to urcite moc libilo. Dva dolary na den, spousta kamaradu ve veku od 5ti do 12ti let a vubec pohodova atmosfrera... jen bacha abych plnil plany...
-
pekne , nechcú ma zamestnať budem im baliť hry do igelitu *1*
-
Jo,přijdu domu po dvanátce,chci si něco pářnout,zapnu svuj ps3,BR disk už tam samo mám,dám find server a du pařit.BF3 vesele přede,na novejch B2K mapách je dosti lidu...To že jsem PS(samozřejmě nikoliv HC,i když HC servery mě baví víc *3* )hráč ješte neznamená že musim hrát recyklovaný nezáživný sr**ky *1* *1* *1*